• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • industria tricotajelor - utilaje si accesorii

Rezultate pentru

Industria tricotajelor - utilaje si accesorii - Import export

 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Vaella magazin online cu statie de calcat, presa de calcat si manechin de croitorie ajustabil. Oferim masini de cusut casnice sau profesionale, ace si accesorii, piese de schimb de la producatori renumiti, masini de cusut Singer, Pegasus, Pfaff, Junki, Reece, Rimoldi, scule si instrumente pentru croit, tipare de croitorie si cam tot ce aveti nevoie in industria de textile.

 2. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Turcia

  Compania BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Dresuri si sosete, și wholesale work apparel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Turcia

  Compania ARER TRES BRAIDING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Cilavegna, Italia.

 5. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Austria

  Compania PUTZ TEXTIL GMBHQ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulovere, și Pulovere. Are sediul în Ebensee, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HENNSEN EUROPE

  Regatul Unit

  Compania HENNSEN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sock manufacturing machinery. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 2. NUOVA RIMATES SAS

  Italia

  Compania NUOVA RIMATES SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Spirano, Italia.

 3. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Danemarca

  Compania PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii barbatesti - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Bredebro, Danemarca.

 4. SPACE FASHION S.R.L.

  Italia

  Compania SPACE FASHION S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, fashion accessories, sewing articles, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și suppliers for tailors. Are sediul în Carpi, Italia.

 5. BRIGHI GROUP

  Italia

  Compania BRIGHI GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Forlì, Italia.

 1. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Polonia

  Compania Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used machines, și textile machinery. Are sediul în Kampinos A, Polonia.

 2. TISMAIL

  Franta

  Compania TISMAIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoes for children. Are sediul în Troyes, Franta.

 1. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Ungaria

  Compania MENET-TREND KOTOELEM KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Jersee si pulovere, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Jersee si pulovere. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italia

  Compania SHIMA - ORSI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Segrate, Italia.

 3. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Minden, Germania.

 4. SERRAINO ROSALBA

  Italia

  Compania SERRAINO ROSALBA, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de tricotat industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Masini de tricotat industriale si accesorii. Are sediul în Rivarolo Canavese, Italia.

 5. ENTREDEUX BVBA

  Belgia

  Compania ENTREDEUX BVBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tricot, și crochet. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. CO - MAC S.A.S.

  Italia

  Compania CO - MAC S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în San Prospero, Italia.

 7. KNITOFFICE

  Belgia

  Compania KNITOFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Zottegem, Belgia.

 8. SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sock manufacturing machinery. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Quarrata, Italia.

 2. PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO

  Italia

  Compania PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Carpi, Italia.

 3. DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER

  Spania

  Compania DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Sedavi, Spania.

 4. ART NOSSA TRICOT

  Brazilia

  Compania ART NOSSA TRICOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, și Confectii pentru femei. Are sediul în Monte Sião, Brazilia.

 5. NERTEX

  Franta

  Compania NERTEX, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Roubaix, Franta.

 6. STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS

  Franta

  Compania STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Falleron, Franta.

 7. SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Siegen, Germania.

 8. BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE

  Polonia

  Compania BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Haine de dama, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Haine de dama. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 9. VE.MA.R. ( S.R.L. )

  Italia

  Compania VE.MA.R. ( S.R.L. ), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Albinea, Italia.

 10. SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD.

  China

  Compania SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Jiaxing, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Industria tricotajelor - utilaje si accesorii - Import export

Număr de rezultate

489 Intreprinderile