• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instrumentar de medicina veterinara

Rezultate pentru

Instrumentar de medicina veterinara - Import export

 1. AIP DEVELOPPEMENT SA

  Belgia

  Compania AIP DEVELOPPEMENT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Instrumentar de medicina veterinara, sutures, Produse veterinare, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Olne, Belgia.

 2. ZEKO ENTERPRISE

  Portugalia

  Compania ZEKO ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, Instrumentar de medicina veterinara, Import-export de material medico-chirurgical, Instrumentar de medicina veterinara, design of dental equipment, și assembly of medical and surgical instruments. Are sediul în Lisbon, Portugalia.

 3. GNI APS

  Danemarca

  Compania GNI APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiologie medicala - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Hørsholm, Danemarca.

 4. BRILLIANT INDUSTRIES

  Pakistan

  Compania BRILLIANT INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrijiri estetice - instrumente, Chirurgie - instrumente, Ingrijiri estetice - instrumente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 5. SHENZHEN HAWK OPTICAL ELECTRONIC INSTRUMENT CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN HAWK OPTICAL ELECTRONIC INSTRUMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Shenzhen, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAJPUT INDUSTRIES (PVT) LTD.

  Pakistan

  Compania RAJPUT INDUSTRIES (PVT) LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrijiri estetice - instrumente, Import-export de material medico-chirurgical, Ingrijiri estetice - instrumente, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. CROCODILE

  Belgia

  Compania CROCODILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicines for animals, și animal food. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 3. H.B LOGWIN INTERNATIONAL INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania H.B LOGWIN INTERNATIONAL INC., care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii veterinare, Materiale medicale, Veterinary products, Servicii veterinare, și Materiale medicale. Are sediul în Baldwin Park, Statele Unite ale Americii.

 4. VAL D'HONY - VERDIFARM

  Belgia

  Compania VAL D'HONY - VERDIFARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems, equipment and supplies for veterinary clinics, și medicines for veterinary use. Are sediul în Paal, Belgia.

 5. D-MED

  Belgia

  Compania D-MED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, Instrumentar de medicina veterinara, și systems, equipment and supplies for veterinary clinics. Are sediul în Deinze, Belgia.

 1. KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL

  Pakistan

  Compania KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, Beauty care instruments, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. AR INSTRUMED

  Spania

  Compania AR INSTRUMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stylist. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. MADONIE VETERINARIA S.R.L.

  Italia

  Compania MADONIE VETERINARIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Gangi, Italia.

 2. LA TICINESE FARMACEUTICI S.R.L.

  Italia

  Compania LA TICINESE FARMACEUTICI S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Pavia, Italia.

 3. ZUCA SURGICAL

  Pakistan

  Compania ZUCA SURGICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 4. LEONVET SL

  Spania

  Compania LEONVET SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumentar de medicina veterinara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, Produse veterinare, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Leon, Spania.

 5. TELESIA VETERFARM S.R.L.

  Italia

  Compania TELESIA VETERFARM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Telese Terme, Italia.

 6. TREBIFARMA - S.R.L.

  Italia

  Compania TREBIFARMA - S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Genova, Italia.

 7. A-Z SURGICAL

  Pakistan

  Compania A-Z SURGICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, Chirurgie - instrumente, Instrumentar de medicina veterinara, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 8. VETEFARMA S.R.L.

  Italia

  Compania VETEFARMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Cuneo, Italia.

 1. ANTONELLI E IACCONI S.R.L.

  Italia

  Compania ANTONELLI E IACCONI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Pavullo Nel Frignano, Italia.

 2. AMBULATORIO VETERINARIO LUCANIA VET S.R.L.

  Italia

  Compania AMBULATORIO VETERINARIO LUCANIA VET S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Tito, Italia.

 3. VETAR S.R.L.

  Italia

  Compania VETAR S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Arborea, Italia.

 4. CENTRO VETERINARIO S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO VETERINARIO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Lissone, Italia.

 5. LATINAVETE S.R.L.

  Italia

  Compania LATINAVETE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Latina, Italia.

 6. MEDIVET S.N.C.

  Italia

  Compania MEDIVET S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Crespina Lorenzana, Italia.

 7. AGRICOLFARMA

  Italia

  Compania AGRICOLFARMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Cuneo, Italia.

 8. CRYO BIO SYSTEM

  Franta

  Compania CRYO BIO SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în L Aigle, Franta.

 9. BIORAMA

  Italia

  Compania BIORAMA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Instrumentar de medicina veterinara, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Rogeno, Italia.

 10. HEMA MALSICE, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

  Republica Ceha

  Compania HEMA MALSICE, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organe bioartificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Malsice, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Instrumentar de medicina veterinara - Import export

Număr de rezultate

1.402 Intreprinderile