• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fasonarea cauciucului - utilaje

Rezultate pentru

Fasonarea cauciucului - utilaje - Import export

 1. REP INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

 2. LESCUYER ET VILLENEUVE

  Franta

  Compania LESCUYER ET VILLENEUVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile calenders for rubber, rubber mixers, și rubber extruders. Are sediul în Epeigne Les Bois, Franta.

 3. EILHAUER MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania EILHAUER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 4. ADVANCED DO BRASIL

  Brazilia

  Compania ADVANCED DO BRASIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Novo Hamburgo, Brazilia.

 5. ROTAKEM

  Turcia

  Compania ROTAKEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber mixers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RHODES MACHINERY

  Turcia

  Compania RHODES MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, alloy rims, wheel rims, Fasonarea cauciucului - utilaje, și car-lift. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. PETER MÜLLER GMBH

  Germania

  Compania PETER MÜLLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Sulzberg, Germania.

 3. AMKON GMBH

  Germania

  Compania AMKON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Fasonarea cauciucului - utilaje, Repararea echipamentelor industriale, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Vilshofen an der Donau, Germania.

 4. GTS RUBBER

  Serbia

  Compania GTS RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Novi Sad, Serbia.

 5. GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD.

  China

  Compania GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Shanghai, China.

 1. OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, Import-export de masini-unelte, Fasonarea cauciucului - utilaje, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

 2. QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Qingdao, China.

 1. COLMEC S.P.A.

  Italia

  Compania COLMEC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Fasonarea cauciucului - utilaje, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 2. GDO B.V.

  Olanda

  Compania GDO B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnarea cauciucului - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Eygelshoven, Olanda.

 3. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD

  China

  Compania YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Jiangsu, China.

 4. MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Kirchheim, Germania.

 5. ARBURG

  Franta

  Compania ARBURG, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Aulnay Sous Bois, Franta.

 6. STORK VECO B.V.

  Olanda

  Compania STORK VECO B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Eerbeek, Olanda.

 7. KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S

  Danemarca

  Compania KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Soender Felding, Danemarca.

 8. DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S

  Danemarca

  Compania DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Uldum, Danemarca.

 1. REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH

  Germania

  Compania REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Wald-Michelbach, Germania.

 2. MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA

  Portugalia

  Compania MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Maia, Portugalia.

 3. IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 4. OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN

  Danemarca

  Compania OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, și Fasonarea cauciucului - utilaje. Are sediul în Koge, Danemarca.

 5. CALA' FRANCESCO

  Italia

 6. C 2 S.R.L.

  Italia

 7. TECHNODRYING S.R.L.

  Italia

 8. COSTA GIUSEPPE

  Italia

 9. BOIS ET MATERIAUX DE CONSTRUCTION DU SUD EST

  Franta

 10. PUMATECH S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Fasonarea cauciucului - utilaje - Import export

Număr de rezultate

3.336 Intreprinderile