COPYSERVICE TOTAL

Romania

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

COPYSERVICE TOTAL
Web icon
Contact

CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, vanzarea consumabilelor originale si compatibile. Echipa noastra asigura service si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. CopyService are in vedere dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii. Pentru aceasta oferim consultanta permanenta si gratuita, servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Canon, Konica-Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Avem in portofoliu peste 130 de contracte de service, 200 copiatoare inchiriate si peste 3000 de clienti multumiti de serviciile noastre. Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea. Avem ca timp maxim de raspuns 4 ORE. Livram din stoc consumabile si piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata timp de 20 de ani, ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui copiator, imprimanta, multifunctional nou sau second-hand. In acelasi timp si in alegerea consumabilelor astfel incat, cu un cost minim, sa nu faceti rabat de la calitatea printurilor. CopyService se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Astfel scapati de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de xerox, imprimanta ce la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati. Va asteptam sa ne testati.

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

CopyService va ofera spre inchiriere COPIATOARE dintr-o gama variata si in diferite configuratii in momentul achizitiei sau pe parcurs. In acest caz, viitoarele optiuni suplimentare pe care dumneavoastra doriti sa le adaugati vor fi mult mai mici decat in cazul in care doriti sa inchiriati un copiator sau un multifunctional nou ! Prin inchirierea unui copiator, firmele au costuri de achizitie ZERO! Dupa achizitia unui copiator, mai apar si costuri ulterioare cum ar fi: toner, unitate cilindru, unitate cuptor, service…. De cele mai multe ori managerii sau oamenii de la departamentul achizitii nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii copiatoarelor, toate costurile( tonere, cilindri si alte consumabile) sunt incluse in pretul copiei. Astfel exista o situatie foarte clara a costurilor. In fiecare luna se efectueaza service-ul echipamentului inchiriat, astfel timpii de functionare ai copiatorului sunt mai mari. Canon, HP, Konica Minolta, Samsung, Xerox, Pantum ...

Romania

CopyService are o echipa de ingineri si tehnicieni de service care au cursuri de pregatire pentru copiatoarele, imprimantele si multifunctionalele din gama Canon, Konica Minolta, Ricoh, Hp, Samsung, Lexmark, Xerox. Inginerii nostri au o experienta de peste 18 ani in domeniu. Prin contracte de service asiguram intretinerea si repararea copiatoarelor, imprimantelor, multifunctionalelor. Contractele de service copiatoare pot fi de mai multe feluri: lunar, trimestrial sau la cerere prin care se asigura intretinerea copiatoarelor, imprimantelor, multifunctionalelor. full service, prin care se asigura toate piesele de schimb si consumabilele pentru copiatoare, imprimantelor, multifunctionalelor.

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10
 • Comercianti
  1 – 10

Organizare

 • Anul crearii
  2012
 • Natura intreprinderii
  Sediu social
 • Activitate principala
  Prestatar de servicii

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Fotocopiatoare
 • Servicii informatice
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.