• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • introducere date

Rezultate pentru

Introducere date - Import export

 1. ALLIANCE EXTERNE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALLIANCE EXTERNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii informatice, și Servicii informatice. Are sediul în Paris, Franta.

 2. NRV OUTSOURCING SERVICES

  India

  Compania NRV OUTSOURCING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Analiza datelor, 3D design work, web designer, și online administration. Are sediul în Ahmedabad, India.

 3. OWORKERS

  Regatul Unit

  Compania OWORKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, Explorare date, Introducere date, Explorare date, și Data processing center. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. EXCEL NEXUS

  Regatul Unit

  Compania EXCEL NEXUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile document handling, documents processed, și Online document management. Are sediul în Sale, Regatul Unit.

 5. INVENSIS

  Statele Unite ale Americii

  Compania INVENSIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Crearea de produse - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate, revizori, curatori, Introducere date, Contabilitate, revizori, curatori, Introducere date, call centre services, și customised software development. Are sediul în Delaware, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ILODATA

  Madagascar

  Compania ILODATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

 2. FAITH ECOMMERCE SERVICES

  India

  Compania FAITH ECOMMERCE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Delhi, India.

 3. BALTIC ASSIST

  Lituania

  Compania BALTIC ASSIST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Contabilitate, revizori, curatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, Bookkeeping, b2b services, Customer support management, și Introducere date. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. UNISOFT DATATECH

  India

  Compania UNISOFT DATATECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, și Introducere date. Are sediul în Ahmedabad, India.

 5. DATAPOINT S.R.O.

  Slovacia

  Compania DATAPOINT S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Slovakia, Slovacia.

 1. NEWTECHSYSTEM RECUPERO DATI

  Italia

  Compania NEWTECHSYSTEM RECUPERO DATI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile data recovery, și Data recovery services. Are sediul în Ciampino, Italia.

 2. MDM TECNODOCS

  Italia

  Compania MDM TECNODOCS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Gazzada Schianno, Italia.

 1. CG PERFORMER

  Franta

  Compania CG PERFORMER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Introducere date, secretarial service, Cabinet de recrutare, și Introducere date. Are sediul în Gandelain, Franta.

 2. BACKOFFICEPRO

  Statele Unite ale Americii

  Compania BACKOFFICEPRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, electrical engineering, și Introducere date. Are sediul în Princeton, Statele Unite ale Americii.

 3. SPEKL

  Ucraina

  Compania SPEKL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, manufacture of scratch cards, și Introducere date. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. OUTSOURCING UKRAINE

  Ucraina

  Compania OUTSOURCING UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), Analiza datelor, Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), și Analiza datelor. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 5. TOTAL SYSTEM LLC

  Republica Moldova

  Compania TOTAL SYSTEM LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optical reading and data entry. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 6. VENTCOMPUTER ASSISTENZA INFORMATICA

  Italia

  Compania VENTCOMPUTER ASSISTENZA INFORMATICA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Morciano Di Romagna, Italia.

 7. DIENNEA - MAGNEWS

  Italia

  Compania DIENNEA - MAGNEWS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing/e-marketing consultancy and strategies. Are sediul în Faenza, Italia.

 8. EXTUN

  Tunisia

  Compania EXTUN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, Introducere date, business accounts management, Secretariat - externalizare, și Introducere date. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 1. WSH EXPERTS

  Singapore

  Compania WSH EXPERTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Singapore, Singapore.

 2. CH-LAB

  Italia

  Compania CH-LAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 3. SWIFT INFORMATION TECHNOLOGIES PVT. LTD.

  India

  Compania SWIFT INFORMATION TECHNOLOGIES PVT. LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - suporturi de stocare a datelor, și Informatica - suporturi de stocare a datelor. Are sediul în Mumbai, India.

 4. BULLTECH

  Italia

  Compania BULLTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer assistance maintenance, Website creation and administration, wireless lan devices, și laser printer rental. Are sediul în Merate, Italia.

 5. ALESSANDRO PUGNO

  Italia

  Compania ALESSANDRO PUGNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile information system consultation, subcontract data processing services, și data compilation systems. Are sediul în Torino, Italia.

 6. WINWINDATA

  Madagascar

  Compania WINWINDATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Integration of databases - Internet services, și text pagination. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

 7. MSI DATA SERVICES

  Tunisia

  Compania MSI DATA SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Website creation. Are sediul în Djerba, Tunisia.

 8. RECUPERO HARD DISK

  Italia

  Compania RECUPERO HARD DISK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. Are sediul în Roma, Italia.

 9. ONE TO ONE BUSINESS SERVICES

  Regatul Unit

  Compania ONE TO ONE BUSINESS SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, offices with secretarial services, text transcription from electronic media, Introducere date, și thesis typing. Are sediul în Tonbridge, Regatul Unit.

 10. SUNTEC INDIA

  Statele Unite ale Americii

  Compania SUNTEC INDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Explorare date, Data cleansing, b2b services, și Explorare date. Are sediul în Laguna Beach, Statele Unite ale Americii.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit