• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii industriale de spalat

Rezultate pentru

Instalatii industriale de spalat - Import export

 1. DUO-TECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Duo-Technik GmbH has now existed for more than 25 years. Over this time, the company has developed from a distribution enterprise into a systems supplier for all matters regarding flexo and digital printing. Since Duo-Technik was founded in 1989 as a sales organisation, it has transformed into a manufacturing company that now offers a wide range of auxiliary equipment for the printing industry. The increasing requirements of our customers continue to drive the development of our business. Today, our product range includes: Infrared and hot air dryers for water-based inks and varnishes, dust extraction systems for sheet and web-fed printing systems, polymerisation facilities for UV inks and varnishes, conditioning of inks, washing systems for printing plates and anilox rolls, transport for sheets

 2. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Romania

  Spalatorie si Curatatorie haine Botosani / Dorohoi - Spring CleanAceasta curatatorie haine este dotata cu echipamente moderne, folosind detergenti si solutii profesionale, avand o echipa cu personal calificat, la spalatoria Spring Clean Botosani hainele si articolele dumneavoastra sunt in cele mai bune maini. Fie ca doriti sa va bucurati de mai mult timp liber, sau poate ca nu mai aveti timp suficient pentru intretinerea hainelor, fie ca doriti ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil si sa atrageti admiratia celor din jur, fie ca nu doriti sa degradati hainele si articolele cu regim special de curatare (dry clean only), la noi veti gasi solutia pentru toate problemele de mai sus. Echipa curatatoriei Sprin Clean Botosani are grija ca hainele dumneavostra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin cele mai eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.Alegeti o curatatorie chimica profesionista! Alegeti o spalatorie de haine si o curatatorie de haine in Botosani pe gustul dumneavoastra! Servicii de curatatorie chimica uscata, "Dry cleaning".

 3. HAVER NIAGARA GMBH

  Germania

  Compania HAVER NIAGARA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de sortare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii industriale de spalat, Sieving machines, și Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Münster, Germania.

 4. DOMO MEDIOAMBIENTE

  Spania

  Compania DOMO MEDIOAMBIENTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 5. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turcia

  Compania DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile washing of metal parts, industrial washing machines, ultrasound washers, și industrial drum washing machines for metals. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN

  Germania

  Compania KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Einbeck, Germania.

 2. ID WASH

  Franta

  Compania ID WASH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Maulévrier, Franta.

 3. ROFA NIJKERK HOLDING B.V.

  Olanda

  Compania ROFA NIJKERK HOLDING B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning machinery accessories, washing of metal parts, metal phosphatisation, și automatic car washes. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 4. AMBER ELEKTRONIK

  Turcia

  Compania AMBER ELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile degreasing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TERMA-GMBH

  Germania

  Compania TERMA-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Scheinfeld, Germania.

 1. FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA

  Turcia

  Compania FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial hydrodynamic washing and painting, și environmentally-friendly natural paint. Are sediul în Bayrampaşa, Turcia.

 2. EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI

  Italia

  Compania EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washing installations, industrial vehicle washing, și utility vehicle washing installations. Are sediul în Vesime, Italia.

 1. JJ.VICEDO

  Spania

  Compania JJ.VICEDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în El Puig, Spania.

 2. STE LHEUREUX & CIE

  Franta

  Compania STE LHEUREUX & CIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de sortare, Instalatii industriale de spalat, Lucrari subterane - antreprenori, Sisteme de sortare, mineral crushing systems, Instalatii industriale de spalat, și Lucrari subterane - antreprenori. Are sediul în Perigny, Franta.

 3. BASCA SRL

  Italia

  Compania BASCA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Vignola, Italia.

 4. GEYSER LLC

  Rusia

  Compania GEYSER LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Curatare cu jet - echipamente, Degresarea otelurilor si a metalelor, Instalatii industriale de spalat, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Curatare cu jet - echipamente, Degresarea otelurilor si a metalelor, și Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Zarechny, Rusia.

 5. VERPA BENELUX

  Belgia

  Compania VERPA BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de servetele si sapun, handwashing detergents, dessicant manufacturers, hand-basin, și Distribuitoare automate de servetele si sapun. Are sediul în Vorst (Kempen), Belgia.

 6. UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION

  Italia

  Compania UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Equipment for ultrasonic washing, Washing installations, machines for washing metals, și metal washing tunnel. Are sediul în Sala Bolognese (bo), Italia.

 7. CEEVER SRL

  Italia

  Compania CEEVER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sablare - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii industriale de spalat, pvd coverings, precision washing installations, Ultrasonic bath, și Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Settala, Italia.

 8. VAN DAMME

  Belgia

  Compania VAN DAMME, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high pressure washes, vacuum cleaner for industrial use, și industrial sweepers. Are sediul în Waregem, Belgia.

 1. GIBAC CHEMIE B.V.

  Olanda

  Compania GIBAC CHEMIE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 2. HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile washing machine for crates. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 3. MUTEKS MACHINE TOOLS

  Turcia

  Compania MUTEKS MACHINE TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for washing machines. Are sediul în Karatay, Turcia.

 4. SELSU

  Turcia

  Compania SELSU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale de spalat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning of upholstery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MACH SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 6. EMSIL TECHTRANS SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  We have two business units: 1. Turnkey contract manufacturing of steel fabrications with welding, machining, surface treatments (blasting & painting) and final assembly (mechanic, hydraulic, pneumatic). Experience in carbon steel in stainless steel. 2. Designing and manufacturing medium and large sized custom made CNC machines for metalworking: deep hole drilling machines, horizontal boring & milling machines, lathes, gantry machines, rotary tables. Industries: vacuum technologies, energy, oil&gas, metallurgy, aerospace.

 7. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Verified by europages badge
 8. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  We have developed an innovative service which will allow you to ensure the loyalty of all your customers by creating your own laundry kiosk under the moniker "Ma Petite Laverie" which meets all the needs of your clientèle. We have designed this kiosk to be fast, practical, and secure. We take care of everything: you will receive your turnkey kiosk, ready for your very first machine to be out into operation. With "Ma Petite Laverie", you can generate extra income, 24/7, with quick cash flow: with just 2 cycles per day on each machine, you can get a return on your investment in just 5 years. Furthermore, unlike other companies, your income will not be affected by health or social crises, and you will not have any rent or charges to pay, thanks to the autonomous operating principle of the "Ma Petite Laverie" kiosk. Feel free to contact us for further details!

 9. ERATEC

  Franta

  Verified by europages badge
 10. AIS EURELO DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  We are a global service provider for machine assemblies and plant relocations. AIS EURELO is a joint venture between AIS Vanguard and EURELO Tech. The partnership rests on the experience and resources of both companies as industrial service providers. An industrial company with specialist knowledge of complex international relocations, with over 40 years of experience and success in a variety of sectors with international locations. Thanks to the combination of resources and experience of both of these reputable companies, we are able to offer our customers from a range of sectors and locations a safe, reliable and cost-effective installation service for industrial plants all over the world. We offer a broad range of engineering services, from installation of individual machines to turnkey relocation projects and production relocations.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Instalatii industriale de spalat - Import export

Număr de rezultate

26.543 Intreprinderile