• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • horticultura si silvicultura

Rezultate pentru

Horticultura si silvicultura - Import export

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Olanda

  Compania GROWGROUP IFS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Barendecht, Olanda.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 3. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Olanda

  Compania T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Ruinerwold, Olanda.

 4. LOCOVERDE

  Belgia

  Compania LOCOVERDE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, floor bricks, landscape architecture, și Drumuri - constructii. Are sediul în Bilzen, Belgia.

 5. FLORALIS D.O.O.

  Croatia

  Compania FLORALIS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Dubrava, Croatia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ONINK TUINEN

  Olanda

  Compania ONINK TUINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regular garden maintenance, și clinker floor coverings. Are sediul în Zeewolde, Olanda.

 2. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugalia

  Compania ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Pedrógão Grande, Portugalia.

 3. DE PLANTENMEESTER

  Olanda

  Compania DE PLANTENMEESTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 4. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italia

  Compania ALMA SEGES SOC. COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura si silvicultura, Fructe, Horticultura si silvicultura, lettuce, și water-melon. Are sediul în Eboli, Italia.

 5. GINKEL GROEP

  Olanda

  Compania GINKEL GROEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile public space design, și design of hanging gardens. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 1. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Spania

  Compania GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening, forest services and related activities, forest maintenance, și forest fire-fighting service. Are sediul în Hornachuelos, Spania.

 2. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgia

  Compania BOOMKWEKERIJ WILLAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Horticultura si silvicultura, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, garden ornaments, Horticultura si silvicultura, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 1. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Turcia

  Compania MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Olanda

  Compania PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clinker floor coverings, garden laying-out, și landscape gardening consultancy. Are sediul în Burgerbrug, Olanda.

 3. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Germania

  Compania BAUMPFLEGE ZIELINSKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Rosengarten, Germania.

 4. CARSKO DRVO D.O.O.

  Serbia

  Compania CARSKO DRVO D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Kruševac, Serbia.

 5. WOBC S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania WOBC S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Horticultura si silvicultura, AGRICULTURA ECOLOGICA, și Horticultura si silvicultura. Are sediul în Praha 4-Braník, Republica Ceha.

 6. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Regatul Unit

  Compania MIDLANDS LUBRICANTS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refined industrial greases, și Biodegradable lubricants. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 7. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Regatul Unit

  Compania CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial weed killers, și tecartherapy and ozone oxygen therapy. Are sediul în Kirkmuirhill, Regatul Unit.

 8. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Franta

  Compania ARC EN CIEL PAYSAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tree felling, creation of parks, gardens and terraces, wooden flower box, și fencing. Are sediul în St Maur Des Fosses, Franta.

 1. ROYAL FLOWERS

  Ucraina

  Compania ROYAL FLOWERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 2. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Polonia

  Compania WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Sosnowiec, Polonia.

 3. ALPHA DELTA MACHINERY

  Regatul Unit

  Compania ALPHA DELTA MACHINERY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile log splitters, și log splitting machines. Are sediul în Chapelton, Regatul Unit.

 4. MUSCHKUNSTGRAS

  Olanda

  Compania MUSCHKUNSTGRAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 5. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 6. BRONDEL BOOMVERZORGING

  Belgia

  Compania BRONDEL BOOMVERZORGING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trees. Are sediul în 's Gravenwezel, Belgia.

 7. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Olanda

  Compania MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic grass. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 8. PODERE SALICUTTI S.S.A. DI EICHBAUER F. E S.

  Italia

  Compania PODERE SALICUTTI S.S.A. DI EICHBAUER F. E S., care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura si silvicultura, Fructe, și Horticultura si silvicultura. Are sediul în Montalcino, Italia.

 9. COOPERATIVA AGRICOLA ORTOFRUTTICOLA VILLASOR

  Italia

  Compania COOPERATIVA AGRICOLA ORTOFRUTTICOLA VILLASOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Legume deshidratate, Horticultura si silvicultura, și Legume deshidratate. Are sediul în Villasor, Italia.

 10. COLLINA SOCIETA AGRICOLA

  Italia

  Compania COLLINA SOCIETA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura si silvicultura, Fructe, și Horticultura si silvicultura. Are sediul în Brisighella, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Horticultura si silvicultura - Import export

Număr de rezultate

31.403 Intreprinderile