• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • stomatologie - instrumentar

Rezultate pentru

Stomatologie - instrumentar - Import export

 1. DENTAG SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Production and sale of surgical tools for odontology. Certified in line with: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Constant quality over time has enabled and continues to enable DenTag to manufacture dental and surgical instruments for a whole range of Italian and foreign companies, in addition to producing under our own brand name. For increased visibility and credibility with direct clients, we have created a line of instruments with a special, smooth handle, marketed exclusively under the name DenTag.

 2. BUTTERFLY ITALIA SRL

  Italia

  Compania BUTTERFLY ITALIA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Cavenago Di Brianza, Italia.

 3. J+K INSTRUMENTS LTD

  Regatul Unit

  Compania J+K INSTRUMENTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - instrumentar, Chirurgie - instrumente, dental implants, și dental products. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

 4. EMPIRE SURGICAL LTD UK

  Regatul Unit

  Compania EMPIRE SURGICAL LTD UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. STRAUSS & CO

  Israel

  Compania STRAUSS & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten carbide, și abrasive and polishing products. Are sediul în Ra'anana, Israel.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANTHOGYR

  Franta

  Compania ANTHOGYR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Sallanches, Franta.

 2. THE SMILE CENTRE LICHFIELD

  Regatul Unit

  Compania THE SMILE CENTRE LICHFIELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Ws14 9dx, Regatul Unit.

 3. SANITARIA DENTALWAREN GES.M.B.H.

  Austria

  Compania SANITARIA DENTALWAREN GES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, dental products, dentistry items, Dental alloy, și Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Wien, Austria.

 4. EMBRA SRL

  Italia

  Compania EMBRA SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electro-medical instruments, dental joints, furniture for dental surgeries, și turbine handles for dentistry. Are sediul în Follina, Italia.

 5. ZUBLER GERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania ZUBLER GERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - instrumentar, și kiln for ceramics. Are sediul în Ulm, Germania.

 1. VERDENT GMBH

  Polonia

  Compania VERDENT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Lodz, Polonia.

 2. TECHNIQUE DENTAIRE LUXEMBOURGEOISE

  Luxemburg

  Compania TECHNIQUE DENTAIRE LUXEMBOURGEOISE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si aditivi pentru stomatologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - aparate si echipamente, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - produse, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - aparate si echipamente, Stomatologie - instrumentar, și Stomatologie - produse. Are sediul în Doncols, Luxemburg.

 1. ZMÜ

  Spania

  Compania ZMÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - aparate si echipamente, Stomatologie - instrumentar, translation of medical texts, Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - aparate si echipamente, și Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. STRAUMANN

  Belgia

  Compania STRAUMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Stomatologie - instrumentar, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, dentistry, Stomatologie - instrumentar, și supplies for dentistry. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 3. EVE ERNST VETTER GMBH

  Germania

  Compania EVE ERNST VETTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - instrumentar, jewellery polishing, și dental products. Are sediul în Keltern, Germania.

 4. GODT SMIL KOLDING

  Danemarca

  Compania GODT SMIL KOLDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Kolding, Danemarca.

 5. GODT SMIL LYNGBY

  Danemarca

  Compania GODT SMIL LYNGBY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Kgs. Lyngby, Danemarca.

 6. NOVADEN

  Spania

  Compania NOVADEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Avilés, Spania.

 7. GL KONGETAND

  Danemarca

  Compania GL KONGETAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Frederiksberg C, Danemarca.

 8. JANBRO INSTRUMENTS

  Pakistan

  Compania JANBRO INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 1. DENTALBIOLUX INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania DENTALBIOLUX INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - produse, Stomatologie - furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - produse, și Stomatologie - furnituri. Are sediul în Brussel, Belgia.

 2. CENTRO ODONTOIATRICO MAZZEI

  Italia

  Compania CENTRO ODONTOIATRICO MAZZEI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stationary orthodontic appliance, implantodontics, supplies for dentistry, și dental prostheses. Are sediul în Maglie, Italia.

 3. SGH ADITAMENTOS, S.L.

  Spania

  Compania SGH ADITAMENTOS, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Antequera, Spania.

 4. HT-DENTALBEDARF INH. NORBERT SZPAKOWSKI

  Germania

  Compania HT-DENTALBEDARF INH. NORBERT SZPAKOWSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - produse, Produse farmaceutice, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, și Stomatologie - produse. Are sediul în Ingolstadt, Germania.

 5. BISECCO SRL

  Italia

  Compania BISECCO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autoclave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica medicala - aparate si echipamente, Stomatologie - instrumentar, Radiologie - materiale, dental joints, Electronica medicala - aparate si echipamente, Stomatologie - instrumentar, și Radiologie - materiale. Are sediul în Este, Italia.

 6. HAMI LUQI ENTERPRISES

  Pakistan

  Compania HAMI LUQI ENTERPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, surgical forceps, Stomatologie - instrumentar, și tooth scalers. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 7. KARL BERG GMBH

  Germania

  Compania KARL BERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - produse, Produse farmaceutice, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, și Stomatologie - produse. Are sediul în Engen, Germania.

 8. ACERDENT LTD

  Regatul Unit

  Compania ACERDENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. AIM INDUSTRIES E.K.

  Germania

  Compania AIM INDUSTRIES E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, assembly of medical and surgical instruments, și Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Frankfurt A.m., Germania.

 10. DONGCHI PRECISION INSTRUMENT CO.,LTD

  China

  Compania DONGCHI PRECISION INSTRUMENT CO.,LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Suzhou, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Stomatologie - instrumentar - Import export

Număr de rezultate

3.105 Intreprinderile