• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • garduri

Rezultate pentru

Garduri - Import export

 1. WDM DEUTENBERG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  We manufacture spot-welded wire mesh to your measurements and specifications - WDM Deutenberg specialises in industrial wire mesh manufactured to individual customer requirements. Our spot-welded wire mesh is available in sizes from 300 x 250 mm to 8000 x 2400 mm depending on the mesh type and wire diameter. We use four different types of wire and materials to produce our meshes: bare wire, galvanised wire, zinc-aluminium-coated wire and stainless steel wire. In addition to the wire types, we have different diameters to suit your application, from 2.0 mm to 18.0 mm. Our spot-welded wire meshes are suitable for a wide range of applications. They are used in industries such as landscaping, agricultural construction, mechanical engineering, shop fitting, metal processing, and the food industry, electrical industry, construction industry and retail. For more information, visit www.wdm-deutenberg.com

 2. OGRAJE KOČEVAR D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania OGRAJE KOČEVAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Portaluri si portite, Garduri si portaluri, și Portaluri si portite. Are sediul în Prebold, Slovenia.

 3. GAL-STEEL

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania GAL-STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, Mobilier din metal, Garduri, Gradene si tribune, balustrades, balcony railings, Terrace railings, Steel balustrades, și Staircase balustrades. Are sediul în Zielona Gora, Polonia.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TITIS ESPACE VERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Garduri, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Garduri. Are sediul în Aulnay Sous Bois, Franta.

 5. LOCAROC SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LOCAROC SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Grilaje sudate, Garduri, și Grilaje sudate. Are sediul în Dieulouard, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panze metalice si plase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, și Garduri. Are sediul în Colli Al Metauro, Italia.

 2. PM PROPERTY IMPROVEMENTS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania PM PROPERTY IMPROVEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Garduri, Curatarea cladirilor, cleaning, stone floor cleaning, Cleaning systems for floor preparation, painting, roof renovation, și Roof cladding. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. GEI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEI DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, și Garduri. Are sediul în Kleinblittersdorf, Germania.

 4. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Romania

  Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret materiale de constructii si produse din otel: - otel beton / fier beton brut si fasonat - plasa sudata standard si economica - sarma neagra, sarma zincata, sarma ghimpata, cuie - panouri de gard bordurate, plase de gard - teava patrata, teava rectangulara, teava rotunda neagra si zincata - tabla neagra, tabla decapata, tabla zincata lisa si cutata - profile pline din otel. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

 5. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 1. BENTLEY INSTRUMENTS ROMANIA

  Romania

  Bentley Instruments ofera gard electric si sisteme de garduri electrice cu alimentare de la retea sau independente, incinerator animale si deseuri de origine animale, incineratoare fixe si mobile, cantare electronice animale, sisteme management si analiza lapte, aparatura laborator analiza probe lapte si alimente, tehnologie administrare ferme si grajduri.

 2. SWING TRADE SRL

  Romania

  Swing Trade are o experiență de peste 25 ani în domeniul comercializării și producerii de uși de garaj secționale rezidențiale și industriale sub brand-ul EurosanDOOR ®. În tot acest timp prioritatea a fost satisfacerea clienților și a nevoilor acestora. Pe lângă ușile secționale, EurosanDOOR de la Swing Trade oferă o varietate de servicii și produse de tehnologie de acces, cum ar fi grilaje de protecție, docuri de andocare, sisteme de automatizare și porți de acces în curte.

 1. JIDAR FENCE

  Turcia

  Compania JIDAR FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Garduri, și landscaping. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LLC. UNIPLAST

  Ucraina

  Compania LLC. UNIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fences for animal cages, galvanized fence, și shielding. Are sediul în Kryvyi Rih, Ucraina.

 3. PETERFENCE LTD

  Regatul Unit

  Compania PETERFENCE LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 4. GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Portaluri si portite, Usi pentru garaje, Garduri, Portaluri si portite, automatic bars, și Usi pentru garaje. Are sediul în Gorzow Wlkp., Polonia.

 5. BERRY SYSTEMS LIMITED.

  Regatul Unit

  Compania BERRY SYSTEMS LIMITED., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Glisiere de siguranta, Glisiere de siguranta, car park design, car park equipment, și metallic cladding. Are sediul în Bilston, Regatul Unit.

 6. FORTEMA SL

  Spania

  Compania FORTEMA SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje metalice, fencing, metal meshing for fencing, Bardaje metalice, și Metal fences. Are sediul în Los Quiles (malagon)-Ciudad Real, Spania.

 7. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Spania

  Compania PROMALLAS IND ESPAÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Garduri, steel barriers, electrowelded grilles, și metal meshing for fencing. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. RAK SPAW. R. RACZYNSKI

  Polonia

  Compania RAK SPAW. R. RACZYNSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila si decoratiuni pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Garduri, benches, și railings. Are sediul în Kliniska Wielkie, Polonia.

 1. GWF INDUSTRIE GMBH

  Germania

  Compania GWF INDUSTRIE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wicker fences, Wire fencing, power supply units, electronic, și bird nets. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. ANJAVIDY FRANCE

  Franta

  Compania ANJAVIDY FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. Are sediul în Gradignan, Franta.

 3. DECKPLANET

  Spania

  Compania DECKPLANET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, platforms, și Garduri. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. STOP GRUP

  Turcia

  Compania STOP GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Lanturi cu zale sudate fara sustinere, fence posts, gate and fence sanding, Garduri, și Lanturi cu zale sudate fara sustinere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BORYS S.C.

  Polonia

  Compania BORYS S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron fences. Are sediul în Gniezno, Polonia.

 6. ALL - MATIC - DOORS

  Belgia

  Compania ALL - MATIC - DOORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Obloane rulante, Garduri, Garduri si portaluri, security shutters, Obloane rulante, și Garduri. Are sediul în Braine-L'Alleud, Belgia.

 7. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Spania

  Compania INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Iesle si troace, fencing, silos, Garduri, și Iesle si troace. Are sediul în Sanfelismo (valdefresno)-León, Spania.

 8. SUN TIMBER OÜ

  Estonia

  Compania SUN TIMBER OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Decoratiuni pentru gradini, Garduri, Lemn - obiecte prelucrate, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Decoratiuni pentru gradini, și Garduri. Are sediul în TALLINN, Estonia.

 9. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Turcia

  Compania DEMMA WELDED WIRE MESH CO., care își desfășoară activitatea în domeniul Grilaje sudate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, metal gratings for fencing, metal meshing for fencing, Garduri, și metal reinforcement meshing for buildings. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 10. BRAULT S.A.R.L

  Franta

  Compania BRAULT S.A.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Garduri, safety rails, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, gates, și Garduri. Are sediul în Saint-Remy-En-Mauges, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Garduri - Import export

Număr de rezultate

4.380 Intreprinderile