• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambalaje izolante din plastic

Rezultate pentru

Ambalaje izolante din plastic - Import export

 1. 3P FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 3P FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Saint-Ouen-L'aumône, Franta.

 2. SIGNODE INDUSTRIAL GROUP GMBH STRAPEX & ORGAPACK VERTRIEB SCHWEIZ

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania SIGNODE INDUSTRIAL GROUP GMBH STRAPEX & ORGAPACK VERTRIEB SCHWEIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Dietikon, Elvetia.

 3. SCHLUGA KUNSTSTOFFWERK GMBH VERPACKUNGEN AUS POLYETHYLEN

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SCHLUGA KUNSTSTOFFWERK GMBH VERPACKUNGEN AUS POLYETHYLEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în St. Veit An Der Glan, Austria.

 4. JÄGER-PLASTIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JÄGER-PLASTIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Ambalaje flexibile, handles, small parts for handles, bow handles, Plastic - ambalaje, packaging and packing, Ambalaje flexibile, și sachets with hooks. Are sediul în Engelskirchen, Germania.

 5. TIESSECART SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TIESSECART SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, și Cutii din carton. Are sediul în Copertino, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAJA CARTÓN EMBALAJE

  Spania

  Compania CAJA CARTÓN EMBALAJE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging, și spindles. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. JANU'SAC

  Franta

  Compania JANU'SAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii de plastic, Ambalaje izolante din plastic, Filme si folii de material plastic, Perforarea cauciucului si a plasticului, Folii de plastic, Ambalaje izolante din plastic, Filme si folii de material plastic, și Perforarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Saint Pal De Mons, Franta.

 3. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, vacuum sealing machines, counter top air tight packaging machines, vacuum packing machines, și Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Bad Saulgau, Germania.

 4. SLG KUNSTSTOFF GMBH

  Germania

  Compania SLG KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containers, temperature insulating, Reefer Containers, Pharmaceutical Transports, și plastic carrying containers. Are sediul în Bernau, Germania.

 5. E-PACK GMBH

  Austria

  Compania E-PACK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Gunskirchen, Austria.

 1. DELTA T GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINTECHNIK MBH

  Germania

  Compania DELTA T GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINTECHNIK MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camping - material, Ambalaje izolante din plastic, Camping - material, Ambalaje izolante din plastic, temperature measurement instruments, și temperature mesurement and control. Are sediul în Fernwald, Germania.

 2. SIRIUS PACK GMBH

  Germania

  Compania SIRIUS PACK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 1. TEXSPED SPEDITION GES.M.B.H.

  Austria

  Compania TEXSPED SPEDITION GES.M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 2. DRUCKBERATUNG NORD GMBH

  Germania

  Compania DRUCKBERATUNG NORD GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Dötlingen, Germania.

 3. MAGISAC-SERVICES

  Franta

  Compania MAGISAC-SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci din material plastic, Filme si folii de material plastic, Ambalaje izolante din plastic, Saci din material plastic, plastic protection film, Filme si folii de material plastic, și Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Luxeuil Les Bains, Franta.

 4. JSC LENBRA

  Lituania

  Compania JSC LENBRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii de plastic, Filme si folii de material plastic, Folii de plastic, plastic bags, și Filme si folii de material plastic. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. PEXPRO GMBH

  Germania

  Compania PEXPRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Oelde, Germania.

 6. C&S PACKAGING SUPPLIER

  Spania

  Compania C&S PACKAGING SUPPLIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Santa Perpètua De Mogoda, Spania.

 7. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, Bidoane din material plastic, Ambalaje izolante din plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Bidoane din material plastic. Are sediul în Bonn, Germania.

 8. POLYDEN FOLIENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania POLYDEN FOLIENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme si folii de material plastic, Saci din material plastic, Folii de plastic, Ambalaje izolante din plastic, Filme si folii de material plastic, Saci din material plastic, Folii de plastic, și Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Heilsbronn, Germania.

 1. MAX GIMPEL E.K. INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Germania

  Compania MAX GIMPEL E.K. INDUSTRIEVERPACKUNGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci din material plastic, Folii de plastic, Ambalaje izolante din plastic, Carton pentru industria mobilei, Saci din material plastic, Folii de plastic, Ambalaje izolante din plastic, și Carton pentru industria mobilei. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 2. TECPAC GMBH

  Austria

  Compania TECPAC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Wilhelmsburg, Austria.

 3. ENVASES DEL MEDITERRÁNEO S.L

  Spania

  Compania ENVASES DEL MEDITERRÁNEO S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în San Gines (murcia), Spania.

 4. EXAM PACKAGING

  Belgia

  Compania EXAM PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante termic, și Ambalaje izolante termic. Are sediul în STROMBEEK-BEVER, Belgia.

 5. VIMESFARMA SL

  Spania

  Compania VIMESFARMA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aerosoli - recipiente pentru, Ambalaje izolante din plastic, Plastic - ambalaje, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Aerosoli - recipiente pentru, Ambalaje izolante din plastic, Plastic - ambalaje, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Vallirana, Spania.

 6. ADEESA

  Spania

  Compania ADEESA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, paper and paperboard packaging, Ambalaje izolante din plastic, Plastic packaging for salads, și Round Plastic Packaging. Are sediul în Valencina De La Concepció, Spania.

 7. BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX

  Germania

  Compania BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bacuri pentru manipularea marfii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, Ambalaje izolante din plastic, containers for fruit and vegetable transport, și plastic carrying containers. Are sediul în Kirchheim/teck, Germania.

 8. MR. SHRINK LTD.

  Croatia

  Compania MR. SHRINK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat shrinkable film, heat-shrink film wrapping machinery, și heat shrink plastic films. Are sediul în Pirovac, Croatia.

 9. GLAICE SRLS

  Italia

  Compania GLAICE SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated transport, și perishable goods transport. Are sediul în Francofonte, Italia.

 10. THERMOHAUSER GMBH

  Germania

  Compania THERMOHAUSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme transportoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, transport of foodstuffs in tankers, și Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Uhingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ambalaje izolante din plastic - Import export

Număr de rezultate

7.397 Intreprinderile