• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hoteluri şi restaurante

Rezultate pentru

Hoteluri şi restaurante - Import export

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Stecko Meble is a renowned furniture manufacturing company that offers high-quality and stylish furniture solutions to transform living and office spaces. Our product range is extensive and diverse, catering to various needs and preferences. Whether you're looking for elegant living room sets, ergonomic office furniture, modern bedroom collections, or functional kitchen solutions, we offer a wide array of options to suit different styles and requirements. From classic designs to contemporary trends, we constantly evolve our product lineup to stay ahead of the curve and meet evolving customer demands. With our team of skilled designers and craftsmen, we take pride in our ability to create custom-made furniture tailored to individual specifications. From concept development to installation, we ensure a seamless and satisfying experience for our clients. We actively seek eco-friendly materials and production processes, minimizing our carbon footprint and contributing to a greener future. With our strong reputation built on reliability and excellence, we have successfully served a wide range of clients, including residential customers, interior designers, and commercial establishments. Whether it's a single piece of furniture or a comprehensive furnishing project, we approach each undertaking with professionalism and a dedication to exceeding expectations.

 2. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  We have been a leading supplier of hotel and kitchen equipment for over 50 years. We have everything you need to turn your customers into perfect hosts. This is all thanks to our comprehensive service concept. The secret to happy and satisfied guests lies in having the ideal equipment to hand. We have continuously refined our service, enabling us to offer customised solutions to meet the most diverse needs of our customers and partners. We meet you on an equal footing and let our typical Northern German values speak for us: Our service is honest and reliable, it starts with the right team and the best equipment. That means "Where Service Begins".

 3. AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Sanilhac, Franta.

 4. FASTCONCEPTS.FR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FASTCONCEPTS.FR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotisoare profesionale, Vitrine si rafturi frigorifice, Rotisoare profesionale, și Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, elegant, 4-star, Hoteluri şi restaurante, suites, wifi available, panoramic gym, convention centres in hotel centres, și business hotel. Are sediul în Udine, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMPLEX EUROPA

  Romania

  Complexul hotelier Europa este o locatie moderna ce ofera clientilor sai 20 de camere clasificate la 4*, 3 restaurante pentru diferite evenimente din viata oricarei persoane dar sio terasa in stil mediteranean care capteaza atentia oricui prin design, unicitate si grandoare. Hotelul este gandit pentru a corespunde tuturor tipurilor de turisti intrucat ofera camere personalizate, cu amenajari interioare complete: clima, televizoare LCD, acces card, internet, bai echipate cu produse de unica folosinta, jacuzzi sau cabine de dus, minibaruri. Din cele 20 de camere, 14 detin pat matrimonial iar 6 sunt dotate cu paturi single, ideale pentru oricine, reprezentand totodata eleganta hotelului si finetea pe care o apreciaza toti clientii care pleaca incantati cu ideea de a reveni oricand aici.

 2. CHEFS EVOLUTION

  Romania

  ChefsEvolution reprezintă cea mai complexă platformă de mâncare gătită la oală, livrată în cantități generoase. Misiunea Chefs Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm zi de zi în București și Ilfov.

 3. CAMERE LA MARE

  Romania

  Mamaia este una dintre cele mai populare statiuni turistice din România, datorita loca? iei sale minunate între Marea Neagra ? i frumoasa tabacar. Daca sunte? i în cautarea pentru Mamaia, Romania Hoteluri Oxford va fi o alegere buna pentru vacan? a? Nu va face? i griji, suntem o echipa de tehnologie pasionat ? i exper? i de afaceri digitale în furnizarea de cel mai bun de cazare pentru vacanta ta in Mamaia.

 4. HOSTAL VALENCIA

  Spania

  Compania HOSTAL VALENCIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Lodging, air-conditioned rooms, Hoteluri şi restaurante, și payment by bank cards and credit cards. Are sediul în MADRID, Spania.

 5. STADT WIEN - FAMILIEN HOTEL IN ZELL AM SEE

  Austria

  Compania STADT WIEN - FAMILIEN HOTEL IN ZELL AM SEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hotel, well-being, și vacations. Are sediul în Zell Am See, Austria.

 1. SH HOTELES

  Spania

  Compania SH HOTELES, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, hotel with spa, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în VALENCIA, Spania.

 2. IL PODERE SAN GIUSEPPE

  Italia

  Compania IL PODERE SAN GIUSEPPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile velvet. Are sediul în Amelia, Italia.

 1. FIRST CONTACT CHEFS

  Regatul Unit

  Compania FIRST CONTACT CHEFS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, și Home chefs. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 2. HOTEL LE PRIEURE

  Franta

  Compania HOTEL LE PRIEURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Locronan, Franta.

 3. GAEC DU TRISKEL - FLEURS DE FERME

  Franta

  Compania GAEC DU TRISKEL - FLEURS DE FERME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, yoghurt manufacture, natural yoghurt, yoghurt, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Saint-Denis-De-Villenette, Franta.

 4. ATASOY MAKINE TEKTIL LTD. STI

  Turcia

  Compania ATASOY MAKINE TEKTIL LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 5. HOTEL MONTEMAR

  Spania

  Compania HOTEL MONTEMAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Lodging, Hotel with restaurant, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Benidorm-Alicante, Spania.

 6. HOTEL TAHITÍ PLAYA

  Spania

  Compania HOTEL TAHITÍ PLAYA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Lodging, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Santa Susanna-Barcelona, Spania.

 7. HOTEL ESPLENDID ***

  Spania

  Compania HOTEL ESPLENDID ***, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Hotel with restaurant, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Blanes-Girona, Spania.

 8. MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE

  Franta

  Compania MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holiday homes, și seasonal lettings. Are sediul în Bédarrides, Franta.

 1. HOF TER ZIELBEEK

  Belgia

  Compania HOF TER ZIELBEEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Ruisbroek-Puurs, Belgia.

 2. HOTEL GUADALUPE SL

  Spania

  Compania HOTEL GUADALUPE SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Hoteluri şi restaurante, city centre hotels, și overnight stay. Are sediul în Granada, Spania.

 3. HOTEL AVENIDA TROPICAL SALOBREÑA ***

  Spania

  Compania HOTEL AVENIDA TROPICAL SALOBREÑA ***, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Lodging, tv in bedrooms, Hoteluri şi restaurante, și rooms with minibar. Are sediul în Salobreña-Granada, Spania.

 4. RESTAURANTE PIZZA AMORI

  Spania

  Compania RESTAURANTE PIZZA AMORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Villajoyosa, Spania.

 5. RESTAURANTE MAMMA NOSTRA CALPE

  Spania

  Compania RESTAURANTE MAMMA NOSTRA CALPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Calpe, Spania.

 6. APARTAMENTOS MADRID

  Spania

  Compania APARTAMENTOS MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile studio apartments, apartment rentals, hotel, și apartment bookings. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. HORECA PLUS LTD STI

  Turcia

  Compania HORECA PLUS LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. STRAWMEE

  Germania

  Compania STRAWMEE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camping - material, Camping - material, gift items, și straws. Are sediul în Geldern, Germania.

 9. VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, items for bars, restaurants, hotels, filters and filter elements, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Santa Lucia Di Piave, Italia.

 10. HOTEL VICTORIA PLAYA ***

  Spania

  Compania HOTEL VICTORIA PLAYA ***, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Lodging, Hoteluri şi restaurante, și Serviciu hotelier. Are sediul în Almuñécar-Granada, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hoteluri şi restaurante - Import export

Număr de rezultate

15.304 Intreprinderile