• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • in - fibre

Rezultate pentru

In - fibre - Import export

 1. PROAGRO GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PROAGRO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Miere, Starches and saccharification products, Gelling agents, thickening agents, powdered milk, Organic acids (citrates, lactates), Cocoa products, chocolate, Fruit extracts, Mineral enrichment (magnesium, calcium, iron, zinc), și Miere. Are sediul în Wien, Austria.

 2. FIBRE VERTE SARL

  Franta

  Compania FIBRE VERTE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decoratiuni pentru gradini, Gradini si parcuri - firme de consiliere, Ingrasaminte naturale, Decoratiuni pentru gradini, Gradini si parcuri - firme de consiliere, și Ingrasaminte naturale. Are sediul în Fabregues, Franta.

 3. ALBERT BRILLE

  Belgia

  Compania ALBERT BRILLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fibre, In - fire si fibre, In - fibre, In - fire si fibre, linen tape, și flax spun yarns and sewing threads. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 4. EMMA'S COMPANY (TM VDV)

  Ucraina

  Compania EMMA'S COMPANY (TM VDV), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beads. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. AUTO GEEBELEN

  Belgia

  Compania AUTO GEEBELEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autoturisme la mana a doua, authorised dealer, vehicle purchases, fibre, și Autoturisme la mana a doua. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VAKGARAGE AUTOWEERD UTRECHT

  Olanda

  Compania VAKGARAGE AUTOWEERD UTRECHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car workshop, fibre, bargains, și passenger transport by car, motorcycle and hired coach. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 2. PATRICK SMETS

  Belgia

  Compania PATRICK SMETS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Autoturisme la mana a doua, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Automobile de turism, Autoturisme la mana a doua, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, și fibre. Are sediul în Lier, Belgia.

 3. EGV MOTORSPORT DI EMILIANO GIARDILI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania EGV MOTORSPORT DI EMILIANO GIARDILI & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic switchboards, fibre, și motorcycles. Are sediul în Macerata, Italia.

 4. CIDE CENTRO DE INFORMES DESGUACES DE ESPAÑA

  Spania

  Compania CIDE CENTRO DE INFORMES DESGUACES DE ESPAÑA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre, și motorcycle parts. Are sediul în La Bañeza, Spania.

 5. AUTO2000

  Olanda

  Compania AUTO2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garage, automatici loading systems for good handling, fibre, și tyres. Are sediul în Hoofddorp, Olanda.

 1. ÜSTÜNLER KETENCILIK

  Turcia

  Compania ÜSTÜNLER KETENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. Are sediul în Sinop, Turcia.

 2. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Republica Ceha

  Compania OPAVLEN OPAVA, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fire si fibre, In - plante, In - tesaturi, In - fibre, In - fire si fibre, In - plante, In - tesaturi, și In - fibre. Are sediul în Opava, Republica Ceha.

 1. CONFEZIONI TESSILI

  Italia

  Compania CONFEZIONI TESSILI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fete de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fibre, tablecloths for hotels, table linen for institutions, table linen for hotels, și In - fibre. Are sediul în Casoria, Italia.

 2. NORLIN

  Franta

  Compania NORLIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. Are sediul în Lille, Franta.

 3. FIBRE WIND LTD

  Regatul Unit

  Compania FIBRE WIND LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre optice. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 4. FIBRE SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania FIBRE SYSTEM SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Covoare si mochete, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Parchet. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. EXPOTURK DIS TIC

  Turcia

  Compania EXPOTURK DIS TIC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, fabrics, fibre, Import-export - agenti, și yarns. Are sediul în Buyukcekmece, Turcia.

 6. AUTOACCIDENTADOS

  Spania

  Compania AUTOACCIDENTADOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damaged cars bought and sold, fibre, și purchase of new damaged cars. Are sediul în San Martín De La Vega (madrid), Spania.

 7. MOVEU.IT

  Italia

  Compania MOVEU.IT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre, short-term car rental, și tax advice. Are sediul în Bari, Italia.

 8. R&M INT. SALES CORP.

  Statele Unite ale Americii

  Compania R&M INT. SALES CORP., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nylon, fibre, și Recyclable waste. Are sediul în Fort Washington, Statele Unite ale Americii.

 1. SWISS EXPORT SARL

  Elvetia

  Compania SWISS EXPORT SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foodstuffs - import/export, și fibre. Are sediul în Porrentruy, Elvetia.

 2. LINEN OF DESNA

  Ucraina

  Compania LINEN OF DESNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flax seeds, și textile fibres. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. LINHOLINUM

  Portugalia

  Compania LINHOLINUM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fete de masa, Perdele, linen, bed linen, Fete de masa, și Perdele. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. NOVALIN FRANCE

  Franta

  Compania NOVALIN FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - fibre, In - fibre, linen fabrics for technical and industrial use, și flax spun yarns and threads. Are sediul în Millam, Franta.

 5. LEON VANDECASTEELE

  Belgia

  Compania LEON VANDECASTEELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fibre textile naturale, și natural fibres. Are sediul în Izegem, Belgia.

 6. CALLIN

  Belgia

  Compania CALLIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hemp, și textile fibres. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 7. PROCOTEX CORPORATION

  Belgia

  Compania PROCOTEX CORPORATION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - colectare si reciclare, Covoare si mochete, Textile - colectare si reciclare, și Covoare si mochete. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 8. BELARUS LINEN TEXTILE

  Ucraina

  Compania BELARUS LINEN TEXTILE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, sale of linens for hotels, sale of linens for restaurants, In - tesaturi, și linen. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 9. DECOLIS

  Belgia

  Compania DECOLIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw flax, și linen. Are sediul în Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 10. BASIN TRAIDING CORPORATION LIMITED

  China

  Compania BASIN TRAIDING CORPORATION LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain fabric. Are sediul în Hangzhou City, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

In - fibre - Import export

Număr de rezultate

1.910 Intreprinderile