• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gaze medicale

Rezultate pentru

Gaze medicale - Import export

 1. INGAS LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania INGAS LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Azot, Gaze naturale - productie si distributie, Amestecuri de gaze, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, și special gases. Are sediul în Yuzhne, Ucraina.

 2. GTI MEDICARE GMBH

  Germania

  Compania GTI MEDICARE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Hattingen, Germania.

 3. CAVALLARI GINO S.N.C.

  Italia

  Compania CAVALLARI GINO S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - chimie si farmacie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, industrial gas, medical gases, Gaze medicale, și chemicals for laboratories. Are sediul în Cuorgnè, Italia.

 4. CHEMOGAS

  Belgia

  Compania CHEMOGAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 5. BUSE KSW GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BUSE KSW GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lpg, technical gases, valves for gas, și food gases. Are sediul în Bad Hönningen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GASMEDI

  Spania

  Compania GASMEDI, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze pentru uz medical - aparate si instrumente, oxygen for therapeutic use, și Gaze pentru uz medical - aparate si instrumente. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. MEDICALE GAZE

  Tunisia

  Compania MEDICALE GAZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, protective dressings, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 3. L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, Gaz lichefiat, industrial gas, și special gases. Are sediul în Rodange, Luxemburg.

 4. MESSER FRANCE

  Franta

  Compania MESSER FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie si materii prime - servicii pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, food gases, și Gaze medicale. Are sediul în Suresnes Cedex, Franta.

 5. IJSFABRIEK STROMBEEK

  Belgia

  Compania IJSFABRIEK STROMBEEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Meise, Belgia.

 1. TRI-TECHMEDICAL

  Statele Unite ale Americii

  Compania TRI-TECHMEDICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze pentru uz medical - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, Chesoane cu aer comprimat, manifolds, oxygen cylinders, Gaze medicale, și Chesoane cu aer comprimat. Are sediul în Avon, Statele Unite ale Americii.

 2. CEIMSA

  Spania

  Compania CEIMSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Burlada, Spania.

 1. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Germania

  Compania GASE-CENTER-BORNEMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbon - derivati, GPL, Gaze medicale, Gaz lichefiat, Carbon - derivati, GPL, Gaze medicale, și Gaz lichefiat. Are sediul în Fröndenberg, Germania.

 2. STRANDMOLLEN A/S

  Danemarca

  Compania STRANDMOLLEN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz lichefiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate, Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, Butan, Gaze comprimate, Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, și Butan. Are sediul în Klampenborg, Danemarca.

 3. AGA A/S

  Danemarca

  Compania AGA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, Agenti de racire a gazului, Butan, Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, Agenti de racire a gazului, și Butan. Are sediul în Koebenhavn S, Danemarca.

 4. WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH

  Germania

  Compania WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon - derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL, Azot, Gaze medicale, GPL, Azot, și Gaze medicale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. TECNOMED

  Turcia

  Compania TECNOMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical devices, Medical gas shut-off valve, și Medical gas regulator. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 6. RG SERVIÇOS LTDA

  Brazilia

  Compania RG SERVIÇOS LTDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas generator plants, și oxygen for industrial use. Are sediul în JAPARATINGA, Brazilia.

 7. AIR PRODUCTS

  Belgia

  Compania AIR PRODUCTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, Gaze medicale, și food gases. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. MESSER

  Belgia

  Compania MESSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 1. ETABLISSEMENTS FRANCIS FLERON

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS FRANCIS FLERON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, Gaze medicale, nitrogen, liquid nitrogen, și oxygen. Are sediul în Barchon, Belgia.

 2. CAN GAS SYSTMES COMPANY LIMITED

  China

  Compania CAN GAS SYSTMES COMPANY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Beijing, China.

 3. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugalia

  Compania LINDE SOGAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, Gaze comprimate si lichefiate, Gaze medicale, Agenti de racire a gazului, Gaze comprimate si lichefiate, și Gaze medicale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. AIR LIQUIDE SANTE FRANCE

  Franta

  Compania AIR LIQUIDE SANTE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în PARIS, Franta.

 5. J&K GROUP

  Grecia

  Compania J&K GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. Are sediul în Heraklion, Grecia.

 6. ELME MESSER LIT UAB

  Lituania

  Compania ELME MESSER LIT UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, și Gaze medicale. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 7. LINDE GAZ POLSKA SP ZOO

  Polonia

  Compania LINDE GAZ POLSKA SP ZOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, și Gaze medicale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 8. LINDE GAZ POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania LINDE GAZ POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, și Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Krakow, Polonia.

 9. BOC (TRADING) LTD

  Irlanda

  Compania BOC (TRADING) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, și Gaze medicale. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 10. AGA, UAB

  Lituania

  Compania AGA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie pentru gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, și Gaze medicale. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit