• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • expozitii - organizare si instalatii

Rezultate pentru

Expozitii - organizare si instalatii - Import export

 1. SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL

  Romania

  Tematica ExpoTRANSPORT- camioane, autoutilitare, remorci; - microbuze, autobuze, autocare; - autovehicule comerciale; - vagoane calatori si marfa; - troleibuze si tramvaie; - piese de schimb, anvelope, dotari vulcanizare; - accesorii auto si tuning; - echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto; - rulote; - cisterne si pompe de motorina; - lubrifianti, carduri alimentare carburanti si plata taxe de drum; - tahografe digitale, GPS-uri; - societati de asigurare, societati de leasing; - societati de transport rutier, feroviar, naval, aerian; - burse de transport si marfa; - scoli de pregatire soferi; - autoritati din domeniul transporturilor, vama; - media de specialitate si asociatii de profil.Repere ExpoTRANSPORT - 15.000 mp - spatiu de expunere la interior; - peste 3.000 mp - spatiu de expunere la exterior; - 2 sali de conferinta dotate la standarde internationale; - 2000 de locuri de parcare cu acces facil din Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; - modernitatea, flexibilitatea si conceptul unic al noilor spatii vor crea cadrul necesar unei mai bune relationari între firmele expozante, asociatiile de profil si mass-media; - mediatizarea intensa a evenimentului, atât de catre presa generalista, cât si de catre presa de profil; - numeroase evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii specialisti, cât si pentru firmele expozante.

 2. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 3. QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY

  Italia

  Compania QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Pinasca, Italia.

 4. HERDADE DAS TEMPLARIAS

  Portugalia

  Compania HERDADE DAS TEMPLARIAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Parcuri si rezervatii naturale, Pepiniere si silvicultura, asset management company, cultural meetings, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Abrantes, Portugalia.

 5. GLOBUS AJANS

  Turcia

  Compania GLOBUS AJANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International interpreters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EXPOPOLIS

  Belgia

  Compania EXPOPOLIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Beauvechain, Belgia.

 2. STANDEXPO

  Portugalia

  Compania STANDEXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, exhibition stand assembly, rental of showcases for fairs, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în São Romão De Neiva, Portugalia.

 3. CTN GROUPE

  Franta

  Compania CTN GROUPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Orly Cedex, Franta.

 4. LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI

  Italia

  Compania LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exhibition fittings. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. GED EVENT

  Franta

  Compania GED EVENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Roche La Molière, Franta.

 1. EXPO FACTORY

  Ucraina

  Compania EXPO FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 2. ART & ADVICE

  Belgia

  Compania ART & ADVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatori de expozitii, Expozitii - organizare si instalatii, Organizatori de expozitii, Graphic design, și Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Stevoort, Belgia.

 1. MECANO IBERICA

  Spania

  Compania MECANO IBERICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR

  Turcia

  Compania AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair services and organisation, și international trade fairs. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. EXPOIN CONSULTING SERVICES

  Ucraina

  Compania EXPOIN CONSULTING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation, event planning, event organisation advice, și trade fair and exhibition service. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. GL EVENTS BELGIUM

  Belgia

  Compania GL EVENTS BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Expozitii - organizare si instalatii, event organisation, Targuri, expozitii, saloane - organizare, conference room, și Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. MEDIANOX COMMUNICATION GMBH

  Germania

  Compania MEDIANOX COMMUNICATION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Kaarst, Germania.

 6. PROVOLI EXPO

  Grecia

  Compania PROVOLI EXPO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Trikala, Grecia.

 7. CHAPEAU WEDDING PLANNER

  Italia

  Compania CHAPEAU WEDDING PLANNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, events organisation agency, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Pordenone, Italia.

 8. E4TRO

  Portugalia

  Compania E4TRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior and furniture design studies, booth design, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, și advertising agencies. Are sediul în Benedita, Portugalia.

 1. CIRCOM MESSE&MARKETING

  Germania

  Compania CIRCOM MESSE&MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în München, Germania.

 2. BETACTIVE GMBH

  Germania

  Compania BETACTIVE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Birkenau, Germania.

 3. BAEDER SEELIG GMBH

  Germania

  Compania BAEDER SEELIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom furnishings, și bathroom tiles. Are sediul în Wentorf Bei Hamburg, Germania.

 4. DOMINO FUARCILIK A.S.

  Turcia

  Compania DOMINO FUARCILIK A.S., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. B2LUX

  Belgia

  Compania B2LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Organizatori de expozitii, Expozitii - organizare si instalatii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 6. CHALLENGER ORGANISATION

  Belgia

  Compania CHALLENGER ORGANISATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spectacole - organizare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Expozitii - organizare si instalatii, Spectacole - organizare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Expozitii - organizare si instalatii, și events organisation agency. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA

  Italia

  Compania WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Fiume Veneto, Italia.

 8. STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO

  Italia

  Compania STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stand design. Are sediul în Baiso, Italia.

 9. ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL.

  Spania

  Compania ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rental and service of audiovisual equipment and systems, event organisation, entertainment equipment rental, și professional audio system rental for performances, conventions and fairs. Are sediul în Rubí, Spania.

 10. GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L.

  Spania

  Compania GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio light video system rental, installation rental for concerts, și equipment rental for parties. Are sediul în Gironella, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit