• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tevi si conducte din fonta

Rezultate pentru

Tevi si conducte din fonta - Import export

 1. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Tubular connectors and aluminium casting direct from the manufacturer We produce our tubular connectors exclusively from high-quality marine weatherproof aluminium alloys with low weight, maximum stability and natural corrosion resistance for a wide range of applications. We would be pleased to plan your individual tubular designs, prepare layout diagrams with parts lists and deliver our tubular connectors together with tube sections, which are marked and customised to your needs. Machine and safety railings from Brinck tubular connectors are TÜV type tested according to pr EN ISO 14122-3. You can also benefit from our experience in aluminium casting and as a system supplier. For over sixty years, we have been producing customer-specific aluminium cast parts as a reliable supplier to the automotive and machinery industries. From conceptualisation to implementation in finished assemblies, we offer you our all-round support.

 2. SODELUX SA

  Belgia

  Compania SODELUX SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Bride pentru robinetarie, Vane si supape, PVC tubes and pipes, Tevi si tuburi din material plastic, Bride pentru robinetarie, și Vane si supape. Are sediul în Recogne, Belgia.

 3. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, Solar system aluminium profiles, Tevi si conducte din fonta, aluminium profiles, și sheet rolls. Are sediul în Hatay, Turcia.

 4. CAST IRON

  Belgia

  Compania CAST IRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonta - produse, Tevi si conducte din fonta, cast iron, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta - produse, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Beerse, Belgia.

 5. Boray Boru ve Profil A.S

  Turcia

  Compania Boray Boru ve Profil A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile profiles, galvanized products, și Galvanized structural shapes. Are sediul în Mersin, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WB WHITE FOUNDRY

  Regatul Unit

  Compania WB WHITE FOUNDRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorie de obiecte de arta, Fonte speciale, Fonta bruta si fonta speciala, Tevi si conducte din fonta, Turnatorie de obiecte de arta, Fonte speciale, Fonta bruta si fonta speciala, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Brighouse, Regatul Unit.

 2. ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron pipes, steel sheet, galvanic treatment of metals, și flat and shaped rolled steel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SIDERGHISA SRL

  Italia

  Compania SIDERGHISA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Citta' Sant'angelo, Italia.

 4. JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA.

  Portugalia

  Compania JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal pipes and tubing for construction work, și galvinized sheet metal flashing for building. Are sediul în Paços de Brandão, Portugalia.

 5. HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Tevi si conducte din otel, Hidraulice - echipamente si instalatii, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 1. ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH

  Germania

  Compania ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din fonta, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din fonta, și Racorduri din metale feroase pentru tevarie. Are sediul în Lehrte, Germania.

 2. RAINHAM STEEL TUBES LTD

  Regatul Unit

  Compania RAINHAM STEEL TUBES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din metale feroase, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Rainham, Regatul Unit.

 1. ALUCET B.V.

  Olanda

  Compania ALUCET B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, Tevi si conducte din cupru, Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Waalwijk, Olanda.

 2. SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH

  Polonia

  Compania SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, Fonta - produse, Tevi si conducte din fonta, și Fonta - produse. Are sediul în Lebork, Polonia.

 3. SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 4. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania JINDAL SAW ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Trieste, Italia.

 5. EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Fareham, Regatul Unit.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Tevi si conducte din fonta, Electricitate - componente si piese, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Lodz, Polonia.

 7. BROSCO GMBH

  Germania

  Compania BROSCO GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Robinetarie sanitara, Buloane, Feronerie industriala, Robinetarie sanitara, și Buloane. Are sediul în Gummersbach, Germania.

 8. TOSCOGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania TOSCOGOMMA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Tevi si conducte din fonta, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Capannori, Italia.

 1. TUBE COMPANY OF IRELAND LTD

  Irlanda

  Compania TUBE COMPANY OF IRELAND LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 2. MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, Discuri abrazive, Tevi si conducte din fonta, și Discuri abrazive. Are sediul în Solbiate Con Cagno, Italia.

 3. SERTUBI S.P.A.

  Italia

  Compania SERTUBI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Trieste (Ts), Italia.

 4. KONECKIE ZAKLADY ODLEWNICZE S.A.

  Polonia

  Compania KONECKIE ZAKLADY ODLEWNICZE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Konskie, Polonia.

 5. VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL

  Spania

  Compania VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri din metale feroase pentru tevarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din fonta, Tevi si conducte din metale feroase, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Sant Cugat Del Valles, Spania.

 6. MECANIZACION PRAMEC S.L.

  Spania

  Compania MECANIZACION PRAMEC S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, și Tevi si conducte din fonta. Are sediul în Sant Boi De Llobregat, Spania.

 7. SOCIEDAD COOPERATIVA ANDALUZA TURNAVAL

  Spania

  Compania SOCIEDAD COOPERATIVA ANDALUZA TURNAVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din metale feroase, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Puerto Real, Spania.

 8. INDIANA TUBE DANMARK A/S

  Danemarca

  Compania INDIANA TUBE DANMARK A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din fonta, Fonta bruta si fonta speciala, Tevi si conducte din fonta, și Fonta bruta si fonta speciala. Are sediul în Kolding, Danemarca.

 9. VECTOR INTERNATIONAL AS

  Norvegia

 10. ELECTROSTEEL EUROPE SA

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit