• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fonta bruta

Rezultate pentru

Fonta bruta - Import export

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franta

 2. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brazilia

  Compania COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cast iron manufacture, și aluminium ores. Are sediul în Matozinhos, Brazilia.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

  Compania FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Fonta bruta, Hard chrome plating of workpieces, și Electronic components. Are sediul în Valls, Spania.

 4. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Germania

  Compania WESO-AURORAHÜTTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Modelism, Fonta bruta, pig iron, Modelism, și foundry. Are sediul în Gladenbach, Germania.

 5. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, și rolled rings. Are sediul în Püttlingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FONDERIES COLLIGNON

  Franta

  Compania FONDERIES COLLIGNON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. Are sediul în Deville, Franta.

 2. EPISPPE

  Spania

  Compania EPISPPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cut-resistant gloves, nitrile gloves, și industrial protective gloves. Are sediul în Tortosa, Spania.

 3. LA FONTE ARDENNAISE

  Franta

  Compania LA FONTE ARDENNAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Oteluri si metale - prelucrare, Robotica, Fonta bruta, Oteluri si metale - prelucrare, metal assembly work, și Robotica. Are sediul în Vivier-Au-Court, Franta.

 4. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Franta

  Compania LA FONDERIE CHAROLLAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Fonte speciale, Fonte maleabile, Fonta bruta, Fonte speciale, și Fonte maleabile. Are sediul în Genelard, Franta.

 5. SALCON TECHNIC

  Turcia

  Compania SALCON TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, cast iron, stainless steel alloys, foundry products, și Aluminiu si aliaje. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. WERNER SAHLENDER GMBH

  Germania

  Compania WERNER SAHLENDER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Metale pretioase si speciale, Otel, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Bremen, Germania.

 2. SACHSEN GUSS GMBH

  Germania

  Compania SACHSEN GUSS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Fonte speciale, Metale pretioase si speciale, Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Fonte speciale, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 1. SOFOSUD

  Tunisia

  Compania SOFOSUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 2. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Australia

  Compania STONE MINERALS CO.PTY.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron ores, și copper ores. Are sediul în Granville, Australia.

 3. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cast iron, și cast iron manufacture. Are sediul în Çorum, Turcia.

 4. U.C.B. FRANCE

  Franta

  Compania U.C.B. FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, pig iron, Fonte speciale, și international metal trading. Are sediul în Communay, Franta.

 5. SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L.

  China

  Compania SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-ferrous metals and alloys, și antimony. Are sediul în Shenyang, China.

 6. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CERDIC FOUNDRIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonte speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Fonta bruta, Fonta bruta si fonta speciala, și Fonta bruta. Are sediul în Chard, Regatul Unit.

 7. PROCAMET S.A.

  Argentina

  Compania PROCAMET S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coke for foundries. Are sediul în Ciudad Autonoma De Buenos Aires, Argentina.

 8. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Austria

  Compania SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Fonta bruta, Feronerie industriala, și Fonta bruta. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 1. ROTA DÖKÜM

  Turcia

  Compania ROTA DÖKÜM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel moulding. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Germania

  Compania POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Fonta bruta, Otel, și Fonta bruta. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 3. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Olanda

  Compania PRINS STAALHANDEL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, Fonta bruta, Fonte speciale, și Fonta bruta. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 4. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Germania

  Compania EISENWERK GMBH ELTERLEIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, Fonte speciale, Fonta bruta, și Fonte speciale. Are sediul în Elterlein, Germania.

 5. AN HUNG TRADING COMPANY LTD.,

  Vietnam

  Compania AN HUNG TRADING COMPANY LTD.,, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. Are sediul în Hai Phong, Viet Nam, Vietnam.

 6. SHAREATE TOOLS LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania SHAREATE TOOLS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. Are sediul în Salt Lake City, Statele Unite ale Americii.

 7. FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, și Fonta bruta. Are sediul în Rastatt, Germania.

 8. FELINO - FUNDIÇAO E CONSTRUÇOES MECANICAS, S.A.

  Portugalia

  Compania FELINO - FUNDIÇAO E CONSTRUÇOES MECANICAS, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, și Fonte speciale. Are sediul în Ermesinde, Portugalia.

 9. B.V. IJZERLEEUW

  Olanda

  Compania B.V. IJZERLEEUW, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonte speciale, și Fonte speciale. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 10. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Germania

  Compania RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta, și Fonta bruta. Are sediul în Uetze, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit