• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • distributia apei

Rezultate pentru

Distributia apei - Import export

 1. NEW TRADE CENTER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NEW TRADE CENTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa de parfum, Produse cosmetice, Parfumuri si produse cosmetice, Alimentatie dietetica si biologica, Distributia apei, chromium ores, food - import/export, Import-export of cosmetic accessories, și import-export of perfumes. Are sediul în Morvillars, Franta.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Retratarea apei - material si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Pompe, Tratarea apei - aparate si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Filtrare - aparate si materiale, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, și Demineralisation systems. Are sediul în Kempenich, Germania.

 3. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Germania

  Compania W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Horrheim, Germania.

 4. UWO-WATER GMBH

  Germania

  Compania UWO-WATER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 5. 1RDESIGN

  Franta

  Compania 1RDESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass bottles, water cooler fountains for institutions, și plastic bottles. Are sediul în Chambéry, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOMBAS BALLESTER SL

  Spania

  Compania BOMBAS BALLESTER SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Energie din surse regenerabile, water pumps, decalcifiers, Pompe, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în Murcia, Spania.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Germania

  Compania BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apelor industriale uzate, process water treatment and recycling, Effluent and wastewater treatment, Tratarea apelor industriale uzate, și manufacturers of water purification plants. Are sediul în Oberndorf A.n., Germania.

 3. YDROFORES NEROU

  Grecia

  Compania YDROFORES NEROU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Koropi, Grecia.

 4. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turcia

  Compania LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclarea apelor uzate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Distributia apei, irrigation equipment, cast iron valves, și pipes. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugalia

  Compania DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Gondomar, Portugalia.

 1. AVK BELGIUM

  Belgia

  Compania AVK BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vane si supape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, design of gas supply pipe networks, și Distributia apei. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 2. IWVA

  Belgia

  Compania IWVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Tratarea apelor industriale uzate, Distributia apei, sewer draining, Tratarea apelor industriale uzate, și Refuse drums. Are sediul în Oostduinkerke, Belgia.

 1. AQUALOGIC

  Polonia

  Compania AQUALOGIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare chimica, Apa - productie si distributie, waste water purification, Filtrare chimica, Apa - productie si distributie, și coffee-makers. Are sediul în Tychy, Polonia.

 2. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania MFK MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Albstadt, Germania.

 3. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GLOBAL WATER SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flitre pentru lichide, Distributia apei, ionisers, Flitre pentru lichide, Distributia apei, și automatic water softeners. Are sediul în Czeladź, Polonia.

 4. FLOWSERVE POMPES SAS

  Franta

  Compania FLOWSERVE POMPES SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Distributia apei, water softeners, accessories, spares for boilers, și pumping stations. Are sediul în Arnage, Franta.

 5. STAR HOLDING

  Spania

  Compania STAR HOLDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Mataró, Spania.

 6. ORDAL

  Belgia

  Compania ORDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suc de fructe, Apa - productie si distributie, soda, Suc de fructe, syrups, și Apa - productie si distributie. Are sediul în Ranst, Belgia.

 7. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Germania

  Compania ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Colectare si reciclare - produse diverse, Distributia apei, Colectare si reciclare - produse diverse, și waste management. Are sediul în Sierksdorf, Germania.

 8. OPTIM QUALITY, S.L

  Spania

  Compania OPTIM QUALITY, S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. KALIMBA

  Belgia

  Compania KALIMBA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racitoare pentru apa, Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, Racitoare pentru apa, automatic hot drink dispensers, Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, și Chocolate pots. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 2. RAMUS INDUSTRIE SA

  Franta

  Compania RAMUS INDUSTRIE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Robinetarie industriala, Distributia apei, taps and fittings, plumbing fittings for the building industry, și Robinetarie industriala. Are sediul în La Motte Servolex, Franta.

 3. FUNKE FRANCE

  Franta

  Compania FUNKE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Distributia apei, waterproofing, și water pumps. Are sediul în Caluire Et Cuire, Franta.

 4. CEM WATER METERS

  Turcia

  Compania CEM WATER METERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 5. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Germania

  Compania KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Dessau, Germania.

 6. APK WALLONIE

  Belgia

  Compania APK WALLONIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari subterane - antreprenori, Distributia apei, Distributia curentului electric, Lucrari subterane - antreprenori, sewers, Distributia apei, și Distributia curentului electric. Are sediul în Saive, Belgia.

 7. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. Are sediul în Kassel, Germania.

 8. STÄDTISCHE WERKE MAGDEBURG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STÄDTISCHE WERKE MAGDEBURG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia curentului electric, Gaze naturale si petrol - exploatare, Apa - productie si distributie, Distributia apei, Distributia curentului electric, Gaze naturale si petrol - exploatare, Apa - productie si distributie, și Distributia apei. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 9. HYGIENE-INSTITUT BERLIN SEARCH CARE GMBH

  Germania

  Compania HYGIENE-INSTITUT BERLIN SEARCH CARE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Radare si radionavigatie, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Distributia apei, Radare si radionavigatie, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Control de calitate si certificare. Are sediul în Berlin, Germania.

 10. WAHNBACHTALSPERRENVERBAND

  Germania

  Compania WAHNBACHTALSPERRENVERBAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale si petrol - exploatare, Gaze naturale - productie si distributie, Apa - productie si distributie, Distributia apei, Gaze naturale si petrol - exploatare, Gaze naturale - productie si distributie, Apa - productie si distributie, și Distributia apei. Are sediul în Siegburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit