• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • geamuri duble

Rezultate pentru

Geamuri duble - Import export

 1. FLORIN CHELEA S.A

  Belgia

  Suntem o companie care vinde și instalează ferestre din PVC, aluminiu și lemn. Serviciile noastre includ vânzarea și instalarea altor produse, cum ar fi obloane, uși, uși de garaj, pridvoare, pereți cortina. Vindem ferestre din pvc, ferestre din aluminium

 2. MAVI CAM

  Turcia

  Compania MAVI CAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass replacement for buildings, glass products for heat insulation, și building-grade glass. Are sediul în Manisa, Turcia.

 3. GLAS WETTINGER INH. WILLI WETTINGER

  Germania

  Compania GLAS WETTINGER INH. WILLI WETTINGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Neckarbischofsheim, Germania.

 4. HERBERTS INDUSTRIEGLAS GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HERBERTS INDUSTRIEGLAS GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. GLAS-LERCHENMÜLLER GMBH

  Germania

  Compania GLAS-LERCHENMÜLLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Dieburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLAS HANELT GMBH

  Germania

  Compania GLAS HANELT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Kassel, Germania.

 2. VISION FACADE ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS

  Turcia

  Compania VISION FACADE ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Geamuri duble, Curved laminated glass, Curved tempered glass, și Usi culisante si pliante, pentru locuinte. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. GLAS WIEDEMANN GMBH

  Germania

  Compania GLAS WIEDEMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Weißensee, Germania.

 4. DOORWINS

  Regatul Unit

  Compania DOORWINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doors and windows. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. SEN ORTAKLAR IG COMPANY

  Turcia

  Compania SEN ORTAKLAR IG COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folie de sticla, motor operated automatic blinds, doors and windows, și Folie de sticla. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. BARNSBURY JOINERY

  Regatul Unit

  Compania BARNSBURY JOINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpentry timber, custom-made windows, wardrobes, și custom made kitchens. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ABACUS GLAZING

  Regatul Unit

  Compania ABACUS GLAZING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 1. ROELANTS GLAS

  Belgia

  Compania ROELANTS GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, Geamuri fixe - prefabricate, Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 2. FIRST HOME IMPROVEMENTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania FIRST HOME IMPROVEMENTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 3. MKA GLASS

  Turcia

  Compania MKA GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. CLASSIC GLASS LTD

  Regatul Unit

  Compania CLASSIC GLASS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile double glazing, bathroom mirrors, și toughened glass. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. UK TRADE SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania UK TRADE SUPPLIES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile double glazing. Are sediul în Woodford Green, Regatul Unit.

 6. EXCELLENT WINDOWS, DOORS & CONSERVATORIES LTD

  Regatul Unit

  Compania EXCELLENT WINDOWS, DOORS & CONSERVATORIES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Basingstoke, Regatul Unit.

 7. LES SERRURIERS/VITRIERS DES HAUTS DE FRANCE

  Franta

  Compania LES SERRURIERS/VITRIERS DES HAUTS DE FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile window installation, ancient windows, și lock cylinders. Are sediul în Lille, Franta.

 8. UPVC KENT

  Regatul Unit

  Compania UPVC KENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Gillingham, Regatul Unit.

 1. RENOVER

  Belgia

  Compania RENOVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Overijse, Belgia.

 2. CAMEL GLASS & JOINERY

  Regatul Unit

  Compania CAMEL GLASS & JOINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Wadebridge, Regatul Unit.

 3. CRYSTAL CLEAR MAINTENANCE

  Regatul Unit

  Compania CRYSTAL CLEAR MAINTENANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Ipswich, Regatul Unit.

 4. ALBERT GENAU

  Turcia

  Compania ALBERT GENAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sliding systems for glass, și Glass balustrade. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. YATE WINDOWS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania YATE WINDOWS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. Are sediul în Yate, Regatul Unit.

 6. REPARAMOS

  Portugalia

  Compania REPARAMOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass repairs, gas-fired boiler installation, roller shutter repair, și doors and windows. Are sediul în Queluz, Portugalia.

 7. VASILIOU GLASS TECHNOLOGIES

  Grecia

  Compania VASILIOU GLASS TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, glass processing, și Geamuri duble. Are sediul în Chalkida, Grecia.

 8. YAKUT GLASS

  Turcia

  Compania YAKUT GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building-grade glass, laminated glass, și double glazing. Are sediul în Sancaktepe, Turcia.

 9. ASHDOWN (SALES) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ASHDOWN (SALES) LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coloured glass, și frosted glass. Are sediul în Cardiff, Regatul Unit.

 10. HOUSE OF WINDOWS

  Regatul Unit

  Compania HOUSE OF WINDOWS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile double glazing, și glazing. Are sediul în Swadlincote, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit