• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hrana pentru cresterea industriala a pestelui

Rezultate pentru

Hrana pentru cresterea industriala a pestelui - Import export

 1. NUTRIFISH

  Tunisia

  Verified by europages badge

  Compania NUTRIFISH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Hrana pentru animale de crescatorie, Fish feed, Food for farmed fish, Food for fish farming, Food for striped bass, Food for meagre, Food for salt-water fish, și Food for catfish. Are sediul în Monastir, Tunisia.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERWIN HENNECKEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Stolberg, Germania.

 3. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Germania

  Compania ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hemp seed oil. Are sediul în Goldenstedt, Germania.

 4. FUTURE FISHERIES LTD

  Regatul Unit

  Compania FUTURE FISHERIES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Chichester, Regatul Unit.

 5. NATKOM

  Turcia

  Compania NATKOM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen fish export, amberjacks, baby clams, și sunflower seed meal. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Germania

  Compania AQUARIUM TONNDORF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Acvarii si recipiente, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Acvarii si recipiente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. BOSNET GROUP DOO

  Bosnia-Hertegovina

  Compania BOSNET GROUP DOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Pisici - hrana, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Pisici - hrana. Are sediul în Sarajevo, Bosnia-Hertegovina.

 3. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Compania AFRIC AZOTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina de peste pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, fish oil, Fish meal, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și proteins. Are sediul în Dakar, Senegal.

 4. ARTEMIA KORAL GMBH

  Germania

  Compania ARTEMIA KORAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. ATLANTIS FEED

  Portugalia

  Compania ATLANTIS FEED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seabream farming in inland waters. Are sediul în Porto, Portugalia.

 1. METNET DIŞ TICARET

  Turcia

  Compania METNET DIŞ TICARET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologically active feed additives, și building supplies. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. BR HANDEL

  Germania

  Compania BR HANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Goldenstedt, Germania.

 1. LEADER-TRADE

  Elvetia

  Compania LEADER-TRADE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, frozen fish, și food industry. Are sediul în Genève, Elvetia.

 2. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugalia

  Compania NARCISO DIAS E FILHOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish oil. Are sediul în Peniche, Portugalia.

 3. KENJI KOI

  Germania

  Compania KENJI KOI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Emmerich, Germania.

 4. ARFIDEL

  Belgia

  Compania ARFIDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Soye, Belgia.

 5. AQUATIC SCIENCE

  Belgia

  Compania AQUATIC SCIENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Peste - masini si materiale pentru prelucrare. Are sediul în Herstal, Belgia.

 6. TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD

  China

  Compania TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Tianjin, China.

 7. AQUA BIO

  Belgia

  Compania AQUA BIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fish food, și food for fish farming. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 8. VALOBIO

  Réunion

  Compania VALOBIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, animal food, food industry, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și raw materials. Are sediul în Le Port, Réunion.

 1. LÝSI HF

  Islanda

  Compania LÝSI HF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Uleiuri si grasimi alimentare, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Reykjavík, Islanda.

 2. BIOMAR GROUP A/S

  Danemarca

  Compania BIOMAR GROUP A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Pisici - hrana, și Caini - hrana. Are sediul în Aarhus C, Danemarca.

 3. EURL LITTORAL AVICOLE

  Algeria

  Compania EURL LITTORAL AVICOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Fouka, Algeria.

 4. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Germania

  Compania KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Alt Sührkow, Germania.

 5. CERMAQ ASA

  Norvegia

  Compania CERMAQ ASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 6. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Norvegia

  Compania TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Tromsø, Norvegia.

 7. ASTRA AQUARIA GMBH

  Germania

  Compania ASTRA AQUARIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Bissendorf, Germania.

 8. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Germania

  Compania SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Oelde, Germania.

 9. COPPENS INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania COPPENS INTERNATIONAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Helmond, Olanda.

 10. P.A.L BULGARIA

  Bulgaria

  Compania P.A.L BULGARIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Hrana pentru cresterea industriala a pestelui. Are sediul în Sofija, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit