• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • geamuri izolante

Rezultate pentru

Geamuri izolante - Import export

 1. DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX

  Spania

  Compania DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri izolante, sliding systems for glass, și Geamuri izolante. Are sediul în Cártama, Málaga, Spania.

 2. ESINVETRO

  Italia

  Compania ESINVETRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, Geamuri izolante, glass doors, shower stalls, Sticla - pereti despartitori si usi, și Geamuri izolante. Are sediul în Jesi, Italia.

 3. APERTE, UAB

  Lituania

  Compania APERTE, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geamuri izolante, Sticla - pereti despartitori si usi, Sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geamuri izolante, Sticla - pereti despartitori si usi, și Sticla. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 4. LLC PLANT INSULATING EQUIPMENT

  Ucraina

  Compania LLC PLANT INSULATING EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Svitlovodsk, Ucraina.

 5. CARPINTERÍA DE ALUMINIO CIDAL

  Spania

  Compania CARPINTERÍA DE ALUMINIO CIDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Santa Eularia Des Riu (eivissa), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANADUR-SOYTAS ALUMINYUM AKS.SAN.TIC.LTD.

  Turcia

  Compania PANADUR-SOYTAS ALUMINYUM AKS.SAN.TIC.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 2. LUMON DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania LUMON DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 3. BKS KETTERER GMBH

  Germania

  Compania BKS KETTERER GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Friedenweiler, Germania.

 4. TRAINFORM SRL

  Italia

  Compania TRAINFORM SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solar protection films for glass, și decoration film for glass. Are sediul în Roma, Italia.

 5. SIMPLEX PROFIL A. S.

  Turcia

  Compania SIMPLEX PROFIL A. S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating materials and products for construction work, și accessories for glasses. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BEST MAKINA

  Turcia

  Compania BEST MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Double glazing - machines and equipment, și machine tools for glaziers. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. AKASYA CAM SAN. VE TIC. AŞ.

  Turcia

  Compania AKASYA CAM SAN. VE TIC. AŞ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flat patterned glass, tempered glass products for building, satin glass, și glass etching. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 1. OKALUX GLASTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania OKALUX GLASTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solar protection, Energy efficiency, thermal break windows, și sustainable development. Are sediul în Marktheidenfeld, Germania.

 2. CDM

  Belgia

  Compania CDM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolatie fonica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri izolante, sound insulation, insulating walls, noise pollution control, și Geamuri izolante. Are sediul în Overijse, Belgia.

 3. ALTIVERRE 74

  Franta

  Compania ALTIVERRE 74, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium joinery, și PVC joinery. Are sediul în Sallanches, Franta.

 4. ALLIAVERRE

  Franta

  Compania ALLIAVERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminated glass, și double glazing. Are sediul în Boves, Franta.

 5. GLAS CONSTRUCT

  Olanda

  Compania GLAS CONSTRUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri izolante, Geamuri izolante, Glass balustrade, și shower stall glass. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

 6. ROELANTS GLAS

  Belgia

  Compania ROELANTS GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, Geamuri fixe - prefabricate, Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 7. CELLIE GLAS

  Olanda

  Compania CELLIE GLAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Almelo, Olanda.

 8. SARDAVETRI 1959 S.R.L.

  Italia

  Compania SARDAVETRI 1959 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri izolante, double glazing, Geamuri izolante, și artistic glass working. Are sediul în Elmas, Italia.

 1. GLASEREI KAIN - BAU- UND PORTALGLASEREI JOSEF KAIN GESELLSCHAFT M.B.H

  Austria

  Compania GLASEREI KAIN - BAU- UND PORTALGLASEREI JOSEF KAIN GESELLSCHAFT M.B.H, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Wien, Austria.

 2. GROUPE TIV

  Franta

  Compania GROUPE TIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating windows, Finishing and transformation of glasswork, și glass cutting. Are sediul în Treize Septiers, Franta.

 3. VETRERIA PARI

  Italia

  Compania VETRERIA PARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass drilling, glass cutting, glass replacement, și insulating windows. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 4. SHANDONG TAISHAN HUAYUE GLASS CO., LTD

  China

  Compania SHANDONG TAISHAN HUAYUE GLASS CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla tratata termic, laminated glass, toughened glass for electrical appliances, Sticla tratata termic, și flat patterned glass. Are sediul în Taian, Shandong, China.

 5. GLASWEBWINKEL.NL

  Olanda

  Compania GLASWEBWINKEL.NL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass shower cabins, și toughened glass. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 6. ECO CASA SYSTEM

  Italia

  Compania ECO CASA SYSTEM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Briano, Italia.

 7. TENON (BEIJING) EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Compania TENON (BEIJING) EQUIPMENT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Beijing, China.

 8. TEK METAL PROFIL

  Turcia

  Compania TEK METAL PROFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 9. VETRERIA DESERTO

  Italia

  Compania VETRERIA DESERTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windows, și flat safety glass. Are sediul în LATIANO, Italia.

 10. GLASSERVICE HBGLAS

  Olanda

  Compania GLASSERVICE HBGLAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vitroceramic, și glass repairs. Are sediul în Epe, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit