• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • horticultura si silvicultura

Rezultate pentru

Horticultura si silvicultura - Import export

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Olanda

  Compania GROWGROUP IFS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Barendecht, Olanda.

 2. ONINK TUINEN

  Olanda

  Compania ONINK TUINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regular garden maintenance, și clinker floor coverings. Are sediul în Zeewolde, Olanda.

 3. DE PLANTENMEESTER

  Olanda

  Compania DE PLANTENMEESTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 4. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugalia

  Compania ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Pedrógão Grande, Portugalia.

 5. AISHA FLOWERS

  Kenya

  Compania AISHA FLOWERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Nairobi, Kenya.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GINKEL GROEP

  Olanda

  Compania GINKEL GROEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile public space design, și design of hanging gardens. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 2. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italia

  Compania ALMA SEGES SOC. COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura si silvicultura, Fructe, Horticultura si silvicultura, lettuce, și water-melon. Are sediul în Eboli, Italia.

 3. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 4. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgia

  Compania BOOMKWEKERIJ WILLAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Horticultura si silvicultura, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, garden ornaments, Horticultura si silvicultura, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 5. FLORALIS D.O.O.

  Croatia

  Compania FLORALIS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Dubrava, Croatia.

 1. LOCOVERDE

  Belgia

  Compania LOCOVERDE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, floor bricks, landscape architecture, și Drumuri - constructii. Are sediul în Bilzen, Belgia.

 2. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Spania

  Compania GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening, forest services and related activities, forest maintenance, și forest fire-fighting service. Are sediul în Hornachuelos, Spania.

 1. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Olanda

  Compania T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Ruinerwold, Olanda.

 2. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Turcia

  Compania MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ALPHA DELTA MACHINERY

  Regatul Unit

  Compania ALPHA DELTA MACHINERY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile log splitters, și log splitting machines. Are sediul în Chapelton, Regatul Unit.

 4. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Regatul Unit

  Compania CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial weed killers, și tecartherapy and ozone oxygen therapy. Are sediul în Kirkmuirhill, Regatul Unit.

 5. WOBC S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania WOBC S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Horticultura si silvicultura, AGRICULTURA ECOLOGICA, și Horticultura si silvicultura. Are sediul în Praha 4-Braník, Republica Ceha.

 6. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Germania

  Compania BAUMPFLEGE ZIELINSKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Rosengarten, Germania.

 7. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Olanda

  Compania PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clinker floor coverings, garden laying-out, și landscape gardening consultancy. Are sediul în Burgerbrug, Olanda.

 8. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Franta

  Compania ARC EN CIEL PAYSAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tree felling, creation of parks, gardens and terraces, wooden flower box, și fencing. Are sediul în St Maur Des Fosses, Franta.

 1. MUSCHKUNSTGRAS

  Olanda

  Compania MUSCHKUNSTGRAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 2. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Regatul Unit

  Compania MIDLANDS LUBRICANTS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refined industrial greases, și Biodegradable lubricants. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 3. CAMWOODERS GROUP OF COMPANIES

  Camerun

  Compania CAMWOODERS GROUP OF COMPANIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile African wood. Are sediul în Douala, Camerun.

 4. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Polonia

  Compania WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Sosnowiec, Polonia.

 5. ROYAL FLOWERS

  Ucraina

  Compania ROYAL FLOWERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 6. CARSKO DRVO D.O.O.

  Serbia

  Compania CARSKO DRVO D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în Kruševac, Serbia.

 7. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 8. BRONDEL BOOMVERZORGING

  Belgia

  Compania BRONDEL BOOMVERZORGING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trees. Are sediul în 's Gravenwezel, Belgia.

 9. MJFRESHPRODUCE

  Kenya

  Compania MJFRESHPRODUCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut roses, și avocado. Are sediul în Nairobi, Kenya.

 10. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Olanda

  Compania MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic grass. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Horticultura si silvicultura - Import export

Număr de rezultate

31.668 Intreprinderile