• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • expozitii - organizare si instalatii

Rezultate pentru

Expozitii - organizare si instalatii - Import export

 1. SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL

  Romania

  Tematica ExpoTRANSPORT- camioane, autoutilitare, remorci; - microbuze, autobuze, autocare; - autovehicule comerciale; - vagoane calatori si marfa; - troleibuze si tramvaie; - piese de schimb, anvelope, dotari vulcanizare; - accesorii auto si tuning; - echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto; - rulote; - cisterne si pompe de motorina; - lubrifianti, carduri alimentare carburanti si plata taxe de drum; - tahografe digitale, GPS-uri; - societati de asigurare, societati de leasing; - societati de transport rutier, feroviar, naval, aerian; - burse de transport si marfa; - scoli de pregatire soferi; - autoritati din domeniul transporturilor, vama; - media de specialitate si asociatii de profil.Repere ExpoTRANSPORT - 15.000 mp - spatiu de expunere la interior; - peste 3.000 mp - spatiu de expunere la exterior; - 2 sali de conferinta dotate la standarde internationale; - 2000 de locuri de parcare cu acces facil din Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; - modernitatea, flexibilitatea si conceptul unic al noilor spatii vor crea cadrul necesar unei mai bune relationari între firmele expozante, asociatiile de profil si mass-media; - mediatizarea intensa a evenimentului, atât de catre presa generalista, cât si de catre presa de profil; - numeroase evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii specialisti, cât si pentru firmele expozante.

 2. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 3. QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY

  Italia

  Compania QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Pinasca, Italia.

 4. HERDADE DAS TEMPLARIAS

  Portugalia

  Compania HERDADE DAS TEMPLARIAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Parcuri si rezervatii naturale, Pepiniere si silvicultura, asset management company, cultural meetings, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Abrantes, Portugalia.

 5. GLOBUS AJANS

  Turcia

  Compania GLOBUS AJANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International interpreters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STANDEXPO

  Portugalia

  Compania STANDEXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, exhibition stand assembly, rental of showcases for fairs, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în São Romão De Neiva, Portugalia.

 2. EXPOPOLIS

  Belgia

  Compania EXPOPOLIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Beauvechain, Belgia.

 3. CTN GROUPE

  Franta

  Compania CTN GROUPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Orly Cedex, Franta.

 4. GED EVENT

  Franta

  Compania GED EVENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Roche La Molière, Franta.

 5. LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI

  Italia

  Compania LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exhibition fittings. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. GL EVENTS BELGIUM

  Belgia

  Compania GL EVENTS BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Expozitii - organizare si instalatii, event organisation, Targuri, expozitii, saloane - organizare, conference room, și Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. E4TRO

  Portugalia

  Compania E4TRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior and furniture design studies, booth design, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, și advertising agencies. Are sediul în Benedita, Portugalia.

 1. STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO

  Italia

  Compania STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stand design. Are sediul în Baiso, Italia.

 2. BAEDER SEELIG GMBH

  Germania

  Compania BAEDER SEELIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom furnishings, și bathroom tiles. Are sediul în Wentorf Bei Hamburg, Germania.

 3. WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT

  Italia

  Compania WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair services and organisation, marketing consulting, și crew assistance. Are sediul în Favara, Italia.

 4. EXPO FACTORY

  Ucraina

  Compania EXPO FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 5. MECANO IBERICA

  Spania

  Compania MECANO IBERICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. MEDIANOX COMMUNICATION GMBH

  Germania

  Compania MEDIANOX COMMUNICATION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Kaarst, Germania.

 7. DOMINO FUARCILIK A.S.

  Turcia

  Compania DOMINO FUARCILIK A.S., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L.

  Spania

  Compania GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio light video system rental, installation rental for concerts, și equipment rental for parties. Are sediul în Gironella, Spania.

 1. PARALLELI TRADE FAIRS SRL

  Italia

  Compania PARALLELI TRADE FAIRS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, international trade fairs, Participation in international trade shows, promotion of economic activities abroad, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Mi, Italia.

 2. YONCA BUTIK ORGANIZASYON

  Turcia

  Compania YONCA BUTIK ORGANIZASYON, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. B2LUX

  Belgia

  Compania B2LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Organizatori de expozitii, Expozitii - organizare si instalatii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 4. ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL.

  Spania

  Compania ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rental and service of audiovisual equipment and systems, event organisation, entertainment equipment rental, și professional audio system rental for performances, conventions and fairs. Are sediul în Rubí, Spania.

 5. FA ORGANIZASYON

  Turcia

  Compania FA ORGANIZASYON, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. CIRCOM MESSE&MARKETING

  Germania

  Compania CIRCOM MESSE&MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în München, Germania.

 7. EXPOIN CONSULTING SERVICES

  Ucraina

  Compania EXPOIN CONSULTING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation, event planning, event organisation advice, și trade fair and exhibition service. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 8. JAIMAS ARABES CADIZ

  Spania

  Compania JAIMAS ARABES CADIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marquees for trade fairs and shows, marquee rental, și marquees. Are sediul în Chiclana, Spania.

 9. AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR

  Turcia

  Compania AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair services and organisation, și international trade fairs. Are sediul în Ankara, Turcia.

 10. EXPOTRADE

  Argentina

  Compania EXPOTRADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair and exhibition service, on-board provisions supplier, și trade fair services and organisation. Are sediul în Buenos Aires, Argentina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Expozitii - organizare si instalatii - Import export

Număr de rezultate

2.094 Intreprinderile