• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jucarii electrice

Rezultate pentru

Jucarii electrice - Import export

 1. SHEN ZHEN BODIS KIDS TOY CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Company owns independent import and export right, and has a perfect sales network and has a young, efficient sales team, customers throughout the Middle East, southeast Asia, Europe, North America and other regions. Main business products related to electric, remote control, anime, infants and young children, the simulation model, stationery, education educational, accessories, daily necessities, sports supplies, holiday party supplies, high-quality goods and handicrafts, wood products, gifts gifts, etc. To many varieties management characteristic to win recognition and trust from customers, form a strong marketing network. Company to provide high quality products, quality service, good reputation for the purpose, with mutual benefit and win-win business philosophy, the heavy credit, keep the contract, to provide customers with considerate and professional service. The company since its inception, to seek common development with customers as the goal, with enterprising spirit, improve their own quality, and technology as the core, regard quality as life, to collect hot toys information extensively, wholeheartedly provide customers with cost-effective products to the direction of the efforts for us. In today's changing market economy, BODIS KIDS international industry &trade group develops \"the mind force, perseverance, struggle, innovation development\" team spirit, seize opportunities, meet challenges, advancing with The Times.

 2. MYKITTY ROMANIA

  Romania

  MyKitty.ro - magazin online pentru copii, pentru toti copiii ; ) Bine ati venit in lumea celor mici! Universul copiilor e plin de razele bucuriei lor, de zambete dar si de jucariile lor preferate cu Super Eroi. Bicicleta sau ghiozdanul, rolele sau trolerul de vacanta vor avea un loc special in inimile lor daca sunt insotite de printesele Ana si Elsa din Regatul de Gheata sau de personajele clasice Disney,  Minnie si Mikey Mouse, neinfricatul Spiderman sau eroii din Star Wars.    Lumea copiilor ne fascineaza mereu, chiar daca am depasit demult varsta copilariei. Magazinul MyKitty.ro este locul perfect in care, copii si adulti, regasesc magia basmului, cu jocuri si jucarii. In ziua de azi posibilitatile copiilor sunt mult mai diversificate decat in trecut, avand de ales intre jucarii de exterior sau interior, jocuri de societate sau colective, patine cu rotile, trotinete, skateboard sau biciclete pentru plimbarile in parc sau excusii, ghiozdane si penare personalizate cu eroii lor favoriti, personaje Disney si numai, decoratiuni pentru camera lor, decoratiuni pentru Craciun sau electronice concepute pentru copii: CD-playere, casti audio, microfoane, boxe portabile BLUETOOTH si sisteme Karaoke. De-a lungul unei experiente care a inceput in anul 2013, am reusit sa dezvoltam o colectie de produse pentru copii diversificata dar in acelasi timp am reusim sa pastram in portofoliul nostru doar acele produse care corespund din punct de vedere calitativ si al nevoilor celor mici.

 3. METAL TIME LTD.

  Regatul Unit

  Compania METAL TIME LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction toys, designing of models, model aircraft construction, și models of machinery. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 4. EFG HOUSEWARES

  Regatul Unit

  Compania EFG HOUSEWARES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for wholesale florists. Are sediul în Brimsdown, Enfield, Regatul Unit.

 5. TRENINITALIA

  Italia

  Compania TRENINITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BLASTED-RC.COM

  Danemarca

  Compania BLASTED-RC.COM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în København, Danemarca.

 2. RANOK CREATIVE LTD.

  Ucraina

  Compania RANOK CREATIVE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 3. HOCHMOBILE.DE

  Germania

  Compania HOCHMOBILE.DE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smartphone accessory, și Decorations Gifts. Are sediul în Wertheim, Germania.

 4. MVW SCHMITT VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania MVW SCHMITT VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Mainz-Kastel, Germania.

 5. EUROGAMES SRL

  Italia

  Compania EUROGAMES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toy cars, karts, și electric cars for amusement parks. Are sediul în Forli, Italia.

 1. ZUZU TOYS

  Turcia

  Compania ZUZU TOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SPOTCIBER

  Portugalia

  Compania SPOTCIBER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Agualva-Cacém, Portugalia.

 1. PILSAN TOYS

  Turcia

  Compania PILSAN TOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri si jucarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jucarii electrice, plastic toys for outdoor play, plastic games and toys, Jucarii electrice, și rocking horse. Are sediul în Kirklareli, Turcia.

 2. MY MEGASTORE A BRAND OF NOVA COLONIA COMMERCE GMBH

  Germania

  Compania MY MEGASTORE A BRAND OF NOVA COLONIA COMMERCE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Köln, Germania.

 3. SCOTT'S TOYS

  Regatul Unit

  Compania SCOTT'S TOYS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Lockerbie, Regatul Unit.

 4. MODELLEISENBAHN GMBH

  Austria

  Compania MODELLEISENBAHN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Bergheim, Austria.

 5. ELKE DASSLER

  Germania

  Compania ELKE DASSLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Rudolstadt, Germania.

 6. FEDEPRISER.DK

  Danemarca

  Compania FEDEPRISER.DK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Tørring, Danemarca.

 7. STADLBAUER MARKETING + VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania STADLBAUER MARKETING + VERTRIEB GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria jucariiilor, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Plastic - produse pentru industria jucariiilor, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, și Jucarii electrice. Are sediul în Traunstein, Germania.

 8. BAHN + HOBBY GÜNSEL

  Germania

  Compania BAHN + HOBBY GÜNSEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria jucariiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Componente electronice pasive si circuite imprimate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, și Jucarii electrice. Are sediul în Leipzig, Germania.

 1. ADELE ROBOTS

  Spania

  Compania ADELE ROBOTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Gijón, Spania.

 2. SPIELWAREN SEIDEL MG GMBH

  Germania

  Compania SPIELWAREN SEIDEL MG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Masinute, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, și Masinute. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 3. DAMPFATELIER "AM KILOMETER 103,455"

  Elvetia

  Compania DAMPFATELIER "AM KILOMETER 103,455", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Zwingen, Elvetia.

 4. MINIATUR FINISH

  Germania

  Compania MINIATUR FINISH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Bunde, Germania.

 5. WEINERT MODELLBAU INH. BIRGIT WEINERT

  Germania

  Compania WEINERT MODELLBAU INH. BIRGIT WEINERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Weyhe, Germania.

 6. DUCK-SHOP BERNFRIED WARNING

  Germania

  Compania DUCK-SHOP BERNFRIED WARNING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru sugari si copii, Puericultura - articole, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Imbracaminte pentru sugari si copii, Puericultura - articole, Jocuri si jucarii, și Jucarii electrice. Are sediul în Rhede, Germania.

 7. BALSON AG

  Elvetia

  Compania BALSON AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Stein Am Rhein, Elvetia.

 8. EMDEXSHOP

  Polonia

  Compania EMDEXSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Przytkowice, Polonia.

 9. BEDRONES

  Italia

  Compania BEDRONES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii electrice. Are sediul în Villasanta, Italia.

 10. HUBERTUS ETHNER

  Germania

  Compania HUBERTUS ETHNER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, Modelism, Jocuri si jucarii, Jucarii electrice, Artizanat, și Modelism. Are sediul în Naumburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit