• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fabrici de ciment - masini si materiale

Rezultate pentru

Fabrici de ciment - masini si materiale - Import export

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Turcia

  Compania SANTA SANAYI LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Turcia

  Compania FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Guineea Ecuatoriala

  Compania CEMENTO COLA GRUPO EVITA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Bata, Guineea Ecuatoriala.

 4. BETOMIX

  Belgia

  Compania BETOMIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Caramizi, Fabrici de ciment - masini si materiale, cement mortars, Caramizi, și case-hardened steels. Are sediul în Hever, Belgia.

 5. JOOS WEYLAND

  Belgia

  Compania JOOS WEYLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, case hardening, ceilings and false ceilings, și Tencuieli brute. Are sediul în Balen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Zhengzhou, China.

 2. DOUDOUX JULES ET FILS

  Franta

  Compania DOUDOUX JULES ET FILS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Fabrici de ciment - masini si materiale, Robinetarie pentru petrol si petrochimie, Oteluri si metale - prelucrare, industrial mechanics, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Robinetarie pentru petrol si petrochimie. Are sediul în Thilay, Franta.

 3. GEORGIOS MARMARAS

  Grecia

  Compania GEORGIOS MARMARAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Acharnes, Grecia.

 4. REMIND INTERNACIONAL

  Mexic

  Compania REMIND INTERNACIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Ciudad De México, Mexic.

 5. MEGA EXPORT & IMPORT

  Turcia

  Compania MEGA EXPORT & IMPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 1. BUILDING DRYER

  Belgia

  Compania BUILDING DRYER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Rijkevorsel, Belgia.

 2. KHM GMBH

  Germania

  Compania KHM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Tuntenhausen, Germania.

 1. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

  Italia

  Compania MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Fabrici de ciment - masini si materiale, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. CERCOL S.P.A.

  Italia

  Compania CERCOL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Fabrici de ciment - masini si materiale, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 3. BUKET

  Turcia

  Compania BUKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building products, și skip for rocks. Are sediul în Ostim / Ankara, Turcia.

 4. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Italia

  Compania EMPRIN E VAGNONE S.A.S., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depanare si remorcare greutati mari, Fabrici de ciment - masini si materiale, Depanare si remorcare greutati mari, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Venaria Reale, Italia.

 5. CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L.

  Italia

  Compania CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton - masini si instalatii pentru preparare, Fabrici de ciment - masini si materiale, Beton - masini si instalatii pentru preparare, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Mogliano, Italia.

 6. DI.MA S.R.L.

  Italia

  Compania DI.MA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Rozzano, Italia.

 7. LOMAR S.R.L.

  Italia

  Compania LOMAR S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Milano, Italia.

 8. BATTIFERRO DI MANIAGO

  Italia

  Compania BATTIFERRO DI MANIAGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Maniago, Italia.

 1. POZZATO S.R.L.

  Italia

  Compania POZZATO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Sandrigo, Italia.

 2. CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH

  Austria

  Compania CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Inchiriere de echipamente industriale, Ciment si aditivi, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Enns, Austria.

 3. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania SPITTEX ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Bari, Italia.

 4. ALBERGO VILLA LA VEDETTA

  Italia

  Compania ALBERGO VILLA LA VEDETTA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Fabrici de ciment - masini si materiale, Hotel, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. SPIC S.R.L.

  Italia

  Compania SPIC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Riese Pio X, Italia.

 6. ARME S.R.L.

  Italia

  Compania ARME S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depanare si remorcare greutati mari, Fabrici de ciment - masini si materiale, Depanare si remorcare greutati mari, și Fabrici de ciment - masini si materiale. Are sediul în Laives, Italia.

 7. TIESSE SERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania TIESSE SERVIZI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. DYWIT

  Italia

  Compania DYWIT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Cusago, Italia.

 9. DOKA ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania DOKA ITALIA S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de ciment - masini si materiale, Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale, Fabrici de ciment - masini si materiale, și Ipsos si produse din ipsos - masini si materiale. Are sediul în Colturano, Italia.

 10. ERENFRED PEDERSEN A/S

  Danemarca

  Compania ERENFRED PEDERSEN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton - masini si instalatii pentru preparare, Fabrici de caramida - masini si materiale, Beton - masini si instalatii pentru preparare, și Fabrici de caramida - masini si materiale. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Fabrici de ciment - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

1.652 Intreprinderile