• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • explorare date

Rezultate pentru

Explorare date - Import export

 1. LTO TEHSHIELD

  Rusia

  Compania LTO TEHSHIELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme video de supraveghere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Protectie si securitate - servicii, Explorare date, Control si reglare - aparate si instrumente, Controlarea accesului - instalatii si material, Protectie si securitate - servicii, Explorare date, și Control si reglare - aparate si instrumente. Are sediul în Kursk, Rusia.

 2. OWORKERS

  Regatul Unit

  Compania OWORKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, Explorare date, Introducere date, Explorare date, și Data processing center. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. ELLIPSYS

  Luxemburg

  Compania ELLIPSYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Explorare date. Are sediul în Hellange, Luxemburg.

 4. AISOMA AG

  Germania

  Compania AISOMA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Explorare date, Sistem de viziune industriala, software advice, Explorare date, și Sistem de viziune industriala. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 5. GEOLOCET LTD

  Bulgaria

  Compania GEOLOCET LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - suporturi de stocare a datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Explorare date, data development, Data cleansing, Analiza datelor, și Explorare date. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IMBRIKATION

  Franta

  Compania IMBRIKATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Explorare date, Informatii afaceri, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Explorare date, Informatii afaceri, și Web application development. Are sediul în Angers, Franta.

 2. EMERASOFT SRL

  Italia

  Compania EMERASOFT SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Explorare date, Informatii afaceri, Software distributors, Programe de calculator - consiliere, Explorare date, și Informatii afaceri. Are sediul în Torino, Italia.

 3. SUNTEC INDIA

  Statele Unite ale Americii

  Compania SUNTEC INDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Explorare date, Data cleansing, b2b services, și Explorare date. Are sediul în Laguna Beach, Statele Unite ale Americii.

 4. BULGU ARASTIRMA VE HALKLA ILISKILER LTD STI

  Turcia

  Compania BULGU ARASTIRMA VE HALKLA ILISKILER LTD STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Explorare date. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CROSS DATA

  Franta

  Compania CROSS DATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Explorare date. Are sediul în Angers, Franta.