• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • exploatarea brevetelor

Rezultate pentru

Exploatarea brevetelor - Import export

 1. SARL E.R.G.O

  Franta

  Compania SARL E.R.G.O, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, și Agenti artistici si impresari. Are sediul în Leguevin, Franta.

 2. URODELIA

  Franta

  Compania URODELIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, biomedical, și Biology - studies and research. Are sediul în Saiguede, Franta.

 3. CABINET BEAU DE LOMENIE

  Franta

  Compania CABINET BEAU DE LOMENIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 4. IMES LIMBURG

  Belgia

  Compania IMES LIMBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatarea brevetelor, Repararea echipamentelor industriale, Exploatarea brevetelor, Repararea echipamentelor industriale, și logistics. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 5. IDEACT

  Franta

  Compania IDEACT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatarea brevetelor, și Exploatarea brevetelor. Are sediul în Aubagne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EECKHAOUDT IP BVBA - OCTROVIA

  Belgia

  Compania EECKHAOUDT IP BVBA - OCTROVIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Protection, commercial - patents, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Development and innovation. Are sediul în Evergem, Belgia.

 2. ELECTROTECHNIQUE AUTOMATISME INFORMATIQUE INDUSTRIELLE

  Franta

  Compania ELECTROTECHNIQUE AUTOMATISME INFORMATIQUE INDUSTRIELLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Albert, Franta.

 3. AUDIT CONSTRUCTION

  Franta

  Compania AUDIT CONSTRUCTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Yssingeaux, Franta.

 4. EQUIKEYS.COM

  Canada

  Compania EQUIKEYS.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. Are sediul în Ottawa, Canada.

 5. CABINET DENIS ROUSSEAU

  Franta

  Compania CABINET DENIS ROUSSEAU, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Challans, Franta.

 1. ARTOIS COORDINATION SECURITE

  Franta

  Compania ARTOIS COORDINATION SECURITE, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Bethune, Franta.

 2. BCS

  Franta

  Compania BCS, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Vénissieux, Franta.

 1. ATLANTIC PREVENTION

  Franta

  Compania ATLANTIC PREVENTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Carquefou, Franta.

 2. GECO INGENIERIE.F.R.

  Franta

  Compania GECO INGENIERIE.F.R., care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Laudun L Ardoise, Franta.

 3. T.S.A.

  Franta

  Compania T.S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Bassussarry, Franta.

 4. SEGRETAIN SARL

  Franta

  Compania SEGRETAIN SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Argentre Du Plessis, Franta.

 5. DMI

  Franta

  Compania DMI, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Lyon, Franta.

 6. CLERMONT RAYONNEMENT DETECTION

  Franta

  Compania CLERMONT RAYONNEMENT DETECTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Clermont Ferrand, Franta.

 7. TRAITCLAIR

  Franta

  Compania TRAITCLAIR, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Issy Les Moulineaux, Franta.

 8. EXECOME

  Franta

  Compania EXECOME, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Olonne Sur Mer, Franta.

 1. CERATI

  Franta

  Compania CERATI, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Nanteuil, Franta.

 2. ECO SYSTEM

  Franta

  Compania ECO SYSTEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Sauveterre, Franta.

 3. MODEBAT

  Franta

  Compania MODEBAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Montlucon, Franta.

 4. MEGASOL RESINES MEGASOL SERVIC ES

  Franta

  Compania MEGASOL RESINES MEGASOL SERVIC ES, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Villiers Le Sec, Franta.

 5. OOO INTELLECTUAL TECHNOLOGIES

  Uzbekistan

  Compania OOO INTELLECTUAL TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Exploatarea brevetelor, Marci - inregistrare si protectie, și Exploatarea brevetelor. Are sediul în Tashkent, Uzbekistan.

 6. INSTITUT DE LA CORROSION

  Franta

  Compania INSTITUT DE LA CORROSION, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Brest, Franta.

 7. OUTRE MER TOPOGRAPHIE

  Franta

  Compania OUTRE MER TOPOGRAPHIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Saint Paul, Franta.

 8. AISSOR

  Franta

  Compania AISSOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Metz, Franta.

 9. CABINET DELCROIX

  Franta

  Compania CABINET DELCROIX, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Boulogne Billancourt, Franta.

 10. FL INGENIERIE

  Franta

  Compania FL INGENIERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatarea brevetelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Agricultura - servicii, Agenti artistici si impresari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Agricultura - servicii. Are sediul în Le Mans, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit