• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • in - fire si fibre

Rezultate pentru

In - fire si fibre - Import export

 1. PAK PAMUK TEXTILE

  Turcia

  Verified by europages badge

  PAK PAMUK TEXTILE is a leading textile recovery company based in the Usak province of Turkey. Established in 2021, we produce regenerated yarn from recycled fibers, such as cotton, acrylic, and polyester. Our yarns are available in various blends and weights, with cotton, acrylic, and polyester mixed yarns between Ne6 and Ne 30. We are committed to providing the high-quality regenerated yarn for various textile applications, including producing blankets and carpets. Our regenerated yarns are amongst the most ecological solutions for the textile industry. Our team of experts can assist you in choosing the perfect yarn for your specific needs, whether you require a specific color, texture, or weight. We pride ourselves on exceptional customer service and providing our clients with the best possible experience. In addition, by choosing our regenerated yarn, you will support the values of sustainability and innovation. If you require high-quality yarn for your textile production needs, including the production of blankets and carpets, look no further than PAK PAMUK TEXTILE. Contact us today to learn more about our products and services.

 2. MANIFATTURA M77 S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA M77 S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Fire si tesaturi elastice, Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Fire tehnice textile, nylon yarn, Lana - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Lenta, Italia.

 3. ALBERT BRILLE

  Belgia

  Compania ALBERT BRILLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fibre, In - fire si fibre, In - fibre, In - fire si fibre, linen tape, și flax spun yarns and sewing threads. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 4. FILATI ITALIANI

  Italia

  Compania FILATI ITALIANI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, și cashmere. Are sediul în Terni, Italia.

 5. SPINNERIJ LAMBRECHT

  Belgia

  Compania SPINNERIJ LAMBRECHT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, In - fire si fibre, cloth, și textile twine. Are sediul în Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NILAS KETEN

  Turcia

  Compania NILAS KETEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flax spun yarns and threads, medical services - plastic and reconstructive surgery, și linen. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LIMIT BT.

  Ungaria

  Compania LIMIT BT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Republica Ceha

  Compania OPAVLEN OPAVA, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, In - plante, In - tesaturi, In - fibre, In - fire si fibre, In - plante, In - tesaturi, și In - fibre. Are sediul în Opava, Republica Ceha.

 4. LINIFICIO E CANAPIFICIO NAZIONALE S.R.L.

  Italia

  Compania LINIFICIO E CANAPIFICIO NAZIONALE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, flax spun yarns and threads, și In - tesaturi. Are sediul în Villa D'alme', Italia.

 5. TERRE DE LIN

  Franta

  Compania TERRE DE LIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, agricultural cooperative, și In - fire si fibre. Are sediul în St Pierre Le Viger, Franta.

 1. CIARDO FERNANDO TESSITURA

  Italia

  Compania CIARDO FERNANDO TESSITURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, In - tesaturi, linen yarns, In - fire si fibre, și In - tesaturi. Are sediul în Corsano, Italia.

 2. H. OTTENS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H. OTTENS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Lana - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, și Lana - fire si fibre. Are sediul în Horst, Germania.

 1. SLONIM WORSTED AND SPINNING FACTORY

  Belarus

  Compania SLONIM WORSTED AND SPINNING FACTORY, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, In - fire si fibre, Fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile, In - fire si fibre, și Fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Slonim, Belarus.

 2. RICAMIFICIO BUSTESE (S.R.L.)

  Italia

  Compania RICAMIFICIO BUSTESE (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, și In - tesaturi. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 3. LIMIT COMPUTER KÜLKERESKEDELMI BT.

  Ungaria

  Compania LIMIT COMPUTER KÜLKERESKEDELMI BT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. BIONDI TESSUTI S.R.L.

  Italia

  Compania BIONDI TESSUTI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, și In - fire si fibre. Are sediul în Forli', Italia.

 5. SAFILIN

  Franta

  Compania SAFILIN, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, In - fire si fibre, In - tesaturi, și In - fire si fibre. Are sediul în Sailly-Sur-La-Lys, Franta.

 6. VAN DE BILT ZADEN EN VLAS B.V.

  Olanda

  Compania VAN DE BILT ZADEN EN VLAS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fibre, și In - fibre. Are sediul în Sluiskil, Olanda.

 7. SIGIER CAPELLE SA

  Franta

  Compania SIGIER CAPELLE SA, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fire si fibre. Are sediul în Comines, Franta.

 8. FÜSSENER TEXTIL IMMOBILIEN GMBH

  Germania

  Compania FÜSSENER TEXTIL IMMOBILIEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, și In - fire si fibre. Are sediul în Füssen, Germania.

 1. TRAICO S.R.L.

  Italia

 2. TIROLER LODEN AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

 3. RUAN & C S.A.S.

  Italia

 4. FALTIN SA

  Romania

 5. MAGLIFICIO BATTISTELLA S.R.L.

  Italia

 6. KAROLINA KFT.

  Ungaria

 7. TESSUTI CASILLO DI CASILLO RAFFAELE

  Italia

 8. COMOIDEA S.N.C.

  Italia

 9. ERNST LUDWIG & CO. KG

  Germania

 10. MAGLIFICIO RIPA S.P.A.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit