• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezvoltare aplicatii mobile

Rezultate pentru

Dezvoltare aplicatii mobile - Import export

 1. EATZEE

  Franta

  Verified by europages badge

  Eatzee is a mobile app designed to simplify your life for those times when you lack culinary inspiration. We are here to help you find delicious, healthy recipes which are easy to prepare. Is finding the perfect recipe a real head-ache? Between finding out where to look, understanding how current recipe apps work and sorting through a multitude of suggestions... it's not as easy as all that...

 2. HAIRUN TECHNOLOGY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HAIRUN TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 3. PROCOM'S PARIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PROCOM'S PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Paris, Franta.

 4. CYBERNECS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CYBERNECS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, Comert electronic - servicii, Aplicatii de comert electronic, Marketing online, internet site design, internet site creator, websites, și website designer. Are sediul în Bagneux, Franta.

 5. QALAM SOFTWARE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania QALAM SOFTWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AKELIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AKELIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare aplicatii mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, și Dezvoltare web. Are sediul în Le Mans, Franta.

 2. AGENCE 1400

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE 1400, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare grafica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Referinte si promovarea web site-urilor, Dezvoltare aplicatii mobile, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Referinte si promovarea web site-urilor, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în La Teste-De-Buch, Franta.

 3. CYPIEN

  Romania

  Cypien este o companie de dezvoltare aplicatii mobile, Android si IOS, localizata in Bucuresti, Romania. Avand o echipa tanara si dinamica de programatori cu 5+ ani de experienta, Cypien este pregatita sa realizeze designul si dezvoltarea de aplicatii mobile la preturi speciale, ducand business-ul dumneavoastra la urmatorul nivel. Proiectele noastre finalizate reprezinta garantia noastra de a oferi calitate partenerilor actuali si viitorilor clienti. Printre serviciile noastre se regasesc: - Dezvoltarea de aplicatii Android si IOS - Servicii si backend web - Site-uri mobile - Platforme admin, CMS - Design grafic - Prototipuri software pentru prezentarea unei idei - Strategie

 4. SC CODE AHEAD SRL-D

  Romania

  Cu o experienta de peste 10 ani Code Ahead este o societate webdesign avand ca principal domeniu de activitate realizarea solutiilor web, promovarea online si optimizarea pentru motoarele de cautare. Code Ahead va ofera servicii web design profesioniste personalizate si adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client. Afla mai multe informatii pe situl nostru

 5. ECHO WEB SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania ECHO WEB SOLUTIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, web designer, search engine optimisation, Dezvoltare aplicatii mobile, și website designer. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 1. MEYER, MILLER, SMITH

  Germania

  Compania MEYER, MILLER, SMITH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, graphic design, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. BLUEBIRD INTERNATIONAL

  Ungaria

  Compania BLUEBIRD INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare personal, Creare si dezvoltare de softuri, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Dezvoltare aplicatii mobile, Recrutare personal, Creare si dezvoltare de softuri, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. ID SERVICEPOINT GMBH

  Germania

  Compania ID SERVICEPOINT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Programare si software, Stock management software, barcode systems, Dezvoltare aplicatii mobile, și Programare si software. Are sediul în Seevetal, Germania.

 2. VENTION

  Germania

  Compania VENTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, Dezvoltare aplicatii mobile, Business applications development, Dezvoltare web, și Custom software development. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. AGILIE

  Ucraina

  Compania AGILIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare aplicatii mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technology for business, application software for healthcare, application software for logistics, și application software for banks, finance and insurance. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 4. CLEVEROAD

  Ucraina

  Compania CLEVEROAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare aplicatii mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, și Programare si software. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 5. TOOGAS - MAGENTO ECOMMERCE EXPERTS

  Portugalia

  Compania TOOGAS - MAGENTO ECOMMERCE EXPERTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, advanced marketing, Online shop, Dezvoltare aplicatii mobile, și Dezvoltare web. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 6. LEOBIT

  Ucraina

  Compania LEOBIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare aplicatii mobile, și Quality assurance. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 7. ANADEA

  Spania

  Compania ANADEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Alicante, Spania.

 8. ANETMO

  Franta

  Compania ANETMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Website referencing, Software computer development, Dezvoltare aplicatii mobile, și Website development. Are sediul în Hem, Franta.

 1. FODI PIXEL

  Italia

  Compania FODI PIXEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, web agency, E-commerce website creation, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Spadola, Italia.

 2. OH! MY BRAND

  Spania

  Compania OH! MY BRAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Graphic design, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. ISS ART

  Kazahstan

  Compania ISS ART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, Identificare si recunoastere - software, Software de gestiune pentru firme, Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, și Identificare si recunoastere - software. Are sediul în Petropavl, Kazahstan.

 4. ETECH

  Madagascar

  Compania ETECH, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie informatica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Website creation and administration, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

 5. NET MAGNET S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NET MAGNET S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing online, Dezvoltare web, Dezvoltare aplicatii mobile, Web designer, Marketing online, Dezvoltare web, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Cesky Krumlov, Republica Ceha.

 6. H&RSOFTDEV

  Spania

  Compania H&RSOFTDEV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Web applications, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. REALITIM

  Franta

  Compania REALITIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare aplicatii mobile, Web application development, și virtual reality. Are sediul în Nantes, Franta.

 8. KQD

  Turcia

  Compania KQD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii si sepci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine pentru sugari, Dezvoltare aplicatii mobile, Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine pentru sugari, charcoal, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. LOOKSOMETHING.COM

  Grecia

  Compania LOOKSOMETHING.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 10. ESAM TECNOLOGIA, S.L.

  Spania

  Compania ESAM TECNOLOGIA, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Dezvoltare aplicatii mobile, market analysis, Studii statistice, sondaje de opinie, Satisfaction survey, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Paterna, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Dezvoltare aplicatii mobile - Import export

Număr de rezultate

288 Intreprinderile