• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instrumentar de medicina veterinara

Rezultate pentru

Instrumentar de medicina veterinara - Import export

 1. AIP DEVELOPPEMENT SA

  Belgia

  Compania AIP DEVELOPPEMENT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Instrumentar de medicina veterinara, sutures, Produse veterinare, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Olne, Belgia.

 2. ZEKO ENTERPRISE

  Portugalia

  Compania ZEKO ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, Instrumentar de medicina veterinara, Import-export de material medico-chirurgical, Instrumentar de medicina veterinara, design of dental equipment, și assembly of medical and surgical instruments. Are sediul în Lisbon, Portugalia.

 3. GNI APS

  Danemarca

  Compania GNI APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiologie medicala - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Hørsholm, Danemarca.

 4. LUXYVET

  Italia

  Compania LUXYVET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surgery, lasertherapy instruments, laser therapy, și laser. Are sediul în Padova, Italia.

 5. VAL D'HONY - VERDIFARM

  Belgia

  Compania VAL D'HONY - VERDIFARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems, equipment and supplies for veterinary clinics, și medicines for veterinary use. Are sediul în Paal, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. D-MED

  Belgia

  Compania D-MED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, Instrumentar de medicina veterinara, și systems, equipment and supplies for veterinary clinics. Are sediul în Deinze, Belgia.

 2. CROCODILE

  Belgia

  Compania CROCODILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicines for animals, și animal food. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 3. AR INSTRUMED

  Spania

  Compania AR INSTRUMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stylist. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. ANTONELLI E IACCONI S.R.L.

  Italia

  Compania ANTONELLI E IACCONI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Pavullo Nel Frignano, Italia.

 5. AMBULATORIO VETERINARIO LUCANIA VET S.R.L.

  Italia

  Compania AMBULATORIO VETERINARIO LUCANIA VET S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Tito, Italia.

 1. MADONIE VETERINARIA S.R.L.

  Italia

  Compania MADONIE VETERINARIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Gangi, Italia.

 2. CROCE AZZURRA VICENZA S.R.L.

  Italia

  Compania CROCE AZZURRA VICENZA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Vicenza, Italia.

 1. TELESIA VETERFARM S.R.L.

  Italia

  Compania TELESIA VETERFARM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Telese Terme, Italia.

 2. MEDISER S.R.L.

  Italia

  Compania MEDISER S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Calcinaia, Italia.

 3. TREBIFARMA - S.R.L.

  Italia

  Compania TREBIFARMA - S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Genova, Italia.

 4. GESTI - VET S.R.L.

  Italia

  Compania GESTI - VET S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Travagliato, Italia.

 5. MEDILINE S.R.L.

  Italia

  Compania MEDILINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Pontecagnano Faiano, Italia.

 6. BIANCOFARMA DI BIANCHINI FRANCESCA & C. S.A.S.

  Italia

  Compania BIANCOFARMA DI BIANCHINI FRANCESCA & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Mantova, Italia.

 7. VETAR S.R.L.

  Italia

  Compania VETAR S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Arborea, Italia.

 8. LEONVET SL

  Spania

  Compania LEONVET SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, Produse veterinare, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Leon, Spania.

 1. LA TICINESE FARMACEUTICI S.R.L.

  Italia

  Compania LA TICINESE FARMACEUTICI S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Pavia, Italia.

 2. AGRICOLFARMA

  Italia

  Compania AGRICOLFARMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Cuneo, Italia.

 3. MACRIMA PHARMAVET S.R.L.

  Italia

  Compania MACRIMA PHARMAVET S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Zanica, Italia.

 4. MEDIVET S.N.C.

  Italia

  Compania MEDIVET S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Crespina Lorenzana, Italia.

 5. CRYO BIO SYSTEM

  Franta

  Compania CRYO BIO SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în L Aigle, Franta.

 6. SENAVET S.R.L.

  Italia

  Compania SENAVET S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Castelnuovo Berardenga, Italia.

 7. VETEFARMA S.R.L.

  Italia

  Compania VETEFARMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Cuneo, Italia.

 8. MULLER 2 DI DEBERNARDI MARICA GIOVANNA

  Italia

  Compania MULLER 2 DI DEBERNARDI MARICA GIOVANNA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Tortona, Italia.

 9. GHISLANDI ES TARSAI ALLATGYOGYASZATI KFT

  Ungaria

  Compania GHISLANDI ES TARSAI ALLATGYOGYASZATI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 10. TOELETTATURA PER CANI DI SCANNIFFIO A.

  Italia

  Compania TOELETTATURA PER CANI DI SCANNIFFIO A., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Bari, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit