• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • desalinizarea apelor - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Desalinizarea apelor - aparate si instalatii - Import export

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ATMOSFER MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Industria chimica - import-export, Ingrasaminte chimice, Chimie - produse de baza si derivate, Grasimi industriale, Produse pentru epurarea apelor, Sea water desalinators, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și homogenizers. Are sediul în Etimesgut/ankara, Turcia.

 2. SLCE

  Franta

  Compania SLCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reverse osmosis unit, și inverse osmosis. Are sediul în Lanester Cedex, Franta.

 3. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Austria

  Compania AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Eberschwang, Austria.

 4. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Germania

  Compania KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Oederan, Germania.

 5. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italia

  Compania I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Tratarea apei - aparate si instalatii, water softening, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și reverse osmosis equipment. Are sediul în Trani, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Elvetia

  Compania MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, water conditioning, water purifying plants, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Scurgerea apelor - instalatii si materiale. Are sediul în Reinach Ag, Elvetia.

 2. MAGIC DEINAV

  Spania

  Compania MAGIC DEINAV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, Apa - instalatii si echipamente de extractie, water treatment, Sea water desalinators, și inverse osmosis. Are sediul în Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spania.

 3. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GROSS WASSERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ion exchange systems for water treatment, ion exchange resins, și assistance for water purification systems. Are sediul în Keltern, Germania.

 4. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Italia

  Compania WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial system design, filtering - iron removal, și water purifying plants. Are sediul în Padova, Italia.

 5. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 1. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Olanda

  Compania BRUINE DE BRUIN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, waste water purification, water purification and treatment, Tratarea apei - produse, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Aalsmeer, Olanda.

 2. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Portugalia

  Compania AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Torres Novas, Portugalia.

 1. M.E.N

  Tunisia

  Compania M.E.N, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - aparate si instalatii pentru tratarea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, installation of pools, filtration equipment, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Sousse, Tunisia.

 2. AQUABIT LTD.

  Germania

  Compania AQUABIT LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Tratarea apei - aparate si instalatii, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Halle, Germania.

 3. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Scurgerea apelor - instalatii si materiale. Are sediul în Eisenberg, Germania.

 4. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Portugalia

  Compania HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, descaler, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 5. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Germania

  Compania JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Winnenden, Germania.

 6. AQUADIS

  Togo

  Compania AQUADIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alkalides for water treatment, și water treatment filter maintenance. Are sediul în Lomé, Togo.

 7. HARTMANN GMBH

  Germania

  Compania HARTMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Hüttenberg, Germania.

 8. JUDO FRANCE

  Franta

  Compania JUDO FRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 1. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Franta

  Compania HYDRO ELECTRIQUE MARINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Antibes, Franta.

 2. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Germania

  Compania UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Hainburg, Germania.

 3. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  Belgia

  Compania APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, water treatment, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Haccourt, Belgia.

 4. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Germania

  Compania TAPROGGE WATERTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Wetter, Germania.

 5. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Regatul Unit

  Compania SEAFRESH DESALINATORS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Romsey, Regatul Unit.

 6. DESATASCO EN VALENCIA

  Spania

  Compania DESATASCO EN VALENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. THE WATERCRESS CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE WATERCRESS CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Dorchester, Regatul Unit.

 8. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Coreea de Nord

  Compania SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Kimhea-city, Gyeongnam, Coreea de Nord.

 9. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  China

  Compania HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Beijing, China.

 10. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Retratarea apei - material si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Pompe, Tratarea apei - aparate si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Filtrare - aparate si materiale, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, și Demineralisation systems. Are sediul în Kempenich, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Desalinizarea apelor - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

2.418 Intreprinderile