• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fibrociment - produse

Rezultate pentru

Fibrociment - produse - Import export

 1. SYNBUILD LTD.

  Cipru

  Compania SYNBUILD LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, fibre-cement sheets, fibre cement, și Fibrociment - produse. Are sediul în Limassol, Cipru.

 2. REMATEC AG

  Elvetia

  Compania REMATEC AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Cham, Elvetia.

 3. CEMBLOC

  Regatul Unit

  Compania CEMBLOC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre cement soundproofing materials, fibre-cement products for building works, fibre-cement sheets, și fibre cement. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. ART PHOTONICS GMBH

  Germania

  Compania ART PHOTONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. MINFORM UK

  Regatul Unit

  Compania MINFORM UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic tile, acoustic insulation - materials, și sanitary ware. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DNIPRO METIZ WORK LLC

  Ucraina

  Compania DNIPRO METIZ WORK LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 2. CEMVIN A.S

  Republica Ceha

  Compania CEMVIN A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre-cement sheets, și ventilated roofing system. Are sediul în Cernousy, Republica Ceha.

 3. MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF

  Germania

  Compania MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, Rulouri bitumate pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Am Mellensee, Germania.

 4. TEPE BETOPAN YAPI MALZEMELERI SAN. VE TIC.A.S.

  Turcia

  Compania TEPE BETOPAN YAPI MALZEMELERI SAN. VE TIC.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. ANYTECH SOLAR AG

  Elvetia

  Compania ANYTECH SOLAR AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Huttwil, Elvetia.

 1. ARGILIERES HINS

  Belgia

  Compania ARGILIERES HINS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Fibrociment - produse, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în St-Aubin, Belgia.

 2. VISO DESAMIANTA SL

  Spania

  Compania VISO DESAMIANTA SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hazardous waste transport, și Asbestos removal. Are sediul în Salamanca, Spania.

 1. ICOPAL S.A.

  Polonia

  Compania ICOPAL S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Fibrociment - produse, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Fibrociment - produse. Are sediul în Zdunska Wola, Polonia.

 2. FOSHAN SHANGPIN PANEL INDUSTRY CO.,LTD.

  China

  Compania FOSHAN SHANGPIN PANEL INDUSTRY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decorative panels. Are sediul în Foshan, China.

 3. HEBEI HUIJINFENG FIBRE PRODUCTS CO.,LTD.

  China

  Compania HEBEI HUIJINFENG FIBRE PRODUCTS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Cangzhou, China.

 4. ZHONGSHAN GOOD LIFE SUN SHEET CO.,LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN GOOD LIFE SUN SHEET CO.,LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Zhongshan, China.

 5. THERMOFIBERS S.R.L.

  Italia

  Compania THERMOFIBERS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, artificial and synthetic textile fibres, și Fibrociment - produse. Are sediul în Lanzo Torinese, Italia.

 6. ZHEJIANG BOEN METAL PRODUCTS CO.,LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania ZHEJIANG BOEN METAL PRODUCTS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Zhejiang, Statele Unite ale Americii.

 7. CHANGZHOU KAMA INTERNATIONAL CO.,LTD

  China

  Compania CHANGZHOU KAMA INTERNATIONAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Changzhou City, China.

 8. VEST-FIBER APS

  Danemarca

  Compania VEST-FIBER APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, și Fibrociment - produse. Are sediul în Tarm, Danemarca.

 1. DURAPACT GESELLSCHAFT FÜR FASERBETON-TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania DURAPACT GESELLSCHAFT FÜR FASERBETON-TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, și Fibrociment - produse. Are sediul în Haan, Germania.

 2. HOLCIM GROUP SUPPORT LTD.

  Elvetia

  Compania HOLCIM GROUP SUPPORT LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, și Fibrociment - produse. Are sediul în Holderbank, Elvetia.

 3. HOLLYBUSH BUILDINGS

  Regatul Unit

  Compania HOLLYBUSH BUILDINGS, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Longfield, Regatul Unit.

 4. THE BEAMLOCK BUILDING CO

  Regatul Unit

  Compania THE BEAMLOCK BUILDING CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. Are sediul în Caldicot, Regatul Unit.

 5. SCOTT (TOOMEBRIDGE) LTD

  Regatul Unit

  Compania SCOTT (TOOMEBRIDGE) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibrociment - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, și Caramizi. Are sediul în Antrim, Regatul Unit.

 6. DANISH FIBER PRODUCTION APS

  Danemarca

  Compania DANISH FIBER PRODUCTION APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, și Fibrociment - produse. Are sediul în Varde, Danemarca.

 7. L.B PIERRE

  Franta

 8. L & M CONCRETE GARAGES

  Regatul Unit

 9. RICCI MANUFATTI S.R.L.

  Italia

 10. NICHOLL GARAGES

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit