• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • foioase - arbori si arbusti

Rezultate pentru

Foioase - arbori si arbusti - Import export

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 2. WHL FURNIRE SRL

  Romania

  Firma WHL FURNIRE SRL a fost infiintata in anul 2009 in Bacau Romania avand ca obiect de activitate taierea si rindeluirea lemnului precum si comert cu material lemons, activitatea principala fiind comertul cu busteni pentru furnir din diferite specii europene . Aria de activitate pentru achizitii cuprinde partea de centru - nord est a Romaniei respectiv judetele : Bacau - Neamt - Iasi - Vaslui - Suceava - Botosani -Vrancea. Suntem mandri sa spunem ca bustenii pentru furnir selectati de noi au ajuns in posesia unor importanti producatori de furnir din Germania, Austria, Elvetia, Italia, Romania, Turcia, Taiwan, si China. In afara de busteni pentru furnir putem livra si bustean rotund pentru cherestea din aceleasi specii europene. Dorim in permanenta sa largim paleta de specii pe care o comercializam si suntem deschisi in permanenta catre noi clienti si noi relatii comerciale bilateral avantajoase.

 3. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spania

  Compania IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Mataró (barcelona), Spania.

 4. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polonia

  Compania KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradini si parcuri - firme de consiliere, Instalatii de irigare pentru gradini, Foioase - arbori si arbusti, Gradini si parcuri - firme de consiliere, Instalatii de irigare pentru gradini, lawns, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Bełchatów, Polonia.

 5. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Germania

  Compania DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Tangstedt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIVAIO DI BERT

  Italia

  Compania VIVAIO DI BERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden plants. Are sediul în Pasian Di Prato, Italia.

 2. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Turcia

  Compania ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 3. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italia

  Compania AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oleanders, mediterranean plants, flowering shrubs, și hedging. Are sediul în Colli Del Tronto, Italia.

 4. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spania

  Compania CULTIVOS LA CERRADA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Germania

  Compania JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Ellerhoop, Germania.

 1. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Germania

  Compania NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Castane, Nurseries, hazelnut trees, Castane, și walnut trees. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. DIRT CHEAP PLANTS

  Regatul Unit

  Compania DIRT CHEAP PLANTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, palm trees, sub-tropical plants, Foioase - arbori si arbusti, și palm nurseries. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italia

  Compania VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 2. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Polonia

  Compania PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Mosty, Polonia.

 3. PFLANZENVERSAND24

  Germania

  Compania PFLANZENVERSAND24, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Ellerhoop, Germania.

 4. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgia

  Compania BOOMKWEKERIJEN ARBOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, Conifere, Foioase - arbori si arbusti, și Conifere. Are sediul în Houtvenne, Belgia.

 5. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italia

  Compania VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nurseries, și palm nurseries. Are sediul în Castiglion Fiorentino, Italia.

 6. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spania

  Compania PLANTHISPANIA S.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive trees. Are sediul în Crevillente / Elche, Spania.

 7. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spania

  Compania VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Málaga, Spania.

 8. LEADERPLANT VIVAI

  Italia

  Compania LEADERPLANT VIVAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, Plante verzi, Foioase - arbori si arbusti, și Plante verzi. Are sediul în Acquanegra Sul Chiese, Italia.

 1. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italia

  Compania VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers and plants, și outdoor ornamental plants. Are sediul în Roma, Italia.

 2. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spania

  Compania SAT Nº 362 CV PROVAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Algemesi (valencia), Spania.

 3. JARDIN SERVICES

  Franta

  Compania JARDIN SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Hambye, Franta.

 4. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Italia

  Compania AZ.AGR.VIVAI PIANTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Acquafredda, Italia.

 5. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Polonia

  Compania GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Marcyporęba, Polonia.

 6. ESSENCES-GREEN

  Spania

  Compania ESSENCES-GREEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior ornamental plants. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Polonia

  Compania SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rhododendron, și shrubbery. Are sediul în Działdowo, Polonia.

 8. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Baarn, Olanda.

 9. VIVEROS PLANTAS ALICANTE

  Spania

  Compania VIVEROS PLANTAS ALICANTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foioase - arbori si arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nurseries, și outdoor ornamental plants. Are sediul în Alicante, Spania.

 10. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Suedia

  Compania BLOMSTERLANDET I OST AB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Linkoping, Suedia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit