• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • demolari - masini si materiale

Rezultate pentru

Demolari - masini si materiale - Import export

 1. TREVI BENNE SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Trevi Benne spa offers all the advantages that come with 30 years' experience in the earthworks machinery sector. It takes skill and dedication to keep up with all the sector's innovations. Excavation and demolition work, excavators, demolition hooks, cutters, dump trucks, demolition machinery, dump trucks and quick-release fasteners, earth moving machinery spare parts, demolition hooks and crushing machinery, iron cutters.

 2. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania DH LUX RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fier vechi - colectare si reciclare, Demolari - masini si materiale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Fier vechi - colectare si reciclare, Demolari - masini si materiale, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Kopstal, Luxemburg.

 3. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania MYSCRAPMACHINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, Demolari - masini si materiale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Concasoare si corpuri de macinare, Automacarale, Reciclare - utilaje si instalatii, Collection, recycling, elimination waste, building work, și Recycling equipment. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. ROTAIR SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ROTAIR SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente oleohidraulice, Demolari - masini si materiale, reciprocating compressors, diesel compressors, RAMPICAR, accessories for compressors, Instalatii si echipamente oleohidraulice, electric compressors, și mechanical, pneumatic and hydraulic equipment. Are sediul în Caraglio, Italia.

 5. RINK

  Germania

  Compania RINK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Neunkirchen-Seelscheid, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavators, breakers, building machinery and equipment, și formwork. Are sediul în Agugliaro, Italia.

 2. VTN EUROPE S.P.A.

  Italia

  Compania VTN EUROPE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractie miniera - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, hydraulic shears, și Demolari - masini si materiale. Are sediul în Pojana Maggiore, Italia.

 3. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Germania

  Compania WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru bricolaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, Centuri de ridicare si de fixare, Aparate de curatat cu inalta presiune, Presostate, Demolari - masini si materiale, Centuri de ridicare si de fixare, Aparate de curatat cu inalta presiune, și Presostate. Are sediul în Sehnde, Germania.

 4. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italia

  Compania IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, Deseuri din constructii - reciclare, Inchiriere de echipamente industriale, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Dalmine, Italia.

 5. GROUPE DONITIAN SA

  Franta

  Compania GROUPE DONITIAN SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale mobile, Elevatoare cu nacela, Demolare - antreprenori, Demolari - masini si materiale, Macarale mobile, Elevatoare cu nacela, Demolare - antreprenori, și Demolari - masini si materiale. Are sediul în LORMONT, Franta.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Germania

  Compania SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, Cupe si gheare, Demolari - masini si materiale, și Cupe si gheare. Are sediul în Oelsnitz, Germania.

 2. COSMO

  Belgia

  Compania COSMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Demolari - masini si materiale, Demolare - antreprenori, building demolition, Demolari - masini si materiale, și jack hammers for excavations. Are sediul în Baasrode, Belgia.

 1. VACOMET

  Belgia

  Compania VACOMET, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, building demolition, Demolare - antreprenori, transport of demolition material, și demolition hammer hire. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 2. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania BÖHM ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. IMPRESA GOBBI

  Italia

  Compania IMPRESA GOBBI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Technical demolitions, și road works signalling and control equipment. Are sediul în Podenzano, Italia.

 4. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Turcia

  Compania VEGA HYDRAULIC BREAKERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DEMOLTECH SRL

  Italia

  Compania DEMOLTECH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Modugno, Italia.

 6. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugalia

  Compania CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic hammers. Are sediul în Faião, Portugalia.

 7. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Franta

  Compania DÉMOLITION ET DEBARRAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Paris, Franta.

 8. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Spania

  Compania OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Demolari - masini si materiale, masonry service, minor building jobs, Mortaruri si cimenturi refractare, și Demolari - masini si materiale. Are sediul în Coin, Spania.

 1. WIECHA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania WIECHA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, Fundatii - lucrari, Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, façade scraping, și Fundatii - lucrari. Are sediul în Słowik, Polonia.

 2. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Italia

  Compania ITALIADEMOLITORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic hammers, și Stone crushers. Are sediul în Bitonto, Italia.

 3. VISIBILITY AGENCY

  Regatul Unit

  Compania VISIBILITY AGENCY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Polonia

  Compania KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, street cutters, Aggregate - building and public works, Demolari - masini si materiale, și earthmoving. Are sediul în Elblag, Polonia.

 5. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Germania

  Compania VAN DEN BERG METAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Scrap metal business, civil and industrial demolitions, Demolare - antreprenori, și scrap collection. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Italia

  Compania AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Roma, Italia.

 7. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Germania

  Compania KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Erfurt, Germania.

 8. CORIMAG SRL

  Italia

  Compania CORIMAG SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. Are sediul în Bosconero, Italia.

 9. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Polonia

  Compania F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere si reparare de masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, excavator hire, construction digger and machinery rental, Demolari - masini si materiale, și earthmoving. Are sediul în Jejkowice, Polonia.

 10. FAVA DAVIES

  Italia

  Compania FAVA DAVIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, earthmoving, road works, Drumuri - constructii, și demolitions. Are sediul în Cison Di Valmarino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Demolari - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.699 Intreprinderile