• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • folii si placi de cauciuc

Rezultate pentru

Folii si placi de cauciuc - Import export

 1. SC PRELAST PROD SRL

  Romania

  Sintem firma producatoare de produse din cauciuc- placi si covoare cauciuc, garnituri profilate, cu o experienta de 25 ani.Intentionam o colaborare pentru distributie produse cauciuc.

 2. MAR-GOM SRL

  Italia

  Compania MAR-GOM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sigilii din cauciuc, Injectarea cauciucului si a plasticului, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Sigilii din cauciuc, Injectarea cauciucului si a plasticului, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, și silicone extruded. Are sediul în San Mauro Torinese, Italia.

 3. NANJING TIANHAO RUBBER & PLASTIC CO., LTD

  China

  Compania NANJING TIANHAO RUBBER & PLASTIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Rubber mats, și Cauciuc - produse. Are sediul în Nanjing, China.

 4. ALFAFLEX

  Belgia

  Compania ALFAFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible hoses, și PVC tubes and pipes. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 5. QINGDAO TODO RUBBER CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO TODO RUBBER CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber tiles, gym mats, și synthetic grass for sports facilities. Are sediul în Qingdao, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PACIFIC LINKAGE INVESTMENTS LIMITED

  Seychelles

  Compania PACIFIC LINKAGE INVESTMENTS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Mahe, Seychelles.

 2. REGUPOL BSW GMBH

  Germania

  Compania REGUPOL BSW GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Bad Berleburg, Germania.

 3. SIAMNAVAKAM CO.,LTD

  Tailanda

  Compania SIAMNAVAKAM CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Nonthaburi, Tailanda.

 4. ARBA RUBBER

  Belgia

  Compania ARBA RUBBER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii si placi de cauciuc, Cauciuc - pardoseli industriale, Rubber profiles, Folii si placi de cauciuc, Cauciuc - pardoseli industriale, și Rubber mats. Are sediul în Mortsel (belgium), Belgia.

 5. GRANDO SA

  Belgia

  Compania GRANDO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Folii si placi de cauciuc, foam for furnishings, Injectarea cauciucului si a plasticului, foam thermoforming, și Folii si placi de cauciuc. Are sediul în NIVELLES, Belgia.

 1. PIEFFE SRL

  Italia

  Compania PIEFFE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic materials, moulding rubber, și roller coverings. Are sediul în Fossano, Italia.

 2. SGP - SPEZIAL GUMMIPRODUKTE GMBH

  Germania

  Compania SGP - SPEZIAL GUMMIPRODUKTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Bottrop, Germania.

 1. SAMBO RUBBER CO.,LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania SAMBO RUBBER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 2. ONLINE TRADING & SERVICES - GUMMISHOP24

  Germania

  Compania ONLINE TRADING & SERVICES - GUMMISHOP24, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Cauciuc si plastic - prelucrare, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, Cauciuc si plastic - prelucrare, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și rubber floors. Are sediul în Schotten, Germania.

 3. WHITE CROSS RUBBER PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania WHITE CROSS RUBBER PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Lancaster, Regatul Unit.

 4. FIMOR LE MANS

  Franta

  Compania FIMOR LE MANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scrapers for silos, și Scraping paddles for concrete mixers. Are sediul în Le Mans Cedex, Franta.

 5. CC RUBBER

  Belgia

  Compania CC RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii si placi de cauciuc, Antivibratii - suporturi, Folii si placi de cauciuc, Antivibratii - suporturi, și Rubber mats made to measure. Are sediul în Oostkamp, Belgia.

 6. DLR ELASTOMER ENGINEERING

  Regatul Unit

  Compania DLR ELASTOMER ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii si placi de cauciuc, sheets of rubber, Folii si placi de cauciuc, rubber moulding, și rubber extrusion. Are sediul în Leyland, Regatul Unit.

 7. KUZEY KAUÇUK

  Turcia

  Compania KUZEY KAUÇUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Adana, Turcia.

 8. ANTWERPSE RUBBERHANDEL

  Belgia

  Compania ANTWERPSE RUBBERHANDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si derivate, Rubber mats, pvc profiles, și Cauciuc si derivate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. AMBRO POLYMER SRL

  Italia

  Compania AMBRO POLYMER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acrylic sheets. Are sediul în Bodio Lomnago, Italia.

 2. PUJIE CHEMICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania PUJIE CHEMICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Weifang, China.

 3. HSUAN HAU ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania HSUAN HAU ENTERPRISE CO., LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Taiwan, Taiwan (ROC).

 4. TANRIKULU KAUÇUK VE DOKUM SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania TANRIKULU KAUÇUK VE DOKUM SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber tiles, red earth for sports grounds, și rubber floors. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. GUANGDONG LIYU-YIBAO RUBBER SHEET CO,LTD

  China

  Compania GUANGDONG LIYU-YIBAO RUBBER SHEET CO,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Dongguan, China.

 6. GLOBAL RUBBER COMPANY

  Germania

  Compania GLOBAL RUBBER COMPANY, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si derivate, natural latex from rubber, natural rubber, Cauciuc si derivate, și Plastics - raw materials. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 7. HAVILAND TRADING COMPANY

  Germania

  Compania HAVILAND TRADING COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Schneeberg, Germania.

 8. ZHEJIANG DONGYANG YONGMIN RUBBER PLASTIC MANGETS CO.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG DONGYANG YONGMIN RUBBER PLASTIC MANGETS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. Are sediul în Hengdian/Dongyang, China.

 9. XINXIANG YUANYE TRADE CO., LTD.

  China

  Compania XINXIANG YUANYE TRADE CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile full board. Are sediul în Xinxiang, China.

 10. BONSUN INDUSTRIES CO., LTD

  China

  Compania BONSUN INDUSTRIES CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii si placi de cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber. Are sediul în Qingdao, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit