• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • degresarea apelor - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Degresarea apelor - aparate si instalatii - Import export

 1. ODLINGS MCR LTD

  Regatul Unit

  Compania ODLINGS MCR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare cu jet - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Degresarea apelor - aparate si instalatii, și Degresarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Ellesmere Port, Regatul Unit.

 2. ULTRA-BIO-OZONE

  Elvetia

  Compania ULTRA-BIO-OZONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Degresarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants for water sterilisation using uv rays, și water ozonizers. Are sediul în Auvernier, Elvetia.

 3. LIQUI FILTER ENGEN

  Germania

  Compania LIQUI FILTER ENGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Degresarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Engen, Germania.

 4. USF HOLDING (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania USF HOLDING (UK) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Degresarea apelor - aparate si instalatii, și Degresarea apelor - aparate si instalatii. Are sediul în Marlow, Regatul Unit.

 5. MORSKA STRAZ POZARNICZO-RATOWNICZA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MORSKA STRAZ POZARNICZO-RATOWNICZA SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Degresarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendiu - servicii de protectie, și Incendiu - servicii de protectie. Are sediul în Gdansk, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GEWA GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG, ABWASSER- U. CHEMIETECHNIK MBH

  Germania

 2. SOCIEDADE DE LUBRIFICANTES DO VALE DO GROU, S.A.

  Portugalia

 3. GALLIFORD MORGAN JOINT VENTURE

  Regatul Unit

 4. EIKER OVERFLATETEKNIKK AS

  Norvegia

 5. ATMOSFER MACHINERY

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ATMOSFER MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Industria chimica - import-export, Ingrasaminte chimice, Chimie - produse de baza si derivate, Grasimi industriale, Produse pentru epurarea apelor, Sea water desalinators, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și homogenizers. Are sediul în Etimesgut/ankara, Turcia.

 1. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Retratarea apei - material si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia apei, Pompe, Tratarea apei - aparate si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Filtrare - aparate si materiale, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, și Demineralisation systems. Are sediul în Kempenich, Germania.

 2. SBU BÜRO FÜR SANIERUNGSTECHNISCHE PLANUNG UND BERATUNG AG

  Elvetia

  Compania SBU BÜRO FÜR SANIERUNGSTECHNISCHE PLANUNG UND BERATUNG AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Retratarea apei - material si instalatii, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Rorschach, Elvetia.

 1. RÄDLINGER PRIMUS LINE GMBH

  Germania

  Compania RÄDLINGER PRIMUS LINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, Apa - productie si distributie, Retratarea apei - material si instalatii, și Apa - productie si distributie. Are sediul în Cham, Germania.

 2. CAMPOS, ABILIO FELIX

  Portugalia

 3. MISCHI DI COSER GINA

  Italia

 4. REMON B.V.

  Olanda

  Compania REMON B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Marum, Olanda.

 5. EUROMARKET WATER & WASTEWATER ENGINEERING S. R. L.

  Romania

  Compania EUROMARKET WATER & WASTEWATER ENGINEERING S. R. L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Iasi, Romania.

 6. AGITEC S.R.L.

  Italia

 7. AQUATREAT GROUP LTD

  Regatul Unit

 8. OSMOSEA S.N.C. DI ALAGNA MARIO E ZERILLI CARLO

  Italia

 1. DRYDEN AQUA LTD

  Regatul Unit

  Compania DRYDEN AQUA LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Tratarea apei - produse, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Bonnyrigg, Regatul Unit.

 2. MR IMPIANTI MANTANI

  Italia

 3. RUMA REINIGUNGSTECHNIK, ZENTRIFUGEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania RUMA REINIGUNGSTECHNIK, ZENTRIFUGEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Flitre pentru lichide, Tratarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Filtrare - aparate si materiale, Flitre pentru lichide, Tratarea apei - aparate si instalatii, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Niedereschach, Germania.

 4. EUROCAD IMPIANTI S.R.L.

  Italia

 5. PANTREON GMBH

  Austria

  Compania PANTREON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Tratarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Gmunden, Austria.

 6. H2INNOVATE GMBH

  Germania

  Compania H2INNOVATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Filtrare - aparate si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Filtrare - aparate si materiale, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Taunusstein, Germania.

 7. CASETTO EMILIO

  Italia

 8. RAMASSO PISCINE S.A.S. DI RONCATI ANTONIA BEREGAN

  Italia

 9. DOCH S.R.L.

  Italia

 10. THOMAS DI FOSCHI GIANLUCA & C. S.N.C.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Degresarea apelor - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

2.412 Intreprinderile