• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drumuri - constructii

Rezultate pentru

Drumuri - constructii - Import export

 1. TRBA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creation of landing strips, construction of reinforced concrete motorways, concrete production for international projects, Continuous concrete, Concrete surfaces for ports and airports, Construction of concrete roads, Loading bay, Concrete apron for freight aircraft, și Continuous reinforced concrete. Are sediul în Peruwelz, Belgia.

 2. NONET JEAN & FILS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania NONET JEAN & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Jemeppe-Sur-Sambre, Belgia.

 3. OZEL STEEL PROFIL

  Romania

  OZEL STEEL PROFIL fondata din anul 2002, activand pe o suprafata de 23000 mp. a devenit rapid o companie preferata in sectorul constructiilor prin furnizarea de profile metalice la cele mai inalte standarde. Tehnologia si liniile de productie de ultima generatie ne asigura o gama larga diversificata de produse: armaturi metalice zincate pentru tamplaria din PVC, structuri metalice zincate pentru constructii de hale, parapete metalic deformabil de protectie si siguranta pentru drumuri si autostrazi, structuri metalice de sustinere a panourilor fotovoltaice. Principiul nostru de baza este de a oferi solutii concrete si optime clientilor nostri in conformitate cu standardele europene. Compania noastra este situata in topul producatorilor din Romania, exportand deasemenea si in tari precum Germania, Belgia, Grecia, Bulgaria, Macedonia.

 4. TENSAR INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania TENSAR INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotextile, Instalatii sportive, earth reinforcement, Fully plastic geogrids, Geotextile, și Instalatii sportive. Are sediul în Bonn, Germania.

 5. TURA YAPI

  Turcia

  Compania TURA YAPI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotextile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, waterproofing geomembranes, Drumuri - constructii, pvc membranes, și waterproofing membranes. Are sediul în Atasehir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugalia

  Compania TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, public works, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 2. CM SRL

  Italia

  Compania CM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concasoare si corpuri de macinare, street cutters, cups, Concasoare si corpuri de macinare, și sweepers. Are sediul în Carrè, Italia.

 3. RÜMOO GMBH

  Austria

  Compania RÜMOO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunele - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Poduri - constructie, Drumuri - constructii, Poduri - constructie, și inner vibrators. Are sediul în Dorfgastein, Austria.

 4. SCHAKE GMBH

  Germania

  Compania SCHAKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fixare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, door jambs, și waste containers. Are sediul în Hagen, Germania.

 5. YVES DUMONT

  Belgia

  Compania YVES DUMONT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, Interior fittings, outdoor installations, și chasubles. Are sediul în Cornesse, Belgia.

 1. D'HEER

  Belgia

  Compania D'HEER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of sewers and sewage systems. Are sediul în Zele, Belgia.

 2. ENROBALP

  Franta

  Compania ENROBALP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, public works, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Pringy, Franta.

 1. A.R.G.V.

  Belgia

  Compania A.R.G.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Restaurari si renovari de imobile, Drumuri - constructii, Demolare - antreprenori, Restaurari si renovari de imobile, general renovation work, și Drumuri - constructii. Are sediul în Melle, Belgia.

 2. LALANDE TRAVAUX PUBLICS

  Franta

  Compania LALANDE TRAVAUX PUBLICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Chateaubernard, Franta.

 3. MCM - ETS MAURICE CRUZ MERMY

  Franta

  Compania MCM - ETS MAURICE CRUZ MERMY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, earthmoving work, demolitions, Lucrari publice - antreprenori, și Civil engineering. Are sediul în Thonon-Les-Bains, Franta.

 4. HERTSENS WEGENWERKEN

  Belgia

  Compania HERTSENS WEGENWERKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, construction of sewage systems, ground-levelling for public works, și creating parks. Are sediul în Burcht, Belgia.

 5. IMPRESA EDILE STRADALE F.LLI MASSAI SRL

  Italia

  Compania IMPRESA EDILE STRADALE F.LLI MASSAI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, road building, crushed stone, Drumuri - constructii, și macadam. Are sediul în Grosseto, Italia.

 6. TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A.

  Portugalia

  Compania TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, civil engineering, și residential building. Are sediul în Porto Salvo, Portugalia.

 7. ADAMS

  Belgia

  Compania ADAMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, Sanitation, și road works. Are sediul în Merksplas, Belgia.

 8. GOETHALS TOM BELIJNING

  Belgia

  Compania GOETHALS TOM BELIJNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asphalt, ground markings, epoxy painting, și street sign maintenance. Are sediul în Eke, Belgia.

 1. CALLENS M

  Belgia

  Compania CALLENS M, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Asanare - lucrari, Terasamente - lucrari, Asanare - lucrari, construction of bridges, și asphalt. Are sediul în Mariembourg, Belgia.

 2. LOCOVERDE

  Belgia

  Compania LOCOVERDE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, floor bricks, landscape architecture, și Drumuri - constructii. Are sediul în Bilzen, Belgia.

 3. WEGENBOUW MARTIN

  Belgia

  Compania WEGENBOUW MARTIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, și building infrastructure. Are sediul în Bocholt, Belgia.

 4. MAB

  Belgia

  Compania MAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Kalmthout, Belgia.

 5. VAN HOOREBEECK J.

  Belgia

  Compania VAN HOOREBEECK J., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, Drumuri - constructii, Cai ferate - lucrari si intretinere, installation of sewers and sewage systems, asphalt, și Drumuri - constructii. Are sediul în Wolvertem, Belgia.

 6. VAN HUELE GEBROEDERS

  Belgia

  Compania VAN HUELE GEBROEDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Constructii - finisaje, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Constructii industriale - antreprenori, Constructii - finisaje, Drumuri - constructii, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Oostende, Belgia.

 7. ROOS GROEP

  Olanda

  Compania ROOS GROEP, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. Are sediul în Bladel, Olanda.

 8. NV. R. DE MEULENAERE & ZONEN

  Belgia

  Compania NV. R. DE MEULENAERE & ZONEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Deseuri din constructii - reciclare, Drumuri - constructii, hire and sale of construction machinery, Deseuri din constructii - reciclare, și exceptional freight haulage. Are sediul în Oudenburg, Belgia.

 9. FIRMA DROGOWO-BUDOWLANA ANDROS

  Polonia

  Compania FIRMA DROGOWO-BUDOWLANA ANDROS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, road building, și Drumuri - constructii. Are sediul în Reda, Polonia.

 10. A.T.F. NV

  Belgia

  Compania A.T.F. NV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Drumuri - constructii, Finisari, installation of sewage systems and sewers for industrial use, Drumuri - constructii, și repairs. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Drumuri - constructii - Import export

Număr de rezultate

8.066 Intreprinderile