• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie - utilaje pentru transformare

Rezultate pentru

Hartie - utilaje pentru transformare - Import export

 1. YMCUP

  Turcia

  Compania YMCUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cups, Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PME SERVICES GBR

  Germania

  Compania PME SERVICES GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente de plastifiat, și Masini si echipamente de plastifiat. Are sediul în Kammerstein, Germania.

 3. CPERKIN

  Regatul Unit

  Compania CPERKIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea hartiei - utilaje si material, core cutters, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

 4. BOLINMACHINE

  China

  Compania BOLINMACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Quanzhou City, China.

 5. PERONI RUGGERO

  Italia

  Compania PERONI RUGGERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Varese, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper tubes, winding machines, paper roll core cutters, și coil cutting. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. MÜLLER MARTINI AG

  Elvetia

  Compania MÜLLER MARTINI AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru legare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Hartie - utilaje pentru transformare, bookbinder, seaming machines for binding, și collating machines. Are sediul în Zofingen, Elvetia.

 3. ECO MECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania ECO MECCANICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, machining, mechanical design, Hartie - utilaje pentru transformare, și plastic cutting. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 4. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

  Grecia

  Compania SHENA CORRUGATING SOLUTIONS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery for cutting and shearing paper and cardboard, și special pneumatic tools. Are sediul în Peristeri, Grecia.

 5. ALLIMAND

  Franta

  Compania ALLIMAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Papetarie - articole, Hartie - utilaje pentru transformare, și Papetarie - articole. Are sediul în Rives Sur Fure, Franta.

 1. MAFIM

  Franta

  Compania MAFIM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Le Perreux Sur Marne, Franta.

 2. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Turcia

  Compania AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper tubes, edge protectors, winding machines, și paper roll core cutters. Are sediul în Adana, Turcia.

 1. SATE SRL

  Italia

  Compania SATE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Serravalle Pistoiese, Italia.

 2. BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL

  Belgia

  Compania BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Hartie - utilaje pentru transformare, Ambalaje - societati, packaging and packing, și Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Overijse, Belgia.

 3. STEFI MACHINES

  Grecia

  Compania STEFI MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cutting machines, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Aspropyrgos, Grecia.

 4. ROLF PITZEN

  Germania

  Compania ROLF PITZEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Mecanica generala - cu materialele clientului, Hartie - utilaje pentru transformare, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Fasonare si legare - utilaje si materiale, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Dümpelfeld, Germania.

 5. LOCANIS AG

  Germania

  Compania LOCANIS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Hartie - utilaje pentru transformare, Masini de slefuit pentru lemn, Automobile de turism, Hartie - utilaje pentru transformare, și Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Unterföhring, Germania.

 6. MEM

  Maroc

  Compania MEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium foil rolls, accessories for machine tools, aluminium containers, și aluminium trays. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 7. Köster GmbH

  Germania

  Compania Köster GmbH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile banknote counting machines, și stationery sheet counters. Are sediul în Obersulm, Germania.

 8. KUKA ROBOTER GMBH

  Germania

  Compania KUKA ROBOTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Automobile de turism, Alimente si bauturi - aditivi, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Automobile de turism, și Alimente si bauturi - aditivi. Are sediul în Augsburg, Germania.

 1. MEKANIK KALIP

  Turcia

  Compania MEKANIK KALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - vesela si obiecte de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, Hartie - utilaje pentru transformare, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, și systems, machinery and equipment for the paper and cardboard industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. GUIDI GABRIELE

  Italia

  Compania GUIDI GABRIELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel dies, și thermoforming presses. Are sediul în Castel Bolognese, Italia.

 3. AIRINOTEC GMBH

  Germania

  Compania AIRINOTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente si bauturi - aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Tutun - instalatii si materiale pentru industrie, Hartie - utilaje pentru transformare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Tutun - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 4. HSM-TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania HSM-TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Marcare si etichetare - utilaje, Hartie - utilaje pentru transformare, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Materiale plastice - utilaje industriale, Marcare si etichetare - utilaje, Hartie - utilaje pentru transformare, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 5. BIANCO MACHINE

  Turcia

  Compania BIANCO MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. YOVON FIREWORKS & FIRECRACKERS MACHINE FACTORY

  China

  Compania YOVON FIREWORKS & FIRECRACKERS MACHINE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Liuyang, China.

 7. C.M.N SRLS

  Italia

  Compania C.M.N SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexography - machines, și italian handicrafts. Are sediul în Porcari, Italia.

 8. CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA

  Ungaria

  Compania CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper and cardboard folding machines, și paper and cardboard perforating machinery. Are sediul în Nagytarcsa, Ungaria.

 9. NANJING SONGLIN INTERNATIONAL KNIFE MANUFACTURE CO,.LTD

  China

  Compania NANJING SONGLIN INTERNATIONAL KNIFE MANUFACTURE CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting blades. Are sediul în Nanjing, China.

 10. TECHADHESION

  China

  Compania TECHADHESION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie - utilaje pentru transformare - Import export

Număr de rezultate

2.108 Intreprinderile