• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine de blana

Rezultate pentru

Haine de blana - Import export

 1. TERNOPOL LEATHER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TERNOPOL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Moda - stilisti, Haute couture, confectii de lux, Haine de gata, Mantouri si impermeabile, Mantouri din piele, fur clothes, Haine de blana, și leather garment manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PELETERÍA SOLSONA

  Spania

  Compania PELETERÍA SOLSONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. A&A VESA

  Romania

  Compania A&A VESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high quality shearling coats, women's shearling coats, și men's shearling coats. Are sediul în Buteni, Romania.

 4. ABELAOUI MAYORISTA

  Spania

  Compania ABELAOUI MAYORISTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - colectare si reciclare, Used clothing, used clothing, și Textile - colectare si reciclare. Are sediul în Ontinyent-Valencia, Spania.

 5. DANKOPEL S.L.

  Spania

  Compania DANKOPEL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Villaviciosa De Odón, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AGOSTINI GIOVANNI SNC DI AGOSTINI CARLO E SARA

  Italia

  Compania AGOSTINI GIOVANNI SNC DI AGOSTINI CARLO E SARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furs, environmentally-friendly fur, fur, și dressed hides for the fur trade. Are sediul în San Martino Di Lupari, Italia.

 2. ÖZTEKIN TEKSTIL

  Turcia

  Compania ÖZTEKIN TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PELLICCERIA CIONI SNC

  Italia

  Compania PELLICCERIA CIONI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather clothing, furs made-to-measure, high fashion furs, și furs. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. FRI.PEL. SAS

  Italia

  Compania FRI.PEL. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, wholesale leather wear, women's leather clothing, Haine de blana, și men's leather clothing. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 5. ARREGLOS DE ABRIGOS DE PIEL

  Spania

  Compania ARREGLOS DE ABRIGOS DE PIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. ECO NATURAL FURS

  Grecia

  Compania ECO NATURAL FURS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale furs, women's furs, și accessories. Are sediul în Kastoria, Grecia.

 2. PELETERÍA GROENLANDIA

  Spania

  Compania PELETERÍA GROENLANDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high fashion furs, skins, și fashion design studies. Are sediul în Pamplona, Spania.

 1. MANUFACTURE EUROPEENNE PYRENEX

  Franta

  Compania MANUFACTURE EUROPEENNE PYRENEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci de dormit, Haine pentru sport, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, overcoats, Saci de dormit, Haine pentru sport, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Saint Sever, Franta.

 2. E. A. MATTES GMBH

  Germania

  Compania E. A. MATTES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Haine de blana, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, și Haine de blana. Are sediul în Mühlheim, Germania.

 3. MAPATA TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania MAPATA TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. EXCESS BV

  Olanda

  Compania EXCESS BV, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Sonorizare - materiale profesionale, lighting for shows, Instalatii de sonorizare, luminous system repairs, și Sonorizare - materiale profesionale. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 5. FELLESCHÄFER, INH. MICHAEL GRÄBER

  Germania

  Compania FELLESCHÄFER, INH. MICHAEL GRÄBER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Haine de blana, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, și Haine de blana. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. CHINCHILLA FUR SKINS DAMIAN GŁUCH

  Polonia

  Compania CHINCHILLA FUR SKINS DAMIAN GŁUCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Młoszowa, Polonia.

 7. ELPIDIO LOFFREDO

  Italia

  Compania ELPIDIO LOFFREDO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Pompei, Italia.

 8. PELZDESIGN WOLFGANG SCHWEISZ

  Germania

  Compania PELZDESIGN WOLFGANG SCHWEISZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, Serigrafie, Reprografie, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, Serigrafie, și Reprografie. Are sediul în München, Germania.

 1. PELLICCERIA OVIDIO GARBIN

  Italia

  Compania PELLICCERIA OVIDIO GARBIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high fashion furs. Are sediul în Veggiano, Italia.

 2. ALISIA MORELLI

  Italia

  Compania ALISIA MORELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile footwear, leather goods and furs sectors. Are sediul în Rimini, Italia.

 3. FUR & WEAR SRL

  Italia

  Compania FUR & WEAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather clothing, safe keeping of furs, și restoration. Are sediul în Calolziocorte, Italia.

 4. TRENDFURS INH. IOANNIS GERIKOGLOU

  Germania

  Compania TRENDFURS INH. IOANNIS GERIKOGLOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Accesorii, Palarii si sepci, Imbracaminte - furnituri, Haine de blana, Accesorii, Palarii si sepci, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 5. DESIGN STYLING SCACCO LORENZO

  Italia

  Compania DESIGN STYLING SCACCO LORENZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Cervarese Santa Croce, Italia.

 6. PELETERÍA CARMENCITA

  Spania

  Compania PELETERÍA CARMENCITA, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furs, cleaning of leather garments, internal clothing industry workshop, și rawhide preservation work. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. ROBERTO GARRUDO

  Spania

  Compania ROBERTO GARRUDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Sevilla, Spania.

 8. PAUSTIAN PELZE KIEL

  Germania

  Compania PAUSTIAN PELZE KIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Accesorii, Palarii si sepci, Imbracaminte - furnituri, Haine de blana, Accesorii, Palarii si sepci, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Kiel, Germania.

 9. PELETERIA JORGE GUARDIOLA

  Spania

  Compania PELETERIA JORGE GUARDIOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. G.L. BOWRON GMBH

  Germania

  Compania G.L. BOWRON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Piele tabacita, Haine de blana, și Accesorii. Are sediul în Wildeshausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit