• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • industria tricotajelor - utilaje si accesorii

Rezultate pentru

Industria tricotajelor - utilaje si accesorii - Regatul Unit

Regatul Unit
 1. HENNSEN EUROPE

  Regatul Unit

  Compania HENNSEN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sock manufacturing machinery. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 2. HOWDEN INDUSTRIAL UK

  Regatul Unit

  Compania HOWDEN INDUSTRIAL UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, și Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. Are sediul în Renfrew, Regatul Unit.

 3. WHITE SWAN KNITWEAR LTD

  Regatul Unit

 4. KENDA KNITWEAR LIMITED

  Regatul Unit

 5. A.D. TURNER LTD

  Regatul Unit

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. C. THOMPSON MACHINES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania C. THOMPSON MACHINES LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Blaydon-On-Tyne, Regatul Unit.

 2. EXPRESS VALVE SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania EXPRESS VALVE SERVICES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Tratarea apei - aparate si instalatii, Masini de cusut industriale si accesorii, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 3. YOUR EMBROIDERY SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania YOUR EMBROIDERY SERVICES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Newark, Regatul Unit.

 4. BOGOD (FORTRAN) PLC.

  Regatul Unit

 5. SIMPLICITY CREATIVE GROUP LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SIMPLICITY CREATIVE GROUP LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 1. CONDER SEWAGE TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

 2. C.& A.SEWING MACHINE CO.LTD

  Regatul Unit

 1. MAURY SEWING MACHINE CO LTD

  Regatul Unit

 2. ALAN GODRICH (SEWING MACHINES) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ALAN GODRICH (SEWING MACHINES) LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. WALLIS BROTHERS LTD

  Regatul Unit

 4. MONARCH KNITTING MACHINERY (U.K.) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MONARCH KNITTING MACHINERY (U.K.) LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat industriale si accesorii. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 5. TRIUMPH NEEDLE CO LTD

  Regatul Unit