• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bobine electrice

Rezultate pentru

Bobine electrice - Import export

 1. SIBATRON AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania SIBATRON AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, Bobine si solenoizi, small transformers, Induction coils, magnet coils, Coil winders for electrical engineering, Ferrite core coils, Air core coils, și Self-bonding coils. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 2. GASS GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GASS GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Alsfeld, Germania.

 3. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Italia

  Compania SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, electric coils, Bobine si solenoizi, overprinted electrical spools, și solenoid and magnet coils. Are sediul în Ozzano, Italia.

 4. KUK ELECTRONIC AG

  Elvetia

  Compania KUK ELECTRONIC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric windings. Are sediul în Appenzell, Elvetia.

 5. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Olanda

  Compania KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Switch Mode Power Supplies, coils, special transformers, și magnet coils. Are sediul în Oirschot, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Slovacia

  Compania KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare electrice, Bobine si solenoizi, coils, Solenoid valves, Transformatoare electrice, și Bobine si solenoizi. Are sediul în Trencianska Teplá, Slovacia.

 2. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Germania

  Compania ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. NKL GMBH

  Germania

  Compania NKL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inductance, current variators, Measurement transformers, și Power Inverter. Are sediul în Wolpertshausen, Germania.

 4. HKR GMBH

  Germania

  Compania HKR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare electrice, și Transformatoare electrice. Are sediul în St. Johann / Upfingen, Germania.

 5. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania WINDER TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre optic winders, winding, winding machines, și spool winders for metal wire. Are sediul în Emden, Germania.

 1. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turcia

  Compania CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Bobine electrice, oil-cooled transformers, și Power transformers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Italia

  Compania AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windings for electric motors, și motor vibrators. Are sediul în Berra Di Riva Del Po, Italia.

 1. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Neukirchen, Germania.

 2. FRANCE BOBINAGE

  Franta

  Compania FRANCE BOBINAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine si solenoizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, și Bobine electrice. Are sediul în Chateaudun, Franta.

 3. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Germania

  Compania ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Kirchheim, Germania.

 4. HR ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania HR ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Blumberg, Germania.

 5. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Bobine electrice, Lustre, și Bobine electrice. Are sediul în Doncaster, Regatul Unit.

 6. ATELIER URBINI & CO

  Belgia

  Compania ATELIER URBINI & CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, coils, winding, Bobine electrice, și toric winding. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Franta

  Compania ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Seclin, Franta.

 8. COELMO

  Franta

  Compania COELMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical windings for transformers. Are sediul în Montelimar, Franta.

 1. KEW ELECTRICAL

  Regatul Unit

  Compania KEW ELECTRICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Bobine electrice, Electrocasnice - import-export, Electricitate - componente si piese, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Bobine electrice, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Brighton, Regatul Unit.

 2. GBC S.R.L.

  Italia

  Compania GBC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, solenoid and magnet coils, electric windings, Bobine si solenoizi, și solenoids. Are sediul în Inzago, Italia.

 3. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric motor repair, și pump inspection. Are sediul în Meda, Italia.

 4. ROSSINI PIERRE SARL

  Franta

  Compania ROSSINI PIERRE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial pumps, metallization, și windings for electric motors. Are sediul în Sequedin, Franta.

 5. LES ATELIERS AM

  Maroc

  Compania LES ATELIERS AM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical and electromechanical windings, și electrical windings for transformers. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 6. HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile winding. Are sediul în Çorlu, Turcia.

 7. BTSR INTERNATIONAL

  Italia

  Compania BTSR INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Olgiate Olona, Italia.

 8. AVEL S.R.L.

  Italia

  Compania AVEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coils with ultra-thin wires, și electric coils. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 9. MONTECH SARL

  Tunisia

  Compania MONTECH SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electromagnetic components. Are sediul în Zéramdine, Tunisia.

 10. EGELEC BOBINAGE

  Franta

  Compania EGELEC BOBINAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine electrice. Are sediul în Gardonne, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit