• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • radiotelefonie - aparate

Rezultate pentru

Radiotelefonie - aparate - Import export

 1. WEMPE ELEKTRONIC GMBH, WETECH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEMPE ELEKTRONIC GMBH, WETECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Bad Hersfeld, Germania.

 2. FELLECS-TECH HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FELLECS-TECH HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. MOTCOM COMMUNICATION AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MOTCOM COMMUNICATION AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 4. WS COM SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WS COM SOLUTIONS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 5. MCKAYEUROPE LTD

  Regatul Unit

  Compania MCKAYEUROPE LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Radioreceptoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Radiotelefonie - aparate, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, și Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NACHRICHTENTECHNIK EMMERL GMBH

  Germania

  Compania NACHRICHTENTECHNIK EMMERL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Polling, Germania.

 2. MOBICOM VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Germania

  Compania MOBICOM VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. ATELCO

  Belgia

  Compania ATELCO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Radiotelefonie - aparate, Radioreceptoare, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Radiotelefonie - aparate, Radioreceptoare, și services for mobile communications. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. DETRONIC GMBH FUNKGERÄTE + SYSTEME

  Germania

  Compania DETRONIC GMBH FUNKGERÄTE + SYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Bonn, Germania.

 5. PFSAT DI PIGHIN LUCA - ANTENNISTA - SKY SERVICE - RIVENDITORE TIM VODAFONE WINDTRE ILIAD EOLO

  Italia

  Compania PFSAT DI PIGHIN LUCA - ANTENNISTA - SKY SERVICE - RIVENDITORE TIM VODAFONE WINDTRE ILIAD EOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Pordenone, Italia.

 1. AZ STUDIO

  Polonia

  Compania AZ STUDIO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assembling machines, și aerials. Are sediul în Radom, Polonia.

 2. A.S.TELECOM B.V.

  Olanda

  Compania A.S.TELECOM B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 1. RTS COMMUNICATION

  Franta

  Compania RTS COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Carros, Franta.

 2. OKTH - ORTAK KULLANIMLI TELSIZ HIZMETLERI LTD

  Turcia

  Compania OKTH - ORTAK KULLANIMLI TELSIZ HIZMETLERI LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. SEIT IMPIANTI TELEFONICI S.R.L.

  Italia

  Compania SEIT IMPIANTI TELEFONICI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefoane mobile, Radiotelefonie - aparate, și Telefoane mobile. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 4. SMELT EUROPE GMBH

  Germania

  Compania SMELT EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile portable radiophonic equipment, și infections. Are sediul în Viersen, Germania.

 5. DE CAMMINADA MAURO

  Italia

  Compania DE CAMMINADA MAURO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, mobile phones, și Telefoane mobile. Are sediul în Roma, Italia.

 6. DAICOM S.R.L.

  Italia

  Compania DAICOM S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefonie - materiale si sisteme, Radiotelefonie - aparate, și Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Vicenza, Italia.

 7. GENOVARENT S.R.L.

  Italia

  Compania GENOVARENT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefoane mobile, Radiotelefonie - aparate, și Telefoane mobile. Are sediul în Genova, Italia.

 8. DISCOBY MULTIMEDIA DI AMBROSI MARCO E RENATO S.N.C.

  Italia

  Compania DISCOBY MULTIMEDIA DI AMBROSI MARCO E RENATO S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefoane mobile, Radiotelefonie - aparate, și Telefoane mobile. Are sediul în Cremona, Italia.

 1. SINORA SRL

  Italia

  Compania SINORA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile radio networks. Are sediul în Riccione, Italia.

 2. ALPHA CHALLENGE

  Maroc

  Compania ALPHA CHALLENGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. Are sediul în casablanca, Maroc.

 3. G.R.A.S. SOUND & VIBRATION A/S

  Danemarca

  Compania G.R.A.S. SOUND & VIBRATION A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, și Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Holte, Danemarca.

 4. PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH

  Germania

  Compania PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, și Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Dettenhausen, Germania.

 5. DISEÑADOR WEB TOLEDO

  Spania

  Compania DISEÑADOR WEB TOLEDO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiotelefonie - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos encapsulation, și lemon tea. Are sediul în Olias Del Rey, Spania.

 6. METRO-BIP SP ZOO

  Polonia

  Compania METRO-BIP SP ZOO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, și Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ELECTRONIC CENTER S.R.L.

  Italia

  Compania ELECTRONIC CENTER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefoane mobile, Radiotelefonie - aparate, și Telefoane mobile. Are sediul în Castelletto Sopra Ticino, Italia.

 8. THUM E A D GMBH

  Germania

  Compania THUM E A D GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, și Radiotelefonie - aparate. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 9. CARLO BOSIA ING. TEC. STS

  Elvetia

  Compania CARLO BOSIA ING. TEC. STS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radare si radionavigatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Telefoane mobile, Radiotelefonie - aparate, și Telefoane mobile. Are sediul în Lugano, Elvetia.

 10. EXPEDITOR PREST SRL

  Romania

  Compania EXPEDITOR PREST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie - aparate, Comisionari pentru transporturi internationale, Radiotelefonie - aparate, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Bucuresti Sectorul 2, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit