• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fermoare si catarame

Rezultate pentru

Fermoare si catarame - Import export

 1. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Compania SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Fermoare si catarame, Etichete si ace de siguranta, Filme si folii de material plastic, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Masini de tricotat industriale si accesorii, fashion accessories, și Fermoare si catarame. Are sediul în Songjiang District, Shanghai, China.

 2. CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Wurmberg, Germania.

 3. ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Schwelm, Germania.

 4. SEVEN METAL

  Turcia

  Compania SEVEN METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's belts, women's belts, și brass buckles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. Metalci Dugme Aksesuar

  Turcia

  Compania Metalci Dugme Aksesuar, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nituri, Fermoare si catarame, button manufacture, Nituri, zip fastener buckles, și Fermoare si catarame. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JINFUDA GARMENT ACCESSORIES CO.,LTD.

  China

  Compania JINFUDA GARMENT ACCESSORIES CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of buckles, trimmings laces, și fabrics. Are sediul în Wenxi Town, China.

 2. HONG BAO YI ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania HONG BAO YI ENTERPRISE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Changhua, Taiwan (ROC).

 3. FONTE AKSESUAR

  Turcia

  Compania FONTE AKSESUAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal buttons, și labels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turcia

  Compania BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fermoare si catarame, precision casting, sand casting, Fermoare si catarame, și zamak injection. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DELTA PLAST AND MOULD

  Grecia

  Compania DELTA PLAST AND MOULD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri si capace din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fermoare si catarame, plastic corners, packaging protective corners, și Fermoare si catarame. Are sediul în Corinth, Grecia.

 1. COVERED BUCKLES LTD

  Regatul Unit

  Compania COVERED BUCKLES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covered buttons, și buckles. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

 2. PLASSAN BUTTON

  Turcia

  Compania PLASSAN BUTTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SD PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania SD PRODUCTS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Sutton-In-Ashfield, Regatul Unit.

 2. SOCIÉTÉ TUNISIE ACCESSOIRES

  Tunisia

  Compania SOCIÉTÉ TUNISIE ACCESSOIRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 3. WONDA TRADE SP.Z.O.O

  Polonia

  Compania WONDA TRADE SP.Z.O.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Slubice, Polonia.

 4. COLLATED FASTENERS

  Regatul Unit

  Compania COLLATED FASTENERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 5. ATA BUTTONS

  Turcia

  Compania ATA BUTTONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ACCUVISION TECHNOLOGY INC.

  Taiwan (ROC)

  Compania ACCUVISION TECHNOLOGY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bolts, tools, fasteners, pvc tubes, inspection and tests of machinery and equipment, inspection and tests on electric and electronic equipment, și nut screwers. Are sediul în Hsin-chu, Taiwan (ROC).

 7. GLASER & ASSOCIATES, INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania GLASER & ASSOCIATES, INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bolts, și Threaded rods. Are sediul în Martinez, Statele Unite ale Americii.

 8. TOKALAND TICARET

  Turcia

  Compania TOKALAND TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. NCS TEKSTIL SAN. VE DIS TIC A.S.

  Turcia

  Compania NCS TEKSTIL SAN. VE DIS TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Gungoren/istanbul, Turcia.

 2. WEIWEI GARMENT ACCESSORIES CO., LTD

  China

  Compania WEIWEI GARMENT ACCESSORIES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buttons, și buckles. Are sediul în Dongguan, China.

 3. D.VECI

  Turcia

  Compania D.VECI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoane, belts, labels, și Butoane. Are sediul în Sefaköy-Küçükçekmece / Istanbul, Turcia.

 4. RI-ME

  Italia

  Compania RI-ME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fermoare si catarame, buckles for shoes, și Fermoare si catarame. Are sediul în Calenzano, Italia.

 5. P.R. PLASTIC Srl

  Italia

  Compania P.R. PLASTIC Srl, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în Passirano (BS), Italia.

 6. JIANGXI RUNYOU MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania JIANGXI RUNYOU MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. Are sediul în South Industrial Park, China.

 7. CONSTRUCTION FASTENER TECHNIQUES LTD

  Regatul Unit

  Compania CONSTRUCTION FASTENER TECHNIQUES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fermoare si catarame, Obiecte pentru fixare, feronerie din metal, Fermoare si catarame, și Obiecte pentru fixare, feronerie din metal. Are sediul în Stourbridge, Regatul Unit.

 8. MULLER KNOPFE PRODUKTIONS-GMBH

  Austria

  Compania MULLER KNOPFE PRODUKTIONS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 9. EMR ZIPPER AND BUTTONS

  Turcia

  Compania EMR ZIPPER AND BUTTONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fermoare si catarame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zippers, și textile accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. STONE FASTENERS LTD

  Regatul Unit

  Compania STONE FASTENERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fermoare si catarame, și Fermoare si catarame. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit