• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dedurizarea apei - aparate si instalatii

Rezultate pentru

Dedurizarea apei - aparate si instalatii - Import export

 1. SA PIERARD

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SA PIERARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru dedurizarea apei, domestic water softeners, water treatment, anti-corrosion, Produse pentru dedurizarea apei, Water Treatment Equipment, Salt-free water softener, Water care, și Ecological water purification. Are sediul în Namur, Belgia.

 2. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Baden, Austria.

 3. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Wien, Austria.

 4. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italia

  Compania RG ITALIA PRODUCTION SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, water purification installations, Water pollution control, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și household water purifiers. Are sediul în Casorate Sempione, Italia.

 5. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Austria

  Compania LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Dietersdorf, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Germania

  Compania WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-pressure pumps, Water softening systems, water filters, și water treatment advice. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 2. VULCAN

  Franta

  Compania VULCAN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic and magnetic anti scale and water treatment systems, water treatment plants with magnetic fields, industrial water softeners, și domestic water softeners. Are sediul în Nanteuil Les Meaux, Franta.

 3. EUROPAZ

  Franta

  Compania EUROPAZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru dedurizarea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, domestic water softeners, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, limescale descaler magnets, și tartar removal. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ENMETEC GMBH

  Germania

  Compania ENMETEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Water softening systems, water filtering plants, industrial filters, și automatic water softeners. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 5. TES SOLUTIONS GMBH

  Austria

  Compania TES SOLUTIONS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Traiskirchen, Austria.

 1. ITAL SITI

  Italia

  Compania ITAL SITI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, building - renovations, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Marano Di Napoli, Italia.

 2. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Spania

  Compania SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decalcifiers. Are sediul în Toledo, Spania.

 1. ATLIS AG

  Elvetia

  Compania ATLIS AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Solothurn, Elvetia.

 2. CULLIGAN

  Belgia

  Compania CULLIGAN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, water cooler, softeners, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și water filters. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 3. AGUAVIBES

  Belgia

  Compania AGUAVIBES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru dedurizarea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, automatic water softeners, Tratarea apei - produse, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și Water Treatment Equipment. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. TOODO

  Franta

  Compania TOODO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Produse pentru dedurizarea apei, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, self-cleaning filters, softeners, osmosis, demineralisers, și Produse pentru dedurizarea apei. Are sediul în Lécousse, Franta.

 5. AQUAINSTALA VALENCIA

  Spania

  Compania AQUAINSTALA VALENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Valencia, Spania.

 6. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Germania

  Compania COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Schutterwald, Germania.

 7. AVK FRANCE SA

  Franta

  Compania AVK FRANCE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Robinetarie industriala, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Robinetarie industriala, design of gas supply pipe networks, și fire protection measures. Are sediul în Blois Cedex, Franta.

 8. METRON RHEWATEC GMBH

  Germania

  Compania METRON RHEWATEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 1. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Regatul Unit

  Compania COMPLETELY WATER & DRINKS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Tratarea apei - produse, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Rugby, Regatul Unit.

 2. AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Tratarea apei - produse, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Ellesmere Port, Regatul Unit.

 3. GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN

  Elvetia

  Compania GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Tratarea apei - aparate si instalatii, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Oberkirch, Elvetia.

 4. QWATERFILTERS

  Grecia

  Compania QWATERFILTERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reverse osmosis unit, și softeners. Are sediul în Katerini, Grecia.

 5. MICHAEL RICHTER

  Germania

  Compania MICHAEL RICHTER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Apa - productie si distributie, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în München, Germania.

 6. JOSE GIMENEZ

  Spania

  Compania JOSE GIMENEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial water softeners, treatment of water for mineral waters and soft drinks, water filters, și softeners. Are sediul în Santa Pola, Spania.

 7. UNIPOND SWISS AG

  Elvetia

  Compania UNIPOND SWISS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Filtrare - aparate si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Filtrare - aparate si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Kreuzlingen, Elvetia.

 8. AKRO

  Romania

  Compania AKRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dedurizarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sisteme osmoza inversa, instalatie osmoza inversa, filtre apa industriale, și dedurizare apa. Are sediul în Brasov, Romania.

 9. PRIME INVESTIONS GMBH

  Germania

  Compania PRIME INVESTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Filtrare - aparate si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Filtrare - aparate si materiale, Tratarea apei - aparate si instalatii, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 10. AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH

  Austria

  Compania AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Tratarea apei - aparate si instalatii, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, Apa - productie si distributie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Tratarea apei - aparate si instalatii, și Dedurizarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Stockerau, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Dedurizarea apei - aparate si instalatii - Import export

Număr de rezultate

2.448 Intreprinderile