• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii si echipamente pentru viticultura

Rezultate pentru

Instalatii si echipamente pentru viticultura - Import export

 1. SA SCDC

  Franta

  Compania SA SCDC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Arboricultura si silvicultura - masini si materiale, Viticultura - masini si materiale, wine-growing supplies, Arboricultura si silvicultura - masini si materiale, și Fermenting room. Are sediul în Orbais l'Abbaye, Franta.

 2. SANGOI GREEN SRL

  Italia

  Compania SANGOI GREEN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vineyard poles. Are sediul în Collalto Di Tarcento, Italia.

 3. BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Radevormwald, Germania.

 4. EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG

  Germania

  Compania EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Polch, Germania.

 5. STRAZZARI SRL

  Italia

  Compania STRAZZARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine machines, tank for unloading grapes, și farm trailers. Are sediul în Osteria Grande, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Republica Ceha

  Compania PROFESSIONAL JMF MUSIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Complexuri artistice si muzicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Sarbatori - articole si decoratiuni, Marketing evenimential, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Instalatii si echipamente pentru viticultura, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Praha 5, Republica Ceha.

 2. AGRONOVA

  Belgia

  Compania AGRONOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farm tractors, farm vehicles, agricultural machinery carried and towed, și parts for agricultural machinery. Are sediul în Havelange, Belgia.

 3. DRUECK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania DRUECK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Niederahr, Germania.

 4. BI.VI. IRRORAZIONE SNC

  Italia

  Compania BI.VI. IRRORAZIONE SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Instalatii si echipamente pentru viticultura, și plant health treatments. Are sediul în Preganziol, Italia.

 5. G. WEIN GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania G. WEIN GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Bönnigheim, Germania.

 1. VIGNA TECH S.R.L.S

  Italia

  Compania VIGNA TECH S.R.L.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Stalpi metalici, și Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Canelli, Italia.

 2. DI.V.I.N

  Franta

  Compania DI.V.I.N, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, și Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Eysnes, Franta.

 1. NIKEMA FRANK NIESEN

  Germania

  Compania NIKEMA FRANK NIESEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Platten, Germania.

 2. OENO-PÔLE SÀRL

  Elvetia

  Compania OENO-PÔLE SÀRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Bursins, Elvetia.

 3. OESTREICH GMBH

  Germania

  Compania OESTREICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Biotehnologii, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Biotehnologii, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, și Produse farmaceutice. Are sediul în Bensheim, Germania.

 4. SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA

  Franta

  Compania SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, Instalatii si echipamente pentru viticultura, wine-growing, Vinuri - Franta, Vinuri - Bordeaux, și Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Cussac-Fort-Médoc, Franta.

 5. ZEHETNER GES.MBH

  Austria

  Compania ZEHETNER GES.MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Sampanie si vinuri spumante, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Hollabrunn, Austria.

 6. MOWEIN GMBH

  Germania

  Compania MOWEIN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Viticultura - masini si materiale, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Hrana pentru animale de crescatorie, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Viticultura - masini si materiale, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Pellingen, Germania.

 7. EVERINTEC GMBH

  Germania

  Compania EVERINTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Produse farmaceutice, Viticultura - masini si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Produse farmaceutice. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 8. TECNOVI

  Germania

  Compania TECNOVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, Instalatii si echipamente pentru viticultura, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 1. FERDINAND PRÜCKLER

  Austria

  Compania FERDINAND PRÜCKLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Langenlois, Austria.

 2. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Germania

  Compania PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. Are sediul în Zeltingen-Rachtig, Germania.

 3. OENORIEFLIN E.K.

  Germania

  Compania OENORIEFLIN E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. Are sediul în Vogtsburg, Germania.

 4. BLANCHE CONSULTING

  Germania

  Compania BLANCHE CONSULTING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Agricultura - instalatii si echipamente, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Sarma si cablu din metale feroase, Agricultura - instalatii si echipamente, Instalatii si echipamente pentru viticultura, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Limburg, Germania.

 5. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Germania

  Compania DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Neckarsulm, Germania.

 6. AGRISTELLA

  Italia

  Compania AGRISTELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden stakes for floriculture and gardening, și treated wooden poles. Are sediul în Barletta, Italia.

 7. CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Göcklingen, Germania.

 8. MARKETBOOK DEUTSCHLAND

  Luxemburg

  Compania MARKETBOOK DEUTSCHLAND, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farm machinery, și earthmoving machinery. Are sediul în Kayl, Luxemburg.

 9. SARL JGC

  Franta

  Compania SARL JGC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Viticultura - masini si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Viticultura - masini si materiale, Instalatii si echipamente pentru viticultura, wine-growing supplies, și Wine-making equipment. Are sediul în Blanquefort, Franta.

 10. PETERSIME

  Belgia

  Compania PETERSIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile egg poultry, și egg incubators. Are sediul în Zulte, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Instalatii si echipamente pentru viticultura - Import export

Număr de rezultate

8.746 Intreprinderile