• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie speciala si de uz tehnic

Rezultate pentru

Hartie speciala si de uz tehnic - Import export

 1. VIA PAPER PC

  Grecia

  Compania VIA PAPER PC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of thermal paper, paper in rolls for cash registers, plotter paper rolls, și industrial labels. Are sediul în Athens, Grecia.

 2. J.N. LÜNING & CO. GMBH

  Germania

  Compania J.N. LÜNING & CO. GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. UBR PAPER MACHINE CO.

  Turcia

  Compania UBR PAPER MACHINE CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Tarsus, Turcia.

 4. AJP

  Franta

  Compania AJP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Vieux Conde, Franta.

 5. I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA

  Italia

  Compania I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, silicon paper for the food-processing industry, special paper, Hartie - fabricare, și gummed paper. Are sediul în Pagnano-Merate, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMPUTERPAPIER GIJSEMBERG

  Belgia

  Compania COMPUTERPAPIER GIJSEMBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Hartie pentru imprimante, Hartie pentru tipografii, Hartie speciala si de uz tehnic, Tipografie - offset, Hartie pentru imprimante, Hartie pentru tipografii, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Eisden, Belgia.

 2. PAPER ROLL PC

  Grecia

  Compania PAPER ROLL PC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Aigaleo, Grecia.

 3. BELUX MONDIAL ENGINEERING

  Belgia

  Compania BELUX MONDIAL ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie cretata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie speciala si de uz tehnic, și laser printers. Are sediul în Nieuwerkerken, Belgia.

 4. ARMOS S.A.

  Grecia

  Compania ARMOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plotter paper rolls, adhesive paper, și paper rolls. Are sediul în Larisa, Grecia.

 5. NEVSTA - PAPER & TECHNOLOGY LDA

  Portugalia

  Compania NEVSTA - PAPER & TECHNOLOGY LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white kraft paper. Are sediul în Ponte-Guimarães, Portugalia.

 1. DIATEX S.P.A.

  Italia

  Compania DIATEX S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de uz grafic, și Hartie de uz grafic. Are sediul în Cles, Italia.

 2. KOLLODUR MÖBELFOLIEN VERTRIEBS- UND PRODUKTIONS GMBH

  Germania

  Compania KOLLODUR MÖBELFOLIEN VERTRIEBS- UND PRODUKTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Vlotho, Germania.

 1. JATEL PLUS

  Germania

  Compania JATEL PLUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie de uz grafic, Case de marcat, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, și Hartie de uz grafic. Are sediul în Leopoldshöhe, Germania.

 2. KÄMMERER GMBH

  Germania

  Compania KÄMMERER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru tipografii, Hartie pentru industria ambalajelor, Hartie speciala si de uz tehnic, Carton - fabricare, Hartie pentru tipografii, Hartie pentru industria ambalajelor, Hartie speciala si de uz tehnic, și Carton - fabricare. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 3. MARKUS GLÖCKLER E.K.

  Germania

  Compania MARKUS GLÖCKLER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Hartie pentru industria ambalajelor, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie de uz grafic, Hartie - fabricare, Hartie pentru industria ambalajelor, Hartie speciala si de uz tehnic, și Hartie de uz grafic. Are sediul în Weimar, Germania.

 4. ARROSI, S.A.

  Spania

  Compania ARROSI, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crepe paper rolls, și ropes for paper bags. Are sediul în Elduain ( Guipúzcoa ), Spania.

 5. H. SCHÄFER GMBH

  Germania

  Compania H. SCHÄFER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie de uz grafic, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie de uz grafic, Carton - fabricare, și Papetarie - articole. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 6. RHEINSTERN CONSULTING

  Germania

  Compania RHEINSTERN CONSULTING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Informatica - software, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, Lemn taiat si tratat, Informatica - software, Hartie - fabricare, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Mainz, Germania.

 7. ALFRED STÖFFLER GMBH

  Germania

  Compania ALFRED STÖFFLER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie de uz grafic, Lemn taiat si tratat, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, și Hartie de uz grafic. Are sediul în Neuburg, Germania.

 8. COMRED GMBH

  Elvetia

  Compania COMRED GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Hartie pentru tipografii, Hartie speciala si de uz tehnic, Carton - fabricare, Hartie - fabricare, Hartie pentru tipografii, Hartie speciala si de uz tehnic, și Carton - fabricare. Are sediul în Tann, Elvetia.

 1. PAPIERHANDELSVERTRETUNG LESTER BECK

  Germania

  Compania PAPIERHANDELSVERTRETUNG LESTER BECK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie speciala si de uz tehnic, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Import-export de hartie si carton, Hartie speciala si de uz tehnic, Carton - fabricare, Papetarie - articole, și Import-export de hartie si carton. Are sediul în Nidderau, Germania.

 2. F-PUNKT OHG

  Germania

  Compania F-PUNKT OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Informatica - periferice pentru computere, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, Lemn taiat si tratat, Informatica - periferice pentru computere, Hartie - fabricare, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Wiehl, Germania.

 3. POLYTEKT GMBH

  Germania

  Compania POLYTEKT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Informatica - periferice pentru computere, Hartie - fabricare, Hartie speciala si de uz tehnic, Lemn taiat si tratat, Informatica - periferice pentru computere, Hartie - fabricare, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Bürstadt, Germania.

 4. O PRINCIPEZINHO (PAPEL PREMIADO LDA)

  Portugalia

  Compania O PRINCIPEZINHO (PAPEL PREMIADO LDA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Entroncamento, Portugalia.

 5. PAPER-MAL

  Ucraina

  Compania PAPER-MAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cardboard, și paper, coated paper-board and cartonboard. Are sediul în Cherkassy, Ucraina.

 6. RED GIME COMPANY

  Turcia

  Compania RED GIME COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Istnbul, Turcia.

 7. EUROPAPIER CROATIA D.O.O.

  Croatia

  Compania EUROPAPIER CROATIA D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru ambalaje, Papetarie - articole de birou, Import-export de hartie si carton, Hartie speciala si de uz tehnic, Carton pentru ambalaje, Papetarie - articole de birou, Import-export de hartie si carton, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Sesvete, Croatia.

 8. TURKELI LABEL PAPER AS

  Turcia

  Compania TURKELI LABEL PAPER AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie speciala si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive labels, paper for self-adhesive labels, și adhesive labels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. L'UFFICIO MODERNO DELLA LOMBARDIA ( S.R.L. )

  Italia

  Compania L'UFFICIO MODERNO DELLA LOMBARDIA ( S.R.L. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru imprimante, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie pentru imprimante, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Pavia, Italia.

 10. ZPH OMEKO

  Polonia

  Compania ZPH OMEKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de uz grafic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie pentru tipografii, Hartie igienica, Hartie speciala si de uz tehnic, Hartie pentru tipografii, și Hartie igienica. Are sediul în Kraków, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit