• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turbine cu gaz

Rezultate pentru

Turbine cu gaz - Import export

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KOREMA® GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compensatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevarie industriala, Turbine cu gaz, ptfe tubes, construction of pipes and tubing, Fabric expansion joints, Expansion joints made of soft material, Specially designed expansion joints, Expansion joints for flue gas ducts, și Pipe expansion joints. Are sediul în Weiterstadt, Germania.

 2. ALTA INDUSTRIES SRL

  Italia

  Compania ALTA INDUSTRIES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Firenze, Italia.

 3. SCANSONIC PGS GMBH

  Germania

  Compania SCANSONIC PGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, steam turbines, Turbine cu gaz, gaskets, și industrial gaskets. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. SAFRAN POWER UNITS

  Franta

  Compania SAFRAN POWER UNITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Toulouse, Franta.

 5. BROWN ENERGY GROUP

  Statele Unite ale Americii

  Compania BROWN ENERGY GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de curent electric, Producerea curentului electric, Generatoare de curent electric, gas generating set, diesel generators, și Producerea curentului electric. Are sediul în Sunrise, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania TURBINE CONTROLS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 2. DRESSER RAND SA

  Franta

  Compania DRESSER RAND SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Turbine cu gaz, Turbine cu aburi, Compresoare, Centrifuges, Turbine cu gaz, și Turbine cu aburi. Are sediul în Le Havre, Franta.

 3. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Barnsley, Regatul Unit.

 4. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Germania

  Compania DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combined electricity generator, și Biomass plants. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Danemarca

  Compania PJ DIESEL ENGINEERING A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, Turbine cu aburi, Turbine, și Turbine cu aburi. Are sediul în Koebenhavn Oe, Danemarca.

 1. BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD

  China

  Compania BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Beijing, China.

 2. SMF HODONÍN S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SMF HODONÍN S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Turbine cu gaz, Compresoare, și Turbine cu gaz. Are sediul în Hodonín , Republica Ceha.

 1. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Poprad , Slovacia.

 2. BHT TURBO GMBH

  Germania

  Compania BHT TURBO GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Solingen, Germania.

 3. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Norvegia

  Compania ROLLS-ROYCE MARINE AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Ålesund, Norvegia.

 4. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Slovacia

  Compania LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Trencin, Slovacia.

 5. OPRA TURBINES B.V.

  Olanda

  Compania OPRA TURBINES B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Hengelo Ov, Olanda.

 6. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Slovacia

  Compania SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plasamente de capital, și Plasamente de capital. Are sediul în Levice , Slovacia.

 7. HANS KJELLERUP A/S

  Danemarca

  Compania HANS KJELLERUP A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Esbjerg V, Danemarca.

 8. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu gaz. Are sediul în Griesheim, Germania.

 1. INTEK

  Ucraina

  Compania INTEK, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu gaz, Visable supports the Ukrainian companies, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu gaz, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. AERO OPERATIONS INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania AERO OPERATIONS INC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru energie solara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, Wind-powered turbines, și Turbine cu gaz. Are sediul în Richmond Hill, Statele Unite ale Americii.

 3. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu gaz, și Turbine cu gaz. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 4. GE ENERGY (NORWAY) AS

  Norvegia

 5. GAS TURBINE SERVICES LTD

  Regatul Unit

 6. GE ENERGY PRODUCTS FRANCE SNC

  Franta

 7. ALSTOM CROATIA D.O.O.

  Croatia

 8. AXENERGY AG

  Elvetia

 9. DERBY SPECIALIST FABRICATIONS LTD

  Regatul Unit

 10. ALSTOM PROM AG

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit