• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • institutii de sondaj

Rezultate pentru

Institutii de sondaj - Import export

 1. PROTERRAIN INFOS

  Coasta de Fildes

  Compania PROTERRAIN INFOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Institutii de sondaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market surveys. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 2. NETS SRL

  Italia

  Compania NETS SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Institutii de sondaj. Are sediul în BOLOGNA, Italia.

 3. FACTAM

  Spania

  Compania FACTAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Institutii de sondaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market surveys, și Marketing/e-marketing consultancy and strategies. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. SONECOM

  Belgia

  Compania SONECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, drilling, Institutii de sondaj, opinion polls, și qualitative surveys. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. FIELDINITALY SRL A SOCIO UNICO

  Italia

  Compania FIELDINITALY SRL A SOCIO UNICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Institutii de sondaj, recruitment, qualitative surveys, și consumer meetings. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIVES

  Coasta de Fildes

  Compania SIVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Analiza datelor, Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, și Analiza datelor. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 2. DEMOS SVILUPPO RICERCA DI MONTORFANO PAOLA

  Italia

  Compania DEMOS SVILUPPO RICERCA DI MONTORFANO PAOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Institutii de sondaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile opinion polls, și customer centre. Are sediul în Como, Italia.

 3. TECHNI'SENS

  Franta

  Compania TECHNI'SENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Cosmetice, Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, și Cosmetice. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 4. SYRES

  Franta

  Compania SYRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, market surveys, și Institutii de sondaj. Are sediul în Chavenay, Franta.

 5. DOMESTIC DATA MARKT- UND MEINUNGSFORSCHUNGS GES.M.B.H.

  Austria

  Compania DOMESTIC DATA MARKT- UND MEINUNGSFORSCHUNGS GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Wien, Austria.

 1. IVD INSTITUT GMBH

  Germania

  Compania IVD INSTITUT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Comunicare. Are sediul în München, Germania.

 2. OPINION MARKET RESEARCH & CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania OPINION MARKET RESEARCH & CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Comunicare, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Comunicare. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. SCHMIEDL MARKTFORSCHUNG GMBH

  Germania

  Compania SCHMIEDL MARKTFORSCHUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în München, Germania.

 2. ADM ARBEITSKREIS DEUTSCHER MARKT- UND SOZIALFORSCHUNGSINSTITUTE E.V.

  Germania

  Compania ADM ARBEITSKREIS DEUTSCHER MARKT- UND SOZIALFORSCHUNGSINSTITUTE E.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Comunicare. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. ONLINE-MARKETWATCH.COM ELLER & PARTNER UNTERNEHMENSBERATUNG KG

  Austria

  Compania ONLINE-MARKETWATCH.COM ELLER & PARTNER UNTERNEHMENSBERATUNG KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Comunicare, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Comunicare. Are sediul în Wien, Austria.

 4. KMS STUDIO UND FELDSERVICE GMBH

  Germania

  Compania KMS STUDIO UND FELDSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Comunicare. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 5. REGIO DATA RESEARCH GMBH

  Austria

  Compania REGIO DATA RESEARCH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Wien, Austria.

 6. CONSULTING PIEZUNKA & SCHAMONI - INFORMATION TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania CONSULTING PIEZUNKA & SCHAMONI - INFORMATION TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 7. KDA MARKTFORSCHUNG GMBH

  Germania

  Compania KDA MARKTFORSCHUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 8. INSTITUT FÜR GRUNDLAGENFORSCHUNG GMBH

  Austria

  Compania INSTITUT FÜR GRUNDLAGENFORSCHUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Salzburg, Austria.

 1. LIFE - MARKTFORSCHUNG

  Austria

  Compania LIFE - MARKTFORSCHUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Comunicare, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Comunicare. Are sediul în Wien, Austria.

 2. ANSWERS GMBH

  Germania

  Compania ANSWERS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gestionare a puţurilor, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Servicii de gestionare a puţurilor, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, și Institutii de sondaj. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. MANAGEMENT TOOLS

  Elvetia

  Compania MANAGEMENT TOOLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, și Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. Are sediul în Beckenried, Elvetia.

 4. INSTITUT FÜR STATISTISCHE ANALYSEN JAKSCH & PARTNER GMBH

  Austria

  Compania INSTITUT FÜR STATISTISCHE ANALYSEN JAKSCH & PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Comunicare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Comunicare. Are sediul în Linz, Austria.

 5. ISI INSTITUT FÜR SENSORIKFORSCHUNG UND INNOVATIONSBERATUNG GMBH

  Germania

  Compania ISI INSTITUT FÜR SENSORIKFORSCHUNG UND INNOVATIONSBERATUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Rosdorf, Germania.

 6. MARKETAGENT.COM ONLINE RESEARCH GMBH

  Austria

  Compania MARKETAGENT.COM ONLINE RESEARCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 7. PRORATA P&S MARKTFORSCHUNG GMBH

  Germania

  Compania PRORATA P&S MARKTFORSCHUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Minden, Germania.

 8. TREND BÜRO BERATUNGSUNTERNEHMEN FÜR GESELLSCHAFTLICHEN WANDEL B.G.W. GMBH

  Germania

  Compania TREND BÜRO BERATUNGSUNTERNEHMEN FÜR GESELLSCHAFTLICHEN WANDEL B.G.W. GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. MARKETINGOLD AG

  Elvetia

  Compania MARKETINGOLD AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Murist, Elvetia.

 10. SCHULTHESS & PARTNER GMBH

  Elvetia

  Compania SCHULTHESS & PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Strategii de cercetare si dezvoltare, Marketing - cercetari, Institutii de sondaj, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Strategii de cercetare si dezvoltare, Marketing - cercetari, și Institutii de sondaj. Are sediul în Zürich, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit