• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezinfectarea aerului - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii - Import export

 1. PURION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For over 15 years, PURION has been leading the market in chemical-free UV disinfection technology for treating liquids, air and surfaces. PURION systems are developed and produced in Germany.

 2. CAPTAIN OLFAC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CAPTAIN OLFAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. HSDI FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HSDI FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrarea aerului - echipamente, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, air quality control, air purifiers, Air decontamination, Air quality improvement, și Preserving foodstuffs. Are sediul în Saint-Ismier, Franta.

 4. AIRPROTECH SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AIRPROTECH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Inginerie ecologica, Depoluarea mediului - servicii, Depoluarea atmosferei - utilaje si echipamente, Depoluarea atmosferei - servicii, air purification plants, air purifiers, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și air pollution purification services. Are sediul în Magenta, Italia.

 5. EUKOR

  Franta

  Compania EUKOR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air purifiers, și disinfecting equipment. Are sediul în Emerainville, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PURAVENT

  Regatul Unit

  Compania PURAVENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air conditioned, air purifiers, și ultraviolet lights. Are sediul în Settle, Regatul Unit.

 2. AC-UMWELTTECHNIK

  Germania

  Compania AC-UMWELTTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, Desprafuirea aerului - aparate si instalatii, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Epurarea aerului - aparate si instalatii, Filtrarea aerului - echipamente, și Desprafuirea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Lechbruck Am See, Germania.

 3. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania BC-TECHNOLOGY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Frickenhausen, Germania.

 4. TECNOSTATIC

  Spania

  Compania TECNOSTATIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrostatic guns, aerosol equipment, disinfecting equipment, și spray guns. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. ECOZONE TECHNOLOGIES LTD

  Israel

  Compania ECOZONE TECHNOLOGIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Odour removal product, și ozone. Are sediul în Moshav Porat, Israel.

 1. B.A.T.I SOLUTION

  Franta

  Compania B.A.T.I SOLUTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air purifiers, și antibacterial products. Are sediul în Lentilly, Franta.

 2. GROCO GMBH

  Austria

  Compania GROCO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea aerului - aparate si instalatii, Access control, Epurarea aerului - aparate si instalatii, și portable air conditioners. Are sediul în Loipersbach Im Burgenland, Austria.

 1. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania NEOVIA GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Rotenburg, Germania.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, air purification plants, air purifiers, air pollution controller, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Windhagen, Germania.

 3. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disinfection systems, hygiene and sanitary equipment for boats, hygiene-sanitary equipment, și building sanitation. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 4. LIGHT PROGRESS GMBH

  Germania

  Compania LIGHT PROGRESS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 5. SPRAI SAS

  Franta

  Compania SPRAI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerosol equipment, și nebulisers-atomisers. Are sediul în Orsay Cedex, Franta.

 6. RICCHE LTD

  Regatul Unit

  Compania RICCHE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disinfecting equipment, și germicide disinfection of buildings, environments and plants. Are sediul în South Croydon, Regatul Unit.

 7. JETI GMBH

  Germania

  Compania JETI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Oberwesel, Germania.

 8. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Germania

  Compania FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, air purifiers, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, air purification, și air pollution controller. Are sediul în Wolfenbüttel, Germania.

 1. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Austria

  Compania MERLIN TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Tumeltsham, Austria.

 2. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 3. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Germania

  Compania ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white chambers, și isolators. Are sediul în Hohenstein-Eglingen, Germania.

 4. TONER S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TONER S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Inox - tacamuri, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Matritarea otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Inox - tacamuri, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Moravska Trebova, Republica Ceha.

 5. OZCON ENVIRONMENTAL

  Regatul Unit

  Compania OZCON ENVIRONMENTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrarea aerului - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea aerului - aparate si instalatii, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, electrostatic filters, Epurarea aerului - aparate si instalatii, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 6. LCB FOOD SAFETY

  Franta

  Compania LCB FOOD SAFETY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food safety. Are sediul în Boz, Franta.

 7. OZONO DISINFEZIONI

  Italia

  Compania OZONO DISINFEZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control sanitar, Control sanitar, și ozonisers. Are sediul în Ugento, Italia.

 8. GROUPE APP

  Franta

  Compania GROUPE APP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Nice, Franta.

 9. PROTEA SRL

  Italia

  Compania PROTEA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Purification and disinfection, air - equipment and systems, water purification, ozonisers, și water ozonizers. Are sediul în Viareggio, Italia.

 10. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania DINIES TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectante nemedicale, germicidal lamps, electrical engineering, electrical appliances and electronic, ultraviolet lights, și Dezinfectante nemedicale. Are sediul în Villingendorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

588 Intreprinderile