• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie si carton - materii prime

Rezultate pentru

Hartie si carton - materii prime - Import export

 1. RE-ZIP APS

  Danemarca

  Compania RE-ZIP APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Reciclaje de ambalaje, paper and paperboard packaging materials, Ambalaje - societati, Reciclaje de ambalaje, și packing boxes. Are sediul în Aarhus, Danemarca.

 2. ATA OFSET REKLAM AMBALAJ INS. VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ATA OFSET REKLAM AMBALAJ INS. VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Beylikdüzü, Turcia.

 3. TLF TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania TLF TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în (cn), Italia.

 4. FÁBRICA DE CAJAS FORRADAS Y SOMBRERERAS

  Spania

  Compania FÁBRICA DE CAJAS FORRADAS Y SOMBRERERAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. GRUPPO CORDENONS S.P.A.

  Italia

  Compania GRUPPO CORDENONS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MB TRADING LLC

  Ucraina

  Compania MB TRADING LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. KOSEOGLU AMBALAJ

  Turcia

  Compania KOSEOGLU AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. WIGSTON PAPER

  Regatul Unit

  Compania WIGSTON PAPER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Bardon, Regatul Unit.

 4. R9 TEXTIL TRADE KFT.

  Ungaria

  Compania R9 TEXTIL TRADE KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Nógrádmegyer, Ungaria.

 5. STRUTTURE ALVEOLARI SRL

  Italia

  Compania STRUTTURE ALVEOLARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile honey comb, și veneered door. Are sediul în Francavilla Al Mare, Italia.

 1. EMS EUROPEAN MARKET SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania EMS EUROPEAN MARKET SOLUTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 2. LAURENT PUBLISHING & SERVICES LTD

  Romania

  Compania LAURENT PUBLISHING & SERVICES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile old newspapers. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 1. BUSINESS SOLUTION GROUP

  Austria

  Compania BUSINESS SOLUTION GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste paper. Are sediul în Kyiv, Austria.

 2. GESVILSUR SL

  Spania

  Compania GESVILSUR SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paperboard office accessories, și sanitary articles of paper. Are sediul în Chiclana De La Frontera, Spania.

 3. ÖZKOÇ KARTON BARDAK

  Turcia

  Compania ÖZKOÇ KARTON BARDAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper cups, issuing credit cards to consumers, și disposable plastic cups. Are sediul în Afyon, Turcia.

 4. MARIA AUSILIA DI LETIZIA

  Italia

  Compania MARIA AUSILIA DI LETIZIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Lucca, Italia.

 5. ESTA KAGIT AMBALAJ VE MAKINE SANAYI

  Turcia

  Compania ESTA KAGIT AMBALAJ VE MAKINE SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing paper. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 6. LAVIOSA SAN VE TIC LTD

  Turcia

  Compania LAVIOSA SAN VE TIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - materii prime, Materii prime pentru industria ceramicii, litter box sand, bentonite, Hartie si carton - materii prime, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Ordu-Fatsa, Turcia.

 7. ECO-HERMES

  Ucraina

  Compania ECO-HERMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. Are sediul în Dunaivtsi, Ucraina.

 8. CISA PACK S.R.L.

  Italia

  Compania CISA PACK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Segrate, Italia.

 1. BARTOLI S.P.A.

  Italia

  Compania BARTOLI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Capannori, Italia.

 2. JOLLY PAPER S.P.A.

  Italia

  Compania JOLLY PAPER S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Rubano, Italia.

 3. NON SOLO CARTA S.R.L.

  Italia

  Compania NON SOLO CARTA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Hartie - materii prime, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Hartie - materii prime. Are sediul în Tradate, Italia.

 4. TREVISAN S.R.L.

  Italia

  Compania TREVISAN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - colectare si reciclare, collection of waste paper and used cardboard, și Hartie - colectare si reciclare. Are sediul în Noale, Italia.

 5. SOCART

  Italia

  Compania SOCART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - colectare si reciclare, collection of waste paper and used cardboard, și Hartie - colectare si reciclare. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 6. SAIANI S.A.S. DI SAIANI P. & C.

  Italia

  Compania SAIANI S.A.S. DI SAIANI P. & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari internationale, Mediu inconjurator - servicii, Mutari internationale, și Mediu inconjurator - servicii. Are sediul în Flero, Italia.

 7. CARTIERA DI NEBBIUNO S.R.L.

  Italia

  Compania CARTIERA DI NEBBIUNO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Nebbiuno, Italia.

 8. CHARTULARIA S.R.L.

  Italia

  Compania CHARTULARIA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Modugno, Italia.

 9. AZIENDA CARTARIA LOMBARDA S.P.A.

  Italia

  Compania AZIENDA CARTARIA LOMBARDA S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Hartie - materii prime, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Hartie - materii prime. Are sediul în Malagnino, Italia.

 10. COMMERCIO CARTA S.R.L.

  Italia

  Compania COMMERCIO CARTA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Biella, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit