• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fotocopiatoare

Rezultate pentru

Fotocopiatoare - Import export

 1. COPYSERVICE TOTAL

  Romania

  CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, vanzarea consumabilelor originale si compatibile. Echipa noastra asigura service si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. CopyService are in vedere dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii. Pentru aceasta oferim consultanta permanenta si gratuita, servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Canon, Konica-Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Avem in portofoliu peste 130 de contracte de service, 200 copiatoare inchiriate si peste 3000 de clienti multumiti de serviciile noastre. Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea. Avem ca timp maxim de raspuns 4 ORE. Livram din stoc consumabile si piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata timp de 20 de ani, ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui copiator, imprimanta, multifunctional nou sau second-hand. In acelasi timp si in alegerea consumabilelor astfel incat, cu un cost minim, sa nu faceti rabat de la calitatea printurilor. CopyService se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Astfel scapati de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de xerox, imprimanta ce la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati. Va asteptam sa ne testati.

 2. S&M SOLUTIONS

  Spania

  Compania S&M SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Alcantarilla, Spania.

 3. GRUPO VIMAR

  Spania

  Compania GRUPO VIMAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copiers, multifunction printers, Computers, și computer networks. Are sediul în Roquetas De Mar-Almería, Spania.

 4. DIVITEC - JOÃO A. V. PIMENTA, LDA

  Portugalia

  Compania DIVITEC - JOÃO A. V. PIMENTA, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, marketing and export, și Tipografie. Are sediul în Braga, Portugalia.

 5. COPY SERVICE

  Italia

  Compania COPY SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotocopiatoare, colour photocopier rental, office machines, Fotocopiatoare, și office machinery service. Are sediul în Aiello Del Sabato, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROBOVEND SRO

  Republica Ceha

  Compania ROBOVEND SRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vending machine manufacturers, 24-hour vending machine, și Promotion of business cooperation and partner search. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 2. GARBOLI PER L'UFFICIO

  Italia

  Compania GARBOLI PER L'UFFICIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotocopiatoare, personal computers, multifunction laser, Fotocopiatoare, și ink. Are sediul în Gravellona Toce, Italia.

 3. COPIADORAS SEVILLA DOS, S.A.U.

  Spania

  Compania COPIADORAS SEVILLA DOS, S.A.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Regatul Unit

  Compania CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Cutii si placi de depozitare, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, și Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Fareham, Regatul Unit.

 5. G.M.P. F.LLI MURA & C. S.N.C.

  Italia

  Compania G.M.P. F.LLI MURA & C. S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Cagliari, Italia.

 1. ALFIO RUSSO

  Italia

  Compania ALFIO RUSSO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Catania, Italia.

 2. ABS XEROX - ALLIANCE BUROTIC SYSTEM

  Franta

  Compania ABS XEROX - ALLIANCE BUROTIC SYSTEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Office automation solutions, printers, photocopiers, și Graphic design. Are sediul în St Andre, Franta.

 1. BRIOTECH S.R.L

  Italia

  Compania BRIOTECH S.R.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Caselle Torinese, Italia.

 2. MAINE INSTALLATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania MAINE INSTALLATIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport, installation, și collection. Are sediul în Reading, Regatul Unit.

 3. BELTRÃO COELHO, LDA

  Portugalia

  Compania BELTRÃO COELHO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. SMYTHE BUSINESS MACHINES LTD

  Regatul Unit

  Compania SMYTHE BUSINESS MACHINES LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, printers and peripherals for personal computers, multifunction photocopiers, office equipment sales, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 5. XEROX PORTUGAL - EQUIPAMENTOS DE ESCRITÓRIO, LDA

  Portugalia

  Compania XEROX PORTUGAL - EQUIPAMENTOS DE ESCRITÓRIO, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office copiers and printers, office duplicator and printing machine accessories and components, și multifunction printers. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 6. BILGISER

  Turcia

  Compania BILGISER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital photocopier rental, photocopiers, colour photocopier rental, și colour photocopier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ROBICAN S.C. R. JASTRZĘBSKI I WSPÓLNICY

  Polonia

  Compania ROBICAN S.C. R. JASTRZĘBSKI I WSPÓLNICY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plotter, copiers, scanners, și accredited service. Are sediul în Poznań, Polonia.

 8. ACTEÏS

  Franta

  Compania ACTEÏS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Mérignac, Franta.

 1. ECO COPY SERVICE SRL

  Italia

  Compania ECO COPY SERVICE SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile photocopiers, colour photocopier, multifunction photocopiers, și reconditioned photocopiers. Are sediul în Modena, Italia.

 2. CONCORDE

  Regatul Unit

  Compania CONCORDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în St. Columb, Regatul Unit.

 3. SHARP EDGE COPIER SERVICES

  Regatul Unit

  Compania SHARP EDGE COPIER SERVICES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multifunction photocopiers. Are sediul în Waltham Abbey, Regatul Unit.

 4. PERFEKT PRINT ADRIAN ZANDER

  Polonia

  Compania PERFEKT PRINT ADRIAN ZANDER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multifunction photocopiers, used photocopiers, și photocopiers. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 5. AL SAHABA IMPORT EXPORT

  Germania

  Compania AL SAHABA IMPORT EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Grande, Germania.

 6. CROWN RECORDS MANAGEMENT - LEEDS

  Regatul Unit

  Compania CROWN RECORDS MANAGEMENT - LEEDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, și Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 7. VERMOKOM S.R.O

  Republica Ceha

  Compania VERMOKOM S.R.O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used photocopiers. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 8. MERSA FOTOKOPI

  Turcia

  Compania MERSA FOTOKOPI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copier rental. Are sediul în istanbul, Turcia.

 9. CENTRO FALLIMENTI

  Italia

  Compania CENTRO FALLIMENTI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grupuri comerciale, Birotica - masini si materiale, Grupuri comerciale, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Roma, Italia.

 10. LA CASA DE LA TINTA

  Spania

  Compania LA CASA DE LA TINTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. Are sediul în Murcia, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit