• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului

Rezultate pentru

Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului - Import export

 1. DP ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DP ELEKTRONIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 2. PCS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PCS SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în München, Germania.

 3. VISEL ITALIANA

  Italia

  Compania VISEL ITALIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic queuing systems, queue management system, și digital signage. Are sediul în Latina, Italia.

 4. TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME

  Germania

  Compania TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Lampertheim, Germania.

 5. TREXOM S.P.A.

  Italia

  Compania TREXOM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnetic badge time recorders, time recorder, computer systems for presence detection watches, și Access control. Are sediul în Tarcento, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TACHO. JANUSZ KOZIARA

  Polonia

  Compania TACHO. JANUSZ KOZIARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente. Are sediul în Bytom, Polonia.

 2. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Informatica - software, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Informatica - software. Are sediul în Biberach, Germania.

 3. ARKIMEDE

  Italia

  Compania ARKIMEDE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnetic badge time recorders, access control clocks, time clocks, și parking management clocks. Are sediul în Palermo, Italia.

 4. ONE TWO CONCEPT

  Belgia

  Compania ONE TWO CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Moorslede, Belgia.

 5. CANONICO MICHELANGELO

  Italia

  Compania CANONICO MICHELANGELO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, clocks for belltowers, churches and public buildings, tower clocks, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și bell service. Are sediul în Lagonegro, Italia.

 1. LBS LOGICS GMBH

  Austria

  Compania LBS LOGICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, application software for personnel management, b2b services, Programare si software, și application software for logistics. Are sediul în Linz, Austria.

 2. MAX CLOCK CARDS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MAX CLOCK CARDS LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile time clocks, time recorder, și numbering machines and date stamps. Are sediul în Mytholmroyd, Regatul Unit.

 1. TREXOM SISTEMI S.R.L.

  Italia

  Compania TREXOM SISTEMI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile time recorder, și computer systems for presence detection watches. Are sediul în Roma, Italia.

 2. ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, industrial clockmaking, watchmaking, Ceasornicarie - furnituri, și engineering for the watchmaking industry. Are sediul în Milano, Italia.

 3. FERCOM S.R.L.

  Italia

  Compania FERCOM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Seifuri si dulapuri securizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și locks opened. Are sediul în Cagliari, Italia.

 4. MAW SERVICE GMBH

  Germania

  Compania MAW SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente. Are sediul în Kassel, Germania.

 5. JUWELIER JACOBI GMBH

  Germania

  Compania JUWELIER JACOBI GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 6. KLINIKA STOMATOLOGICZNA UNION DENTAL

  Polonia

  Compania KLINIKA STOMATOLOGICZNA UNION DENTAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente stiintifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Optica - instrumente, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ZAKLADY TECHNIKI MEDYCZNEJ SP. Z O.O. - ODDZIAL ZAKOPANE

  Polonia

  Compania ZAKLADY TECHNIKI MEDYCZNEJ SP. Z O.O. - ODDZIAL ZAKOPANE, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente. Are sediul în Zakopane, Polonia.

 8. JEAN MARCEL MONTRES GMBH

  Germania

  Compania JEAN MARCEL MONTRES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 1. RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH

  Austria

  Compania RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Wien, Austria.

 2. SCHWITTER UHRE DOGGTER

  Elvetia

  Compania SCHWITTER UHRE DOGGTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Glarus, Elvetia.

 3. TIMETOOL AG

  Elvetia

  Compania TIMETOOL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Software de gestiune pentru firme, Informatica - microcomputere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, și Software de gestiune pentru firme. Are sediul în Thun, Elvetia.

 4. BIXI SYSTEMS AG

  Elvetia

  Compania BIXI SYSTEMS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Informatica - software, Electricitate - lucrari, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Informatica - software. Are sediul în Liestal, Elvetia.

 5. KÖRBER GMBH

  Germania

  Compania KÖRBER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Sindelfingen, Germania.

 6. KERN INTERNATIONAL KG

  Germania

  Compania KERN INTERNATIONAL KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Keltern, Germania.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE ARMAND

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE ARMAND, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Aparate si instrumente stiintifice, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Komorów K. Pruszkowa, Polonia.

 8. NOVACHRON ZEITSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NOVACHRON ZEITSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Informatica - microcomputere, Electricitate - lucrari, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Informatica - microcomputere. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 9. 3RS SYSTEMENTWICKLUNG GMBH & CO KG

  Germania

  Compania 3RS SYSTEMENTWICKLUNG GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Software de gestiune pentru firme, Informatica - microcomputere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, și Software de gestiune pentru firme. Are sediul în Malsch, Germania.

 10. ATELIER BRIGITTE SCHÖN

  Germania

  Compania ATELIER BRIGITTE SCHÖN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Carton - fabricare, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Carton - fabricare. Are sediul în St. Ingbert, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit