• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • feronerie din cupru pentru mobilier

Rezultate pentru

Feronerie din cupru pentru mobilier - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. ERA FURNITURE FITTINGS CO.

  Turcia

  Compania ERA FURNITURE FITTINGS CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture legs and feet turned, cafeteria tables, table legs, și restaurant furniture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ILSA FURNITURE MECHANISMS & GAS SPRINGS

  Turcia

  Compania ILSA FURNITURE MECHANISMS & GAS SPRINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. NOMANT TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania NOMANT TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. ARRAY FURNITURE SLIDES

  Turcia

  Compania ARRAY FURNITURE SLIDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Republica Ceha

  Compania ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru mobilier, și Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Přeštice, Republica Ceha.

 2. G&G BESCHLÄGE GMBH

  Germania

  Compania G&G BESCHLÄGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru mobilier, furnishing accessories, și stainless steel. Are sediul în Nagold, Germania.

 3. KGN D.O.O.

  Slovenia

  Compania KGN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru constructii, Broaste, inchizatoare si chei, Feronerie pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru constructii, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Dvor, Slovenia.

 4. YUHUAN ZHONGDA BRASS INDUSTRY CO., LTD

  China

  Compania YUHUAN ZHONGDA BRASS INDUSTRY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Taizhou, China.

 5. UTENSILIOS Y COCINA

  Spania

  Compania UTENSILIOS Y COCINA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden furniture accessories. Are sediul în Ourense, Spania.

 1. ETS ROBERT LUDMANN

  Franta

  Compania ETS ROBERT LUDMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture fittings, și Sofa bed fittings. Are sediul în Niderviller, Franta.

 2. SOCIETE NOUVELLE A&G LENNE

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE A&G LENNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru constructii, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru constructii, și surface treatment. Are sediul în Dargnies, Franta.

 1. OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR

  Spania

  Compania OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, hand tin-openers for the home, Home accessories, Feronerie din cupru pentru mobilier, și household electric tin-openers. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. NEWTECHE INDUSTRY CO LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania NEWTECHE INDUSTRY CO LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, electric hammers, application programs for the automobile industry, și Auto parts. Are sediul în Burbank, Statele Unite ale Americii.

 3. HETLINE INTERNATIONAL

  Georgia

  Compania HETLINE INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accessories for furniture, și aluminium profiles. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 4. SIEGENIA FRANCE

  Franta

  Compania SIEGENIA FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, furniture fittings, Feronerie din cupru pentru mobilier, și special closures. Are sediul în Sausheim, Franta.

 5. CLEFS DRAC SÀRL

  Elvetia

  Compania CLEFS DRAC SÀRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Feronerie din cupru pentru mobilier, Finisari, Electricitate - lucrari, Mobilier - furnituri si accesorii, Feronerie din cupru pentru mobilier, Finisari, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Perly, Elvetia.

 6. PHENIX INDUSTRIES

  Franta

  Compania PHENIX INDUSTRIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, moulded, stamped and drawn parts, Metal processing, și Silozuri agricole. Are sediul în Maubeuge, Franta.

 7. QINHUANGDAO YUANCHEN HARDWARE CO.,LTD.

  Germania

  Compania QINHUANGDAO YUANCHEN HARDWARE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. KAPSAN FURNITURE LEGS AND ACCESSORIES LTD.CO.

  Turcia

  Compania KAPSAN FURNITURE LEGS AND ACCESSORIES LTD.CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure foot, și furnishing accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. J. N. KREILLER KG

  Germania

  Compania J. N. KREILLER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Birou - furnituri, Papetarie - articole, Bucatarie - mobilier, Birou - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Traunstein, Germania.

 2. DINANDERIE CLABOTS

  Belgia

  Compania DINANDERIE CLABOTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Dinant, Belgia.

 3. HEKNA - HERMANN KNAPP GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEKNA - HERMANN KNAPP GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Feronerie din cupru pentru mobilier, Mobilier - furnituri si accesorii, și Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Velbert, Germania.

 4. GUANGDONG GAOYAO CITY KEYI HARDWARE MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania GUANGDONG GAOYAO CITY KEYI HARDWARE MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Gaoyao, China.

 5. CANTON HYDELAND HARDWARE CO.,LTD

  China

  Compania CANTON HYDELAND HARDWARE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale hardware goods. Are sediul în GUANGZHOU, China.

 6. BOISERIE RIVA S.R.L.

  Italia

  Compania BOISERIE RIVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru mobilier, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru mobilier, și Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Roma, Italia.

 7. SPARTAK AD

  Bulgaria

  Compania SPARTAK AD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Feronerie din cupru pentru mobilier, Feronerie pentru constructii, și Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

 8. HENG HONG MACHINERY MANUFACTURING (SHANGHAI) LTD

  China

  Compania HENG HONG MACHINERY MANUFACTURING (SHANGHAI) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie din cupru pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel accessories, și marble kitchen top. Are sediul în Shanghai, China.

 9. S.K.S UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania S.K.S UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Feronerie din cupru pentru mobilier, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Feronerie din cupru pentru mobilier. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 10. SAPROFIX

  Algeria

  Compania SAPROFIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie din cupru pentru mobilier, aluminium rivets, Feronerie din cupru pentru mobilier, și Aluminium screws. Are sediul în Mila, Algeria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit