• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tevi si conducte din cupru

Rezultate pentru

Tevi si conducte din cupru - Import export

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For us, certification in accordance with the DIN EN ISO 9001: 2008 quality management system is not enough. To provide you with consistently high quality, we begin by ensuring the quality of the semi-finished product and its manufacturing process, and finish with modern measuring equipment in order to make working with our products easier for you. It is not just the alloy components that are essential for a high level of process reliability in the soldering process, but specifically the surface purity of the products. We rely on qualified employees, successful quality assurance methods and the latest test systems to meet our customers' expectations and guarantee consistently high quality. We are aware of our ecological responsibility in terms of sustainability, which is why we go beyond the legal regulations for ensuring environmental protection.

 2. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Plettenberg, Germania.

 4. U-VERAL AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania U-VERAL AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Hori, Elvetia.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INNOVARIA - H.E.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din cupru, Schimbatoare de caldura, air conditioning, Installation design, movable tube-type heat exchangers for civil and industrial use, Tevi si conducte din cupru, Y connectors, industrial refrigeration, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în San Vito Al Torre, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZETAESSE SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ZETAESSE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrare materiale plastice, Tevi si conducte din cupru, extruders for plastics, connectors, CUPEX, pipes for water systems, Prelucrare materiale plastice, iso9001, și FEINROHREN. Are sediul în Vedelago, Italia.

 2. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 3. BRISCOOL HVAC

  Turcia

  Compania BRISCOOL HVAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper pipes, air conditioner, și covered and insulated copper pipes. Are sediul în Çukurova, Turcia.

 4. LEBRONZE ALLOYS

  Franta

  Compania LEBRONZE ALLOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de cupru, bronz si alama, Tevi si conducte din cupru, Turnatorii de cupru, bronz si alama, Tevi si conducte din cupru, copper alloys, și brass pipes. Are sediul în Suippes, Franta.

 5. BIROL INTERNATIONAL

  Turcia

  Compania BIROL INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper pipes, și covered and insulated copper pipes. Are sediul în Adana, Turcia.

 1. HANDELSPAUL GMBH

  Germania

  Compania HANDELSPAUL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. PROMETALL HANDEL AG

  Elvetia

  Compania PROMETALL HANDEL AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Kestenholz, Elvetia.

 1. HUMBACH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HUMBACH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din cupru, Oteluri si metale - sudare si brazare, Tevi si conducte din cupru, copper tube bending, și Oteluri si metale - sudare si brazare. Are sediul în Schmallenberg, Germania.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Aluminiu si aliaje, Tevi si conducte din cupru, sheet metal, Cupru si aliaje de cupru, Aluminiu si aliaje, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Andernach, Germania.

 3. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbia

  Compania COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Tevi flexibile din metale neferoase, Cupru si aliaje de cupru, și Tevi flexibile din metale neferoase. Are sediul în Majdanpek, Serbia.

 4. COPPER COM

  Serbia

  Compania COPPER COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din cupru, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Uzice, Serbia.

 5. TUSTA TRADING S.L.

  Spania

  Compania TUSTA TRADING S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din cupru, Plumb si aliaje, Tevi si conducte din cupru, Ferrochrome, Sarma si cablu din cupru, Plumb si aliaje, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. CETINKAYA METAL

  Turcia

  Compania CETINKAYA METAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Bakirkoy Istanbul, Turcia.

 7. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Franta

  Compania CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Oteluri si metale - prelucrare, finishing work for copper pipes, galvanised threaded pipes, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Saint-Péray, Franta.

 8. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexic

  Compania TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din cupru, Tevi si conducte din cupru, construction material, High pressure flexible pipes, și copper pipes. Are sediul în Ciudad De Mexico, Mexic.

 1. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Turcia

  Compania ANADOLU BAKIR A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LESAGE INDUSTRIES

  Belgia

  Compania LESAGE INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din cupru, Tevi si conducte din cupru, stainless-steel pipes, și stainless steel connections. Are sediul în Gullegem, Belgia.

 3. GROSCLAUDE ROBIN

  Franta

  Compania GROSCLAUDE ROBIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Santeny, Franta.

 4. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania BOMYUNG METAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Busan, Coreea de Sud.

 5. FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD

  China

  Compania FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Fuzhou, China.

 6. ADLER ROHRVERARBEITUNG

  Germania

  Compania ADLER ROHRVERARBEITUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision turning, Pipes and tubes, precision - non-ferrous metal, brass pipes, și industrial production prototypes. Are sediul în Großbeeren, Germania.

 7. WILHELM ZULTNER & CO

  Austria

  Compania WILHELM ZULTNER & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din cupru, Tevi si conducte din otel inox, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Graz, Austria.

 8. ÇAPARLAR ŞAP

  Turcia

  Compania ÇAPARLAR ŞAP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tuna botargo, și 1-module coffeemaker. Are sediul în Bingöl, Turcia.

 9. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  China

  Compania JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Anzhen Town Wuxi City, China.

 10. SARL ACR

  Algeria

  Compania SARL ACR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper pipes, heating radiators, welding rods, și burner. Are sediul în Boumerdes, Algeria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tevi si conducte din cupru - Import export

Număr de rezultate

3.222 Intreprinderile